Adidas Cambridge Chronograph ADH2599

d:Valitettavasti tätä tyylikästä Adidas ADH2598 rannekelloa ei ole enää saatavissa Suomeen. Katso tästä laaja Adidas Kellojen valikoimamme.Sporttinen ja nuorekas Adidas Cambridge Chronograph ADH2598. Kellon runko ja ranneke ovat mustaa kovamuovia. Rungon leveys on 43mm, ja rannekkeen leveys on 20mm. Lisäksi kellossa on ajanotto sekä päivyri. Adidas kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta.Voimme kaivertaa ilmaiseksi kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tekstityyli:TekstatenKaunollaVanessa 

Sku: 5883

;
119,00 €
    • Adidas Cambridge Chronograph ADH2599 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Adidas Cambridge Chronograph ADH2599

Adidas Cambridge Chronograph ADH2599

Tuotekoodi: 5883

Adidas Cambridge Chronograph ADH2599 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

119,00 €

Tuotekuvaus

Valitettavasti tätä tyylikästä Adidas ADH2598 rannekelloa ei ole enää saatavissa Suomeen. Katso tästä laaja Adidas Kellojen valikoimamme.

Sporttinen ja nuorekas Adidas Cambridge Chronograph ADH2598. Kellon runko ja ranneke ovat mustaa kovamuovia. Rungon leveys on 43mm, ja rannekkeen leveys on 20mm. Lisäksi kellossa on ajanotto sekä päivyri. Adidas kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta.

Voimme kaivertaa ilmaiseksi kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekstityyli:
Tekstaten
Kaunolla
Vanessa

 

Tekniset tiedot

Tuotenumero 5883
Brändi Adidas
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Muovi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kovamuovi
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 43 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Musta
Väri Kulta, Musta
Takuu 2 vuotta
mpn ADH2599

Pieni hetki