Samsung Galaxy Watch 5 Älykello

26 tuotetta

Samsung Galaxy Watch5 ja Watch5 Pro ovat täällä!

Watch5 ja Watch5 Pro -malleissa yhdistyy yhdet luokkansa parhaimmista ominaisuuksista varsin virtaviivaiseen ja tyylikkääseen ulkomuotoon. Watch5-malliston kellot sopivat asuun kuin asuun olitpa sitten kotisohvalla, konttorilla tai vaikka kuntosalilla. Watch5-kellot tarjoavat kattavan valikoiman erilaisia ominaisuuksia ja sovelluksia kuntoilijalle mutta myös arjen eri tilanteisiin. Samsungin älykellot ovat olleet vuosia erittäin suosittuja ja älykellokilpailun kärjessä niiden huippuominaisuuksien ja kattavien personointimahdollisuuksien ansiosta.

Samsung Galaxy Watch5 -sarja pitää sisällään Watch5 sekä Watch5 Pro -mallit. Keskenään normaali sekä Pro-malli jakavat paljon samoja piirteitä ja ominaisuuksia, mutta Pro malli tuo tullessaan muutamia varsin käytännöllisiä ulkoilussa käytettäviä ominaisuuksia, merkittävästi paremman akunkeston sekä käyttöä helpottavan bezelin.

Normaali Galaxy Watch 5 -malli on saatavilla kahdella eri kokoisella teräsrungolla, 40 mm sekä 44 mm. Galaxy Watch 5 Pro on saatavilla vain 45 mm kokoisella titaanirungolla.

Galaxy Watch5 ja Galaxy Watch5 Pro -mallien uutena erittäin arvostettavana ominaisuutena on niiden safiirilasi. Kellojen näyttöjä suojaamaan on päivitetty kelloalalta tuttu, erittäin arvostettu safiirilasike, joka tunnetaan käytännössä naarmuuntumattomana materiaalina. Kellojen ollessa koko päivän ranteessa ovat ne hyvin alttiita pienille naarmuille ja kolahduksille. Safiirilasi on yksi kestävimmistä mahdollisista materiaaleista, joita kellojen lasikkeina käytetään ja se tarjoaakin parasta mahdollista suojaa arvokkaille kellojen näytöille.

Uudet kasvaneet akut

Galaxy Watch5 sekä Galaxy Watch5 Pro -kellojen akut ovat kasvaneet merkittävästi aikaisemmasta, joka tarkoittaa erittäin hyvää akunkestoa molemmille malleille. Erityisenä huomioin arvioisena seikkana on Galaxy Watch5 Pro, joka pakkaa ennennäkemättömän suuren, jopa 590mAh akun, joka asettaa Galaxy Watch5 Pro -kellon johtoasemaan älykellojen akkujen suhteen.

Samsung Galaxy Watch4 vs Watch5

Normaali Galaxy Watch5 -malli jakaa paljon tuttuja piirteitä ja ominaisuuksia aikaisemman Galaxy Watch4 -mallin kanssa. Watch5-mallien vahvuutena aikaisempaan on niiden suurempi ja kehittyneempi akku ja nopeampi lataus, huomattavasti kestävämpi näytönlasi, kasvanut määrä urheilua ja palautumista tukevan datan keräykseen tarkoitettuja sensoreita.

Watch5 Pro -malli on kokenut täydellisen uudistuksen aikaisemmasta Watch4 Classic -mallista. Uudistuneen designin myötä kierrettävä bezel on poistunut ja sen tilalle on tuotu haptista teknologiaa hyödyntävä sileä bezel. Vanhan teräsrungon sijasta uudessa Pro-mallissa on käytetty kestävämpää ja kevyempää titaania. Akun kokokin on kokenut merkittävän päivityksen, jossa sen kapasiteetti on kasvatettu nykyiseen 590 mAh, joka antaa kellolle noin 80h akunkeston.

Toimiiko Galaxy Watch5 -kello Applen kanssa?

Valitettavasti ei. Samsung Galaxy Watch5 ei tue IOS-käyttöjärjestelmää, eli Apple puhelinten käyttäjät eivät pysty yhdistämään mobiililaitettansa Watch5 tai Watch5 Pro -älykelloihin.

Tarvitseeko Galaxy Watch5 kelloa yhdistää puhelimeen?

Välttämättä ei. Bluetooth-mallien ominaisuudet ovat varsin rajalliset ilman että kelloa yhdistää puhelimeen, mutta LTE-mallit eivät tarvitse puhelinta ollenkaan kunhan eSIM on aktivoitu. Jos sinulta unohtuu välillä tärkeitä tavaroita, niin tutustu Samsung Galaxy SmartTag2 -GPS-paikantimeen ja sen lisäosiin!