Amazfit GTR Mini Ocean Blue

Ei varastossa

SKU: 61343

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Amazfit GTR Mini Ocean Blue - Kevyt ja tehokas älykello

Amazfit GTR Mini Ocean Blue on tehokas älykello ohuessa ja kevyessä ulkomuodossa, joka sopii niin urheiluun kuin arkikäyttöön. Kellon 42,83 mm leveä ja 9,25 mm paksu runko on ruostumatonta terästä. Takapaneeli jakaa saman värin kuin pehmeä ja ihoystävällinen silikoniranneke, jonka leveys kiinnityskohdasta on 20 mm ja pituus 150 – 200 mm. Muotoiltu kaarevalla lasilla ja suojattu sormenjälkiä estävällä pinnoitteella, Amazfit GTR Minin näyttö on yhtä tyylikäs kuin lumoava. Kirkas HD 1,26’” AMOLED -näyttö helpottaa tietojesi näkemistä missä tahansa valaistuksessa, olitpa sitten liikkeellä päivällä tai yöllä. Yli 100 eri kellotaulun valikoima auttaa sinua maksimoimaan tyylisi. Voit myös ladata kolme suosikkikuvaasi kelloon, jotka vaihtuvat aina, kun herätät näytön.

Kattavat terveysominaisuudet

Terveyskeskeinen käyttöjärjestelmä Zepp OS 2.0 on räätälöity Amazfit GTR Mini älykellolle, ja se toimii yhdessä edistyneen BioTracker PPG -optisen anturin kanssa ja tarjoaa 24/7-terveysvalvontaa. Kun 24 tunnin terveydentilan seuranta on käytössä, kello tarjoaa muistutuksia sykkeestä, alhaisesta veren happisaturaatiosta ja stressitasoista. Manuaalisessa mittauksessa voit käyttää yhden kosketuksen toimintoa, joka antaa tuloksen sykkeestä, happisaturaatiosta ja stressistä jopa 45 sekunnissa. Kytke kello Unitilaan kun on aika levätä ja Amazfit GTR Mini vähentää näytön kirkkautta ja poistaa ilmoitukset käytöstä. Kello seuraa yön aikana unen laatua ja vaiheita. Tarkista unitietosi herätessäsi ja voit lukea aamupäivityksen, joka sisältää yhteenvedon tiedoista, kuten säästä, terveystiedoistasi ja kalenteritapahtumista. Naisille Amazfit GTR Mini antaa myös ennusteen ja muistutuksen kuukautiskierrosta.

Urheilijan kumppanina

Amazfit GTR Mini Ocean Blue pitää sisällään yli 126 erilaista urheilutilaa, jossa käyttäjä voi seurata lajilleen olennaisia tilastoja ja analytiikkaa. Tarkkailemalla näitä on mahdollista perehtyä ja parantaa osaamistaan lajissaan. Kello aistii automaattisesti urheilun aloittamisen 7 lajin kohdalla. Nämä lajit ovat juoksumatto, ulkona juokseminen, stepperi, ulkona pyöräileminen, sisällä käveleminen, soutaminen ja ulkona käveleminen. Palautuminen on oleellinen osa urheilua ja siihen Amazfit GTR Mini antaa myös työkaluja. PeakBeats urheilutila-algoritmi antaa tietoa maksimaalisesta hapenottokyvystä, palautumisajasta, treenin kuormituksen määrästä ja vaikutuksesta. Nämä tekijät helpottavat palautumisen suunnittelemisessa ja seuraavaan treeniin valmistautumisessa. Juoksu- ja pyöräilytietosi pysyvät tallessa Strava- ja Adidas Running-applikaatioiden avulla. Amazfit GTR Mini kestää jopa 50 metrin vedenpainetta, joten suuntaa huolettomaan uintiin kellon allasuinti- ja avovesiuinti-tiloilla. Pyöräilet sitten kaupungin kaduilla tai patikoit metsätiellä - minne matkasi viekin, viiden satelliittijärjestelmän tuki pystyy määrittämään sijaintisi tarkasti. Tämä on oleellinen osa turvallisuutta, jota Amazfit GTR Mini tuo mukanaan.

Ominaisuudet:

  126 urheilutilaa, mm. juoksu, kävely, pyöräily, uinti, tanssi, pallopelit, vesilajit, talvilajit, kamppailulajit, vapaa-ajan pelit
 • 24h automaattinen seuranta; syke, veren happisaturaatio ja stressitaso
 • Yhden kosketuksen mittaus
 • Unenseuranta: Univaiheet (mukaan lukien REM), päiväunet, unen hengityksen laatu, unipisteet
 • Kuukautiskierron seuranta
 • Hengitysharjoitukset
 • Terveyden arviointijärjestelmä
 • Terveysmuistutukset
 • Datanjako eri kuntoiluyhteisöjen ja sovellusten välillä; Strava, Relive, Adidas Running, Apple Health, Google Fit

Tekniset tiedot:

 • Näyttö: 1,28” AMOLED-näyttö, 416 x 416, 326 PPI
 • Mitat: 42,83 x 42,83 x 9,25 mm
 • Paino: 36,2 g
 • Ranneke: leveys 20 mm, pituus 150 - 200 mm
 • Materiaali: ruostumaton teräs, ranneke silikonia
 • Erittäin tarkka 5 -satelliitin GPS
 • Sensorit: GPS, kiihtyvyys, geomagneettinen sensori, BioTracking terveyden seuranta
 • Yhteensopivat laitteet: Android 7.0 ja uudemmat, iOS 12.0 ja uudemmat
 • Bluetooth: 5.2
 • Akku: 280 mAh, akunkesto jopa 14 päivää, latausaika noin 2 h
 • Vesitiiviys: 5 ATM

Paketissa Amazfit GTR Mini Ocean Blue -älykello, magneettinen latauskaapeli ja käyttöohje.

SKU 61343
Brändi Amazfit
Rungon leveys 43 mm
Lasi Mineraalilasi
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Musta
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen pituus 150 - 200 mm
Rannekkeen väri Sininen
Taulun väri AMOLED
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Takuu 2 vuotta
mpn W2174EU3N