Amazfit T-Rex Pro Steel Blue 102519

199,00 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 2)
SKU
46529
Muut mallit

Amazfit T-Rex Pro Steel Blue - T-Rexin uusi päivitetty malli

Amazfit julkaisi maaliskuussa 2021 uuden älykellomallin, Amazfit T-Rex Pron, joka on päivitetty malli vanhasta T-Rexistä. Uusi Amazfit T-Rex Pro Steel Blue tarjoaa edeltäjäänsä verrattuna tarkempaa sykemittausta ja paremman vesitiiviyden. Lisäksi T-Rex Pron ominaisuuksia on päivitetty monipuolisemmaksi.

Amazfit T-Rex Pro Steel Blue -sykemittarin jykevä ja vahva muotoilu kertoo paljon laitteesta. Yhdysvaltain armeijan kehittämän testiohjelman laboratoriokoetesteissä T-Rex Pro läpäisi jopa 15 eri testiä saaden luokituksen MIL-STD-810. Tämän luokituksen saaneet laitteet kestävät todella kovia olosuhteita. T-Rex Pro kestää muun muassa 70 asteen lämpötilaa, -40 asteen kylmyyttä, 240 tuntia kosteutta ja 96 tuntia happoa, emäksisiä aineita ja suolasumu-korroosiotestiä. T-Rex Pro Steel Blue in 47,7 mm leveä runko on valmistettu sinisestä polykarbonaatista. Rannekkeena kellossa on sininen silikoniranneke, jonka leveys kiinnityskohdasta 22 mm.

Kirkas 1,3” AMOLED-näyttö vaihdettavalla kellotaululla

Sininen Amazfit T-Rex Pro Steel Blue -sykemittarissa on värillinen 1,3” värillinen AMOLED-kosketusnäyttö. Näytössä on ominaisuus, joka mahdollistaa näytön jatkuvan päällä olon. Tämä ominaisuus voidaan voidaan myös kytkeä pois päältä, jolloin akunkesto pitenee. Laitteesta löytyy myös erilaisia kellotauluja, joita voit haluamasi mukaan vaihtaa.

BioTracker™ 2 PPG -sykesensori ja PAI™-lukun

Nyt kellosta löytyy myös Amazfitin itsekehittämä BioTracker™ 2 PPG -sykesensori. Sen avulla voit seurata sykettäsi läpi vuorokauden. PAI™ (Personal Activity Intelligence) on Amazfit T-Rex Pron kuntotason testausmittari, joka erilaisten algoritmien avulla yhdistää esimerkiksi sykkeesi, harjoituksen keston ja muita terveystietoja yhdeksi pistelukemaksi eli tämän hetkiseksi kuntotasoksesi. Norjan teknillisen yliopiston tekemän HUNT-tutkimuksen mukaan PAI™-luvun tehokkaalla seurannalla voit ehkäistä tehokkaasti esimerkiksi sellaisia terveysriskejä kuten kakkostyypin diabetesta ja sydänvaivoja.

Tarkka paikannus ja pitkä akunkesto:

Älykello tukee neljää eri eri satelliittipaikannusjärjestelmää, GPS, Glonass, Beidou ja Galileo, jonka ansiosta paikannus on erittäin tarkkaa ja nopeaa. Amazfit lupaa T-Rex Pro Steel Blue -älykellolle jopa 18 päivän akunkestoa normaalilla käytöllä. Akunkesto riippuu hyvin paljon siitä, mitkä ominaisuudet laitteessa ovat päällä. Tässä hieman lisätietoa akunkestoista tietyllä käytöllä:

 • 40 tuntia: GPS, sykemittaus ja aktiivisuuden seuranta kaiken aikaa päällä
 • 9 päivää kovassa käytössä: 24 tuntia päivässä ranteessa, sykemittaus ja unenseuranta päällä, päivän aikana 150 ilmoitusta, näytön aktivointi rannetta kääntämällä 100 kertaa, muu yleinen käyttö 15 min, kuntoilua 180 min joka viikko
 • 18 päivää normaalikäytössä: 18 päivää normaalikäytössä: 24 tuntia päivässä ranteessa, sykemittaus päällä, päivän aikana 150 ilmoitusta, näytön aktivointi rannetta kääntämällä 30 kertaa, muu yleinen käyttö 5 min, kuntoilua 180 min joka viikko

Yli 100 urheilutilaa ja ExerSense™

Amazfit T-Rex Pro Steel Blue -älykello pitää sisällään yli 100 erilaista sisäänrakennettua urheilutilaa. Urheilulajeja on valittavissa aina juoksusta uimiseen ja zumbasta lumilautailuun. 10 ATM -vesitiiviysluokkaan kuuluva kello kestää uimista niin uima-altaissa kuin ulkovesistöissäkin sekä sukellusta. Kellosta löytyvä ExerSense™ tunnistaa automaattisesti kahdeksan erilaista urheilumuotoa ja tallentaa niiden harjoitustulokset automaattisesti. Nämä urheilulajit ovat ulkojuoksu, sisä- ja ulkokävely, juoksumatto, ulkopyöräily, soutulaite, crosstrainer ja allasuinti.

Tekniset tiedot:

 • 1,3” AMOLED-näyttö, 360 x 360 px
 • BioTracker™ 2 PPG 24/7 sykemittaus, 3-akselinen kiihtyvyysmittari, geomagneettinen sensori, valaistustunnistinsensori, GPS, Glonass, Beidou ja Galileo
 • Käyttöjärjestelmän kielenä englanti, suomea ei saatavilla
 • Isokokoiset metalliset painikkeet
 • 100+ esiasennettua urheilulajia
 • Paljon älyominaisuuksia mm. säätiedotukset, muistutukset ja ilmoitukset sovelluksista
 • Sininen polykarbonaattirunko, Gorilla Glass 3 -lasi ja sininen silikoniranneke, jonka leveys kiinnityskohdasta 22 mm
 • Paino 59 g (rannekkeen kanssa)
 • Mitat: 47,7 x 47,7 x 13,5 mm
 • Liitettävyys puhelimeen: Bluetooth 5.0 BLE
 • Yhteensopiva Android 5 ja iOS 10 tai uudempien käyttöjärjestelmien kanssa (Amazfit-laitteet eivät ole yhteensopivia Huawei-älypuhelinten kanssa. Puhelin, sekä laite saattavat toimia yhdessä, mutta voivat vaatia säännöllistä Bluetooth-vianetsintää)

Pakkaukseen sisältyy kello, magneettinen lataustelakka ja käyttöohjeet.

Lisätietoja
SKU 46529
Brändi Amazfit
Rungon leveys 48 mm
Lasi Gorilla Glass
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Muut värit
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Sininen
Taulun väri LCD
Vesitiiviys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi
Takuu 1 vuosi
mpn 102519
payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.