Apple Watch Series 7 GPS keskiyönsininen alumiinikuori 45 mm keskiyö urheiluranneke - REFURBISHED -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Apple Watch Series 7 GPS keskiyönsininen alumiinikuori 45 mm keskiyö urheiluranneke - REFURBISHED

Apple Refurbished tuotteet ovat tehdashuollettuja malleja, jotka ovat uudenveroisia. Refurbished malleille myönnetään vastaava takuu kuin uusille Apple Watcheille.

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 349.00 €
Normaalihinta: 469.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 349.00 €

Ei varastossa

SKU: 49155

Apple Watch Series 7 GPS keskiyönsininen alumiinikuori 45 mm keskiyö urheiluranneke MKN53KS/A on seuraavan sukupolven älykello, joka lupaa parantaa käyttökokemusta. Tähän mennessä kaikkien aikojen kestävin Apple-kello on päivitetty entistäkin paremmaksi. IP6X-pölytiiviysluokitus ja 50% iskunkestävämpi lasi verrattuna vanhempiin malleihin auttavat suojaamaan aina päällä olevaa Retina-näyttöä. Rannekellon näytön kokoa on kasvatettu lähes 20% pienentämällä kellon reunoja. Koko päivän kestävä akku sekä entiseen verrattuna 33% nopeampi akun latausaika pitävät huolen siitä, että kellosi on aina käyttövalmiina. Lisäksi kattavat terveysominaisuudet, kuten veren happipitoisuuden mittaus ja EKG, pitävät huolen siitä, että opit tuntemaan kehosi toimintaa entistäkin paremmin.

Laadukkaat materiaalit

Apple Watch Series 7 GPS MKN53KS/A -sykekellon 35 mm leveä ja 45 mm korkea runko on valmistettu 100% kierrätetystä alumiinista. Keskiyönsiniseen alumiinikuoreen kiinnittyy kiinni pehmeästä ja joustavasta silikonista valmistettu tumma keskiyö Solo Loop -ranneke. Kellon näyttö on integroitu saumattomasti koteloon tasaisen ja sulavan ilmeen saamiseksi. Aina päällä oleva OLED Retina-näyttö on nyt myös 70% kirkkaampi sisätiloissa, kun ranteesi on alhaalla. Kellon painikkeet on myös uudistettu hyödyntämään suurempaa näyttöä, joten niiden käyttäminen on helpompaa kuin ennen.

Monipuoliset urheilu- ja terveysominaisuudet

Apple Watch Series 7 GPS MKN53KS/A -kello on pakattu täyteen erilaisia urheilu- ja terveysominaisuuksia, jotka johdattavat sinua kohti terveellisempää ja parempaa elämänlaatua. Apple Watchista löytyy sopiva urheilumuoto kaikkeen. Uusina lisäyksenä nyt esimerkiksi taiji ja pilates! Lähtö­sysäyksen liikkumiseen saat omasta ranteestasi. Uusi Apple Watch 7 myös tunnistaa automaattisesti, kun aloitat esimerkiksi pyöräilyn.

Älykello kykenee luomaan EKG-apin avulla sydänsähkökäyrän, joka vastaa I-kytkennän sydän­sähkö­käyrää. Koskettamalla Digital Crownia, EKG-aaltomuoto luodaan vain 30 sekunnissa. Tämän avulla voit helposti tunnistaa, mikäli sydämesi rytmissä näkyy merkkejä eteisvärinästä eli vakavasta rytmihäiriöstä. Uni-appi puolestaan seuraa untasi ja antaa tarkkaa tietoa, miten nukut yösi. Se motivoi sinua kohti rutiininomaisia nukkumaanmenoaikoja ja pidempiä yöunia. Se jopa seuraa hengitysrytmiäsi nukkuessasi. Veren happitason mittaus on tärkeä kehon yleisen hyvinvoinnin mittari. Se auttaa sinua ymmärtä­mään, miten hyvin happi imeytyy elimis­töösi ja mikä määrä happea kehoosi kulkee. Kellon avulla voit mitata välittömästi veren happitason. Otathan kuitenkin huomioon, että veren happitaso -apin mittaus­toimintoja ei ole tarkoitettu lääke­tieteelliseen käyttöön, kuten omien taudin­määritysten tekemiseen tai lääkärin konsultointiin. Tiedot on tarkoitettu ainoastaan yleisen hyvin­­voinnin ja kuntoilun käyttö­tarkoituksiin.

Saatavilla tuhansia sovelluksia

Apple Watch Series 7 GPS keskiyönsininen alumiinikuori 45 mm keskiyö urheiluranneke MKN53KS/A -älykelloon on mahdollista ladata App Storen kautta tuhansia erilaisia appeja. Älykellon pitkä 18 tunnin akunkesto takaa, ettei akku lopu kesken päivän askareiden. Series 7 -älykello lisäksi latautuu nopeammin kuin koskaan. Nopealla USB-C-latauksella lataat kellon akun tyhjästä 80 prosenttiin vain 45 minuutissa.

Tekniset tiedot

 • Mitat: 38 x 45 x 10,7 mm
 • Paino: 38,8 grammaa
 • Aina päällä oleva OLED Retina-näyttö 396 x 484 px
 • 50% entistä paksumpi Ion-X-lasi
 • Takaosa keraaminen ja safiirilasi
 • Tallennustila: 32 Gt
 • Käyttöjärjestelmä watchOS 8
 • S7 SiP ja 64-bittinen 2-ytiminen prosessori
 • Ominaisuudet: veren happipitoisuuden mittaus, EKG-appi, kansainväliset hätäpuhelut ja hätätila SOS, sähköinen sykeanturi ja kolmannen sukupolven optinen sykeanturi, mobiili-ilmoitukset, musiikit ja podcastit, digitaalinen kompassi, automaattinen harjoituksen tunnistus
 • Yhteensopivuus: Apple Watch Series 7 vaatii iPhone 6s:n tai uudemman, jossa on iOS 15 tai uudempi
 • Sisäänrakennettu GPS, Glonass, Galileo, QZSS ja BeiDou
 • Sensorit: kompassi, kiihtyvyysanturi, ympäristön valoisuuden tunnistin, sähköinen sykeanturi, gyroskooppi, toisen sukupolven optinen sykeanturi, barometrinen korkeusmittari
 • Wifi 802.11b/g/n 2,4 GHz ja 5 GHz
 • Bluetooth 5.0
 • Kaiutin ja mikrofoni
 • Kotelo 100% kierrätettyä alumiinia
 • Solo Loop silikoniranneke, sopii ranteeseen, jonka ympärysmitta 140 - 220 mm
 • Litiumioniakku, akun kesto jopa 18 tuntia
 • Vedenkestävä (50m / 5atm), IP6X-pölynkestävä

Paketti sisältää: Apple Watch Series 7 GPS keskiyönsininen alumiinikuori 45 mm keskiyö urheiluranneke MKN53KS/A, USB-C-latauskaapeli ja käyttöopas. Kellolla on 1 vuoden takuu.

SKU 49155
Brändi Apple
Rungon leveys 38 mm
Lasi Mineraalilasi
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Muut värit
Rannekkeen pituus 140 - 220 mm
Rannekkeen väri Sininen
Taulun väri LCD
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Alumiini
Takuu 1 vuosi
mpn MKN53KS/A