Apple Watch Series 8 GPS keskiyönsininen alumiinikuori 45 mm keskiyö urheiluranneke - REFURBISHED

Apple Refurbished tuotteet ovat tehdashuollettuja malleja, jotka ovat uudenveroisia. Refurbished malleille myönnetään vastaava takuu kuin uusille Apple Watcheille.
549,00 € 439,00 € Säästät: 110,00 €

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 439.00 €
Normaalihinta: 549.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 439.00 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 2)
SKU
54729

Apple Watch Series 8 on syksyllä 2022 julkaistu Apple Watch Seriesin uusin mallisto. Apple Watch Series 8 GPS keskiyönsininen alumiinikuori 45 mm keskiyö urheiluranneke MNP13KS/A -kellon 38 mm leveä ja 10,7 mm paksu alumiinikuori on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätetystä lento­kone­alumiinista. Runkoon kiinnittyy fluoroelastomeerista valmistettu urheilu­ranneke, joka on paitsi kestävä myös yllättävän pehmeä. Rannekkeessa on innovatiivinen nastakiinnitys. Runkoon yhdistyy saumattomasti reunasta reunaan ulottuva aina päällä oleva Retina-näyttö, jonka kirkkaus on 1000 nitiä. Apple Watch Series 8 on lisäksi iskunkestävä, pölytiivis ja ja vedenpitävä aina 50 metriin saakka. Sykekello tarjoaa normaalissa käytössä noin 18 tuntia akunkestoa ja alhaisen virran tilassa jopa 36 tuntia.

Apple Watch Series 8 GPS MNP13KS/A -kellon ominaisuudet

Apple Watch Series 8 MNP13KS/A -kello on pakattu täyteen erilaisia urheilu- ja terveysominaisuuksia, jotka johdattavat sinua kohti terveellisempää ja parempaa elämänlaatua. Tehosta harjoitteluasi uusilla edistyksellisillä tiedoilla, räätälöidyillä treeneillä ja monilajitreenin toiminnoilla. Innovatiivinen uusi anturi tarjoaa tietoja kokonais­hyvinvoinnistasi ja edistyksellisiä ominaisuuksia kuukautis­kierron seurantaan. Älykello kykenee myös luomaan EKG-apin avulla sydänsähkökäyrän, joka vastaa I-kytkennän sydän­sähkö­käyrää. Koskettamalla Digital Crownia, EKG-aaltomuoto luodaan vain 30 sekunnissa. Tämän avulla voit helposti tunnistaa, mikäli sydämesi rytmissä näkyy merkkejä eteisvärinästä eli vakavasta rytmihäiriöstä. Huom! EKG-appia ei ole tarkoitettu alle 22-vuotiaiden käytettäväksi. Uni-appi puolestaan seuraa untasi ja antaa tarkkaa tietoa, miten nukut yösi. Se motivoi sinua kohti rutiininomaisia nukkumaanmenoaikoja ja pidempiä yöunia. Uni-appi seuraa unen määrää ja kertoo, kuinka iso osa unesta oli REM-, perus- ja syvää unta. Veren happitason mittaus on tärkeä kehon yleisen hyvinvoinnin mittari. Se auttaa sinua ymmärtä­mään, miten hyvin happi imeytyy elimis­töösi ja mikä määrä happea kehoosi kulkee. Kellon avulla voit mitata välittömästi veren happitason. Otathan kuitenkin huomioon, että veren happitaso -apin mittaus­toimintoja ei ole tarkoitettu lääke­tieteelliseen käyttöön, kuten omien taudin­määritysten tekemiseen tai lääkärin konsultointiin. Tiedot on tarkoitettu ainoastaan yleisen hyvin­­voinnin ja kuntoilun käyttö­tarkoituksiin.

Apple Watch Series 8 GPS MNP13KS/A -älykellosta löytyy myös kolarintunnistus, joka tunnistaa liikenneonnettomuuden. Kolarintunnistus avaa puhelimesi näytölle ilmoituksen, jossa voit valita joko hätäilmoituksen tai peruuttaa sen. Mikäli et vastaa puhelinilmoitukseen 20 sekunnin kuluessa, puhelin tekee hätäilmoituksen ja ilmoittaa tilanteesta myös ICE-yhteyshenkilöllesi.Tämän kaiken lisäksi Apple Watch Series 8 GPS + Cellular MNP13KS/A -älykelloon on mahdollista ladata App Storen kautta tuhansia erilaisia appeja.

Tekniset tiedot

 • Mitat: 45 x 38 x 10,7 mm
 • Kuoren paino: 38,8 g
 • Rungon materiaali: alumiini
 • Rannekkeen materiaali: fluoroelastomeeri
 • Aina päällä oleva Retina LTPO OLED -näyttö (1000 nitin kirkkaus)
 • Kellon lasi: Ion-X-lasi
 • S8 SiP ja 64-bittinen 2-ytiminen prosessori, langaton W3-siru, U1-siru (Ultra Wideband)
 • Tallennustila: 32 Gt
 • Käyttöjärjestelmä: watchOS 9
 • Digital Crown ja tunto­palaute
 • Ruumiinlämmöntunnistus, veren happi­taso­anturi, sähköinen sykeanturi ja kolmannen suku­polven optinen sykeanturi
 • Korkean ja matalan sykkeen ilmoitukset, epä­säännöllisen sydän­rytmin ilmoitus ja EKG-appi
 • Kansainväliset hätäpuhelut, Hätätila SOS, kolarin­tunnistus ja kaatumisen­tunnistus
 • Iskunkestävä
 • Vedenkestävä (50m / 5atm), IP6X-pölynkestävä
 • LTE ja UMTS, Wi-Fi ja Bluetooth 5.0
 • GPS/GNSS, kompassi ja aina päällä oleva korkeus­mittari
 • Sisäinen kaiutin ja mikrofoni
 • Yhteensopivuus: Apple Watch Series 8 vaatii iPhone 8:n tai uudemman, jossa on iOS 16 tai uudempi

Pakkauksen sisältö: Apple Watch Series 8 GPS keskiyönsininen alumiinikuori 45 mm keskiyö urheiluranneke MNP13KS/A ja Apple Watchin magneettinen laturi–USB-C-johto. Apple Watchin mukana ei tule virta­lähdettä.

Lisätietoja
SKU 54729
Brändi Apple
Rungon leveys 38 mm
Lasi Mineraalilasi
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Muut värit
Rannekkeen pituus 140 - 220 mm
Rannekkeen väri Sininen
Taulun väri LCD
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Alumiini
Takuu 1 vuosi
mpn MNP13KS/A

2024 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.