Uutiskirje-arvonnan säännöt

Arvonnna säännöt ja ehdot

 

1. Järjestäjä

Keskisen Kello Oy, Onnentie 7 63610 Tuuri

 

2. Osallistumiskelpoisuus

Arvonta on avoin 16 vuotta täyttäneille. Arvontaan osallistumalla osallistuja hyväksyy kyseisen arvonnan säännöt ja vahvistaa täyttävänsä näiden sääntöjen mukaiset osallistumiskelpoisuuden ehdot.

 

3. Arvonta-aika

Arvontaan osallistuvat kaikki, jotka ovat uutiskirjeen tilaajia 13.12.2023 klo 23.59 mennessä. Lahjakortti arvotaan 14.12.2023.

 

4. Kilpailuun osallistuminen

Tilamaalla Keskisen Kellon uutiskirjeen olet mukana arvonnassa.

 

5. Palkinnot ja ehdot

Arvomme 1000€ lahjakortin kaikkien uutiskirjeen tilaajiemme kesken. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Palkintoa ei toimiteta ulkomaille. Palkinnon toimittamisesta sovitaan erikseen, ja palkinto luovutetaan voittajalle sovitusti.

Osallistuminen ei edellytä ostamista. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Lisäksi järjestäjällä on oikeus julkaista voittajien nimet Facebook-, Instagram- ja nettisivuillaan.

Järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja mikäli alkuperäiseen voittajaan ei saada yhteyttä kohtuullisessa ajassa sähköpostin välityksellä.

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin. Säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

 


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.