Thomas Sabo aurinkolasit

19 tuotetta

Tyylikkäät Thomas Sabo aurinkolasit

Thomas Sabo -aurinkolasit tarjoavat tyylikkään ja laadukkaan ratkaisun silmien suojaamiselle. Malliston aurinkolasit ovat paitsi kestäviä, myös ainutlaatuisen kauniita. Thomas Sabon aurinkolaseissa yhdistyy niin moderni, että myös klassinen suunnittelu. Laajasta valikoimasta löytyy ylellisiä chic-malleja kuin myös sporttisia vaihtoehtoja, jotka sopivat niin arki- kuin juhlakäyttöön.

Useita erilaisia malleja

Jokainen malli on suunniteltu huomioiden ergonomia ja mukavuus, joten ne istuvat täydellisesti kasvoille ja takaavat maksimaalisen suojan UV-säteilyltä. Valikoima sisältää eri tyylisiä ja värisiä linssejä, joten voit löytää juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Näistä toimii hyvänä esimerkkinä peililinssit, jotka peittävät silmäsi muilta ihmisiltä. Muun muassa Jack Nicholson on kertonut luottavansa tyylikkäisiin aurinkolaseihin rooleissaan. Mallisto onkin nimetty Hollywood näyttelijöiden mukaan.

Thomas Sabo on jo pitkään näyttänyt suuntaa muodin maailmassa ja esitellyt maailmalle toinen toistaan kauniimpia vaateluomuksiaan. Nyt merkki esittelee ensimmäistä kertaa ikinä omat aurinkolasinsa. Mallisto on saanut innoitteensa ajattomasta retromalleista, joissa on hyödynnetty modernia näkemystä.

Nopeat toimitukset

Valitse omasi nyt Thomas Sabon laadukkaasta aurinkolasivalikoimasta – Tilaa nopealla 1-2 arkipäivän toimituksella ja suojaa silmäsi kesän paahtavalta auringolta tyylikkäällä tavalla.