AVI-8 Hawker Hurricane Classic Chronograph Dark Earth AV-4011-0E

Ei varastossa

SKU: 52586

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

AVI-8 Hawker Hurricane Classic Chronograph Dark Earth AV-4011-0E on tyylikäs miesten pilottikello, joka on tribuutti toisen maailmansodan ikoniselle Yhdistyneen kuningaskunnan ilmavoimien Hawker Hurricane -lentokoneelle. Kellon 42 mm leveä ja 11 mm paksu asemetallin harmaa runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Runkoon kiinnittyy ruskea nahkaranneke, jonka leveys kiinnityskohdasta on 22 mm. Mineraalilasin alla suojassa on asemetallin harmaa kellotaulu, jossa ajanotto-ominaisuudet ja päivyri. AVI-8 Hawker Hurricane AV-4011-0E kuuluu vesitiiviysluokkaan 50m / 5atm eli se on rajoitetusti vesitiivis (uintia ei suositella). AVI-8-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu. Saadaksesi takuun tulee kello rekisteröidä . AVI-8-rannekellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

SKU 52586
Brändi AVI-8
Rungon leveys 42 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon paksuus 11
Rannekkeen pituus 170 - 235 mm
Rungon väri Musta
Taulun väri Harmaa
Vesitiiviys 50m / 5atm
Takuu 2 vuotta
mpn AV-4011-0E