Aviator korttikotelo classic Pure Silver basic

49,90 €
Väliaikaisesti loppu
SKU
45960

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Muut mallit

Käsinvalmistettu Aviator classic Pure Silver basic 746760251572 on täysin uudenlainen, kevyt korttikotelo, jossa kannat mukanasi maksukortteja ja seteleitä. Kotelo on valmistettu lentokonealumiinista, jonka johdosta sen rakenne on erittäin kevyt ja kestävä, ja pinta on käsitelty ainutlaatuisella tekniikalla, jonka takaa sen naarmuutumattomuuden. Säätövaran ansiosta korttikotelossa on tila jopa 20 kortille, ja pienen kokonsa ansiosta se sujahtaa kätevästi taskuun. Kotelon takaosassa on elastinen remmi setelien säilytykseen, ja remmiä säätämällä korttikoteloon on mahdollista lisätä jopa 20 korttia. Kotelossa on myös kätevä viuhkatoiminto, jonka johdosta kortit on helppo nähdä yhdellä kertaa, mikä nopeuttaa käyttöä. Aviator-lompakot ja korttikotelot on palkittu Saksan muotoilupalkinnolla vuonna 2021, ja niillä on 2 vuoden takuu mikä kattaa metalliosat, mutta ei kuluvia osia. Aviator-korttikotelot toimitetaan lahjarasiassa torksiavaimen kera.

Tekniset tiedot:

  • Valmistetaan käsin Saksassa, Alzenaussa,
  • Paino: 43 g,
  • Paksuus ilman kortteja 5 mm,
  • RFID-suojaus,

Voimme kaivertaa veloituksetta lompakon alumiinikoteloon esimerkiksi nimikirjaimet. Teksti kaiverretaan kotelon ruuvipuolen alalaitaan lyhyemmälle sivulle. Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Kaiverretuille tuotteille ei myönnetä palautusoikeutta!

Lisätietoja
SKU 45960
Brändi Aviator
Kaiverrus 50
Takuu 2 vuotta
mpn 746760251572
payments-logo
2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.