Uudet Pandora-korut ovat täällä! Syksyn 2021 mallistoon kuuluu loistetta ja glitteriä sekä pelkistettyjä arjen luottoasusteita. Sävyissä nähdään niin kelta- ja ruusukultaa kuin hopeaakin, joita brändi kehottaa yhdistelemään rohkeasti keskenään.

Mukaan mahtui myös laaja valikoima uusia Pandora-heloja mukaan lukien Pandora Disney- ja Pandora Star Wars -sarjojen uutuuksia. Poimimme alle meidän suosikit uutuuksien joukosta. Muista myös vierailla Pandora-kategoriassamme. Sieltä löydät monta uutuutta lisää!
kollaasi pandora pre autumn 2021

Pandora pre autumn 2021 - yhdistele rohkeasti

Joku joskus sanoi, että koruissa on hyvä pidättäytyä vain yhdessä jalometallin sävyssä. Pandora on tästä kenties hieman vanhentuneesta tyylineuvosta täysin toista mieltä. Ja me komppaamme. Tänä syksynä kulta, ruusukulta ja hopea mahtuvat samaan asukokonaisuuteen.

Kuvan korut:


kollaasi pandora avaimenpera ja hela

Pandora Moments -avaimenperä — uusi tapa pitää helat aina mukana

On yllättävän vaikeaa löytää kiva avaimenperä, mutta Pandora on virallisesti ratkaissut tämän ongelman. Voit nyt myös keräillä heloja tyylikkäästi Pandora-avaimenperään. Miksi panostaa avaimenperään? Avaimet tulee muistaa napata mukaansa joka päivä. Miksi et siis kiinnittäisi avaimiasi avaimenperään, joka tuo hymyn huulille aina sen nähdessäsi (tämä on myös mainio lahjaidea!).

Kuvan tuotteet:


kollaasi pandora disney ja starwars

Pandora Disney- ja Pandora Star Wars -helat

Pandora Disney ja Pandora Star Wars kuuluvat ehdottomasti suosituimpien Pandora-helojen joukkoon. Syksyn mallistosta löytyy suloisia Disney-prinsessoja sekä joukko uusia Pandora Star Wars -heloja.


Pandora Disney -prinsessat:

Pandora Star Wars:


kollaasi pandora korut

Säihkettä ja keltakultaa

Syksyn mallistoon kuuluu runsaasti säihkettä sekä klassista keltakultaa. Tiesitkö, että Pandoran korut valmistetaan laadukkaasta hopeasta? Nämä korut on lisäksi kullattu ylellisellä keltakullalla.


Kuvan korut:

Huomaathan, että esittelemme tässä artikkelissa vain murto-osan uutuuksista.

Lisää uutuuksia löydät vierailemalla Pandora-kategoriassamme alta löytyvää linkkiä klikkaamalla. Tervetuloa!