Bosie TI&TU1263JBZ 4mm sormus

d:Bosie TI&TU1263JBZ sormus on valmistettu titaniumista ja tungstenista ja sen leveys on 4mm. Siihen on istutettu kaksi synteettistä kirkasta Zirconia korukiveä. Sormuksen musta pinnoite on lähes naarmuuntumaton ja se on erittäin miellyttävä sormessa, koska sen sisäpinta on pyöristetty todella sileäksi ja "pehmoiseksi". Kaiverrus ja toimitus ilmaiseksi! Huomioitavaa on, että kovan materiaalin vuoksi Bosie-sormuksiin ei voi tehdä koon muutoksia. Voimme kaivertaa veloituksetta sormuksen sisäpinnalle esimerkiksi kaksi nimeä ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!  

Sku: 8629

;
46,00 €
Bosie TI&TU1263JBZ 4mm sormus 4 1
-26%

Bosie TI&TU1263JBZ 4mm sormus

Bosie TI&TU1263JBZ 4mm sormus

Tuotekoodi: 8629

Bosie TI&TU1263JBZ 4mm sormus 4 1

Varastossa (Määrä: 5+) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

62,00 €

46,00 €

Tuotekuvaus

Bosie TI&TU1263JBZ sormus on valmistettu titaniumista ja tungstenista ja sen leveys on 4mm. Siihen on istutettu kaksi synteettistä kirkasta Zirconia korukiveä. Sormuksen musta pinnoite on lähes naarmuuntumaton ja se on erittäin miellyttävä sormessa, koska sen sisäpinta on pyöristetty todella sileäksi ja "pehmoiseksi". Kaiverrus ja toimitus ilmaiseksi! Huomioitavaa on, että kovan materiaalin vuoksi Bosie-sormuksiin ei voi tehdä koon muutoksia.

Voimme kaivertaa veloituksetta sormuksen sisäpinnalle esimerkiksi kaksi nimeä ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

 

Tekniset tiedot

Tuotenumero 8629
Brändi Bosie
Kaiverrus 20
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Zirkonia
Korun tyyppi Sormukset
Materiaali Titaani

Pieni hetki