BOSS Center Court Chronograph Black 1514022

Varastossa (Määrä: 1)

SKU: 56658
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 15 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

BOSS Center Court Chronograph Black 1514022 on saanut inspiraationsa vauhdista ja pelikentiltä. Italialaisen tennispelaaja Matteo Berrettinin innoittama kronografikello ammentaa klassisimmista kronografikelloista, ja tässä kellossa riittää tuttuja elementtejä, joita jokainen kelloharrastaja rakastaa. Valjoux-taulu, suuret painikkeet sekä ruskean ja mustan yhdistelmä antaa kellolle dynaamisen ilmeen. Samalla kello on täynnä monipuolisia toiminnallisuuksia kuten ajanotto sekä takometri, joka kuuluu olennaisena jokaiseen ajo-kronografikelloon. Luettavuuden helpottamiseksi erillinen sekuntiskaala on lisätty kellon ulkokehälle. Painikkeet on suuret ja niitä on helppo säätää. Suuret lugit antavat 44 mm leveälle rungolle ilmavuutta ja keveyttä, ja mustanruskean racer-rannekke viimeistelee kokonaisuuden. BOSS Center Court Chronograph Black 1514022-miesten kello toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa, ja kellolla on kahden vuoden takuu.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

SKU 56658
Brändi BOSS
Rungon leveys 44 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Ei
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon paksuus 11
Rannekkeen pituus 150 - 210 mm
Rungon väri Musta
Taulun väri Musta
Vesitiiviys 100m / 10atm
Takuu 2 vuotta
mpn 1514022