BOSS Cloud Chronograph blue silver 1514015

Varastossa (Määrä: 2)

SKU: 56656
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 15 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

BOSS Cloud Chronograph blue silver 1514015 miesten kello on kaunista ja sulavalinjaista kelloa etsivälle. Kellon 316L-kirurginteräksestä valmistetussa rannekkeessa on harjattu pinta, mikä antaa kellolle minimalistisen ilmeen, ja kokonaisuuden viimeistelee kahdeksankulmainen bezel. Perinteisen kellonäkymän lisäksi kellossa on kolme alataulua ajanotolle ja päivyri kello neljän ja viiden välillä. Luminoituvat viisarit ja indeksit näkyvät pimeässä. Minimalistisen ilmeensä ansiosta tämä kello istuu helposti useaan eri asuun, ja sininen taulu on helppo yhdistää muihin asusteisiin. BOSS Cloud Chronograph blue silver 1514015-miesten kello toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa, ja kellolla on kahden vuoden takuu.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

SKU 56656
Brändi BOSS
Rungon leveys 44 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon paksuus 11
Rannekkeen pituus 150 - 200 mm
Rungon väri Hopea/harmaa, Musta
Taulun väri Sininen
Vesitiiviys 50m / 5atm
Takuu 2 vuotta
mpn 1514015