BOSS Runner 1502755

Ei varastossa

SKU: 62791

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 15 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

BOSS Runner 1502755 on tyylikäs naisten rannekello, joka on nimensä mukaan täydellinen kumppani juoksulenkille! Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kullanvärinen kello on varustettu vihreällä kellotaululla, jossa on kolme alataulua, päivyri kello neljän ja viiden välillä sekä luminoidut osoittimet ja indeksit, jotka helpottavat kellon lukemista pimeässä. Kellon rungon leveys on 38 mm ja paksuus 11 mm. Ruostumattoman ja kullanvärisen teräsrannekkeen pituus on 155 - 210 mm ja leveys kiinnityskohdasta 19 mm. BOSS Runner 1502755 kuuluu vesitiiviysluokkaan 50m / 5atm eli se on rajoitetusti vesitiivis (uintia ei suositella). Boss-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Voimme kaivertaa veloituksetta Boss-kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (max: 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huomioithan, ettei kaiverretuilla rannekelloilla ole palautusoikeutta.

SKU 62791
Brändi BOSS
Rungon leveys 38 mm
Kategoria Naisten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 19mm
Rannekkeen väri Kulta
Rungon paksuus 11
Rannekkeen pituus 155 - 210 mm
Rungon väri Kulta
Taulun väri Vihreä
Vesitiiviys 50m / 5atm
Takuu 2 vuotta
mpn 1502755