Casio G-Shock Eminem Limited Edition GDX6900MNM-1 -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Casio G-Shock Eminem Limited Edition GDX6900MNM-1

Ei varastossa

SKU: 10442

Tätä kelloa tuli Suomeen vain 20kpl, ja meillä oli kunnia myydä ne kaikki asiakkaillemme. Valitettavasti enempää tätä upeaa G-Shock mallia ei ole enää Suomeen saatavilla. Katso tästä muut Casio G-Shock Rannekellot.

Äärimmäisen tyylikäs Casio G-Shock Eminem Limited Edition GDX6900MNM-1 rannekello on Hip Hop ikoni Eminemin ja Casion yhteistyön tulos Casion 30. vuosipäivän kunniaksi. Kelloja on valmistettu rajoitetusti ja niitä on tuotu Suomeen vain muutama, joten ole nopea! Kello on mattamusta, ja sen mustassa diginäytössä hohtavat punaiset numerot. Kello kunnioittaa Eminemin uran alkupistettä - eli Detroitin keskustan katuja. Siksi kellon rannekkeeseen on kuvailtu Detroitin pilvenpiirtäjien ääriviivat punaisella värillä. Rannekellossa on yksityiskohtana myös Eminemin tunnusmerkki, E väärinpäin ja Eminemin alter egon, "Shadyn" nimmari.

Kello on täynnä tarpeellisia ominaisuuksia. Se kestää vettä 200m ja on iskunkestävä. Siinä on illuminator taustavalo, vilkkuhälytys, ajanotto/sekkari 1/100s-24hr, ajastin, kalenteri, multihälytys, tasatuntisignaali ja 12/24h näyttö. Kellon rungon leveys 54mm, rannekkeen leveys 22mm ja vesitiiveys 200m. Casio kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta!

SKU 10442
Brändi Casio
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Polyuretaani / Muovi
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 54
Rungon leveys 54 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiviys 200m / 20atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Muovi
Rungon väri Musta
Väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn GDX6900MNM-1