Casio Standard gold steel MTP-B145G-9AVEF

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 107.00 €
Normaalihinta: 129.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 107.00 €

Varastossa (Määrä: 5+)

SKU: 58923
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 15 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Täysin kullanvärinen Casio Standard gold steel MTP-B145G-9AVEF on todellinen klassikkorannekello, joka täydentää jokaisen retrokellojen ilmettä rakastavan kellofanin kokoelman. Kello on saanut vaikutteita menneiltä ajoilta, ja siinä on 35 mm leveä kullanvärinen runko. Kullan väri jatkuu kellon integroituun rannekkeeseen tehden MTP-MTP-B145G-9AVEF-rannekellosta hyvin virtaviivaisen. Kokonaisuuden viimeistelee kullanvärinen taulu. Minimalistinen kello viimeistelee arkityylin, ja on tyylikäs ja monipuolinen kellovaihtoehto jokaiselle tyylikästä naisten kelloa etsivälle. Casio Standard gold steel MTP-B145G-9AVEF toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa, ja rannekellolla on 2 vuoden takuu.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! ‌

SKU 58923
Brändi Casio
Rungon leveys 35 mm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Ei
Materiaali Ruostumaton teräs
Moduuli 4393
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Kulta
Rungon paksuus 7
Rannekkeen pituus 150 - 205 mm
Rungon väri Kulta
Taulun väri Vaaleanpunainen
Vesitiiviys 50m / 5atm
Takuu 2 vuotta
mpn MTP-B145G-9AVEF