Chippendale hopeiset kahvilusikat 6kpl

d:Kultakeskuksen kotimaiset Chippendale kahvilusikat hienossa sinisessä rasiassa. Pakettiin kuuluu 6kpl hopeisia kahvilusikoita. Lusikan pituus 11,7cm Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! 

Sku: 911

;
149,00 €
Chippendale hopeiset kahvilusikat 6kpl 5 16
-38%

Chippendale hopeiset kahvilusikat 6kpl

Chippendale hopeiset kahvilusikat 6kpl

Tuotekoodi: 911

Chippendale hopeiset kahvilusikat 6kpl 5 16

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

240,00 €

149,00 €

Tuotekuvaus

Kultakeskuksen kotimaiset Chippendale kahvilusikat hienossa sinisessä rasiassa. Pakettiin kuuluu 6kpl hopeisia kahvilusikoita. Lusikan pituus 11,7cm 

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

 

Tekniset tiedot

Tuotenumero 911
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki