CIGA Design Z Series Gold Edition Automatic Skeleton Z031-SIGO-W35OG

Ei varastossa

SKU: 48703

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

CIGA DESIGN Z Series Gold Edition Automatic Skeleton Z031-SIGO-W35OG on tyylikäs luurankokello automaattikoneistolla. Kellon 40,8 mm leveä ja 48 mm korkea tonneau-runko on valmistettu kullanvärisestä ruostumattomasta teräksestä. Kellossa on kullanvärinen mesh-ranneke, jonka leveys kiinnityskohdasta on 22 mm. Mukana toimitetaan myös oranssi silikoniranneke. Koneistona kellossa on 25-kivinen SEAGULL ST2553JK Automatic 40 tunnin käyntivaralla. Skeleton-kellotaulun suojana on safiirilasi, jonka läpi voit ihastella kellon koneiston toimintaa. Kello kuuluu 3 ATM -vesitiiviysluokkaan eli se on roiskevesitiivis. CIGA Design -kelloille myönnetään yhden vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisissä pakkauksissa.

Upea design, safiirilasi ja 18 karaatin kultaus

Z Series -kellot ovat CIGA Designin uniikin muotoilun huipentuma. Z Series -kellot kuvastavat täydellisesti yrityksen syvää ymmärrystä ja tietämystä kellojen valmistuksesta, tuotekehityksestä sekä suunnittelusta. Jokainen kello ilmentää innovatiivista lähestymistapaa kellojen suunnittelussa, ja ne esittäytyvät mekaanisina taideteoksina. Paitsi tyylikkäitä taidonnäytteitä, jokainen kellomalli on aina yksilöllinen ja persoonallinen.

Z Series Gold Edition -kellon mukana tulee kullatun rannekkeen lisäksi oranssi silikonista valmistettu ranneke, joten siistimpi sekä rennompi lookki ovat kummatkin helposti saavutettavissa. Kellotaulua suorjaa safiirilasi, joka kestää poikkeuksellisen hyvin jokapäiväistä kulutusta.

Kellon runko on valmistettu lääke- sekä ilmailuteollisuudessa usein käytetystä laadukkaasta 316L -merkitystä kirurginteräksestä, joka on pinnoitettu 18-karaatin kullalla antamaan kellolle lisää säihkettä.

SKU 48703
Brändi CIGA Design
Rungon leveys 41 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Automaatti
Lasi Safiirilasi
Luminointi Ei
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Ovaali
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Kulta
Rungon paksuus 12
Rannekkeen pituus 170 - 235 mm
Rungon väri Kulta
Taulun väri Skeleton
Vesitiiviys Roiskevesitiivis / 30m
Takuu 1 vuosi
mpn Z031-SIGO-W35OG