Citizen Eco-Drive Ladies May bells rosegold diamond EM1063-89D

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 329.00 €
Normaalihinta: 549.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 329.00 €

Varastossa (Määrä: 1)

SKU: 58705
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 15 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Ruusukullanvärinen Citizen Eco-Drive Ladies May bells rosegold diamond EM1063-89D on osa Citizenin uutta ekologista kellomallistoa. May Bells-kellomallisto, joka on saanut inspiraationsa luonnon kauneudesta, myös kunnioittaa luontoa ja sen monimuotoisuutta. Tässä timantein koristellussa naisten kellossa on valosta virtansa ottava solar-koneisto, helmiäistaulu sekä neljä laboratoriotimanttia kellon bezelissä. Kellon materiaaleissa on pyritty käyttämään kierrätettyjä materiaaleja, ja käyttämällä eco-drive-koneistoa, kello ei tarvitse erillistä paristonvaihtoa, mikä tarkoittaa vähemmän jätettä. Tämä ylellinen kello on täydellinen valinta sekä päivään että iltaan, ja muuntautuu asusteeksi jokaiseen asuun. Kellon koneiston tarkkuus on ±15 sekuntia kuussa, ja kello tarjoaa 6 kuukauden käyntivaran. Citizen Eco-Drive Ladies May bells rosegold diamond EM1063-89D -timanttikellolla on kahden vuoden takuu, jonka voit pidentää kolmeen vuoteen rekisteröimällä Citizen-kello -sivulla .

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

SKU 58705
Brändi Citizen
Rungon leveys 29.5 mm
Kategoria Naisten kellot
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Safiirilasi
Luminointi Ei
Materiaali Ruostumaton teräs
Moduuli E031
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Kulta
Rungon paksuus 8
Rannekkeen pituus 140 - 190 mm
Rungon väri Punakulta
Taulun väri Helmiäinen
Vesitiiviys 50m / 5atm
Takuu 2 vuotta
mpn EM1063-89D