Citizen Eco-Drive Radio controlled EC1183-16A

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 342.00 €
Normaalihinta: 489.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 342.00 €

Varastossa (Määrä: 2)

SKU: 45863
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 15 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Naisten Citizen Eco-Drive Radio controlled EC1183-16A -kello on vaivaton ja kestävä teräskello kauniilla ruskealla nahkarannekkeella. Radiokontrollin avulla kello pysyy aina ajassa riippumatta siitä mistä kellon käyttäjä itsensä löytää. Kellossa on tyylikäs 29 mm leveä täysteräksinen, kullanvärinen runko, ja radiokontrolloitu koneisto vastaanottaa aikasignaalin radiotaajuudella (atomikellon tarkkuus on +-1 s. / 1 miljoonassa vuodessa), joten se pysyy aina sekunnilleen oikeassa ajassa siirtyen myös automaattisesti kesä- ja talviaikaan. Tarkan aikansa lisäksi kellossa on valosta virtansa ottava H246-kaliberin eco-drive-koneisto, jonka käyntivara on täyteen ladattuna 180 päivää, joten virran loppumisesta tai paristonvaihdosta ei tarvitse huolehtia. Citizen-kelloilla on kahden vuoden takuu, jonka voit pidentää kolmeen vuoteen rekisteröimällä Citizen-kello -sivulla .

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

SKU 45863
Brändi Citizen
Kaiverrus 15
Rungon leveys 29 mm
Kategoria Naisten kellot
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Safiirilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Moduuli H246
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 14mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon paksuus 8
Rannekkeen pituus 160 - 200 mm
Rungon väri Kulta
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiviys 100m / 10atm
Takuu 2 vuotta
mpn EC1183-16A