Citizen Eco-Drive Lade Elegance EW9552-51P

d:Citizen Eco-Drive Lady Elegance EW9552-51p rannekello. Kellon rungon leveys on 18,5mm ja rannekkeen 9mm. Citizen Eco-Drive kellot toimivat valon voimalla ja lataavat käyntivirtaa ympäristöystävälliseen titaani-litium-ioni-akkuun. Yhden vuorokauden käyntiin tarvittava sähköenergia saadaan pitämällä kelloa pari minuuttia valossa. Citizen kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa ilmaiseksi kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tekstityyli:Tekstaus Kauno Vanessa

Sku: 5605

;
229,00 €
    • Citizen Eco-Drive Lade Elegance EW9552-51P on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Citizen Eco-Drive Lade Elegance EW9552-51P

Citizen Eco-Drive Lade Elegance EW9552-51P

Tuotekoodi: 5605

Citizen Eco-Drive Lade Elegance EW9552-51P 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

229,00 €

Tuotekuvaus

Citizen Eco-Drive Lady Elegance EW9552-51p rannekello. Kellon rungon leveys on 18,5mm ja rannekkeen 9mm. Citizen Eco-Drive kellot toimivat valon voimalla ja lataavat käyntivirtaa ympäristöystävälliseen titaani-litium-ioni-akkuun. Yhden vuorokauden käyntiin tarvittava sähköenergia saadaan pitämällä kelloa pari minuuttia valossa. Citizen kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa ilmaiseksi kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekstityyli:
Tekstaus
Kauno
Vanessa

Tekniset tiedot

Tuotenumero 5605
Brändi Citizen
Kaiverrus 10
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Mineraalilasi
Muoto Ovaali
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Kulta
Rungon leveys 18 mm
Taulun väri Hopea
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Kulta
Väri Kulta
Takuu 2 vuotta
mpn EW9552-51P

Pieni hetki