COROS APEX Pro hopea/vihreä WAPXP-SVR on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

COROS APEX Pro hopea/vihreä WAPXP-SVR

399,00 €
Poistunut valikoimasta
SKU
41617

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

COROS APEX Pro on suunniteltu erityisesti urheilijoille, jotka vievät kehonsa äärimmilleen pitkissä ja haastavissa urheilusuorituksissa. Olitpa sitten triathlonisti, pitkien kestävyysjuoksujen ammattilainen tai vuorikiipeilijä, COROS APEX Pro tarjoaa sinulle juuri sitä, mitä sykekelloltasi näissä olosuhteissa kaipaat.

Pitkä akunkesto

COROS APEX Pro hopea/vihreä WAPXP-SVR -sykemittari tarjoaa jopa 30 päivän akunkestoa ilman GPS:ää. Lisäksi laitteesta löytyy UltraMax-tila, jossa GPS kytkeytyy päälle 120 sekunnin aikana aina 30 sekunnin ajaksi. Loput 90 sekuntia seurantaa hoitaa COROSin oma Intelligent Stride -algoritmi. UltraMax tarjoaa jopa 100 tunnin akunkestoa. Normaalitilassa eli niin sanotusti kaikki herkut päällä virtaa riittää silti jopa 40 tunniksi.

Seuraa treenejäsi ja palaudu oikein

Seuraa treenejäsi ja pidä huoli omasta terveydestäsi APEX Pron avulla. Sykekello seuraa sekä kestävyystasoasi (0-100) että harjoituksen vaikutusta (0-6). Erittäin älykäs ja uniikki algoritmi seuraa niin anaerobista kynnystäsi, VO2 Maxia sekä sykettäsi. Älykäs COROS Trainer kertoo sinulle, milloin on aika levätä ja palautua kovista treeneistä. Treenihistoriaa seuraava COROS Trainer kertoo sinulle myös sen, milloin on hyvä aika aloittaa seuraava treeni.

Uusia ominaisuuksia

APEX Prossa on kaikki samat ominaisuudet kuin alkuperäisessä APEXissa, mutta siihen on lisätty muutama mielenkiintoinen ominaisuus. 24/7 veren happitason seuranta takaa turvallisen vuoren valloituksen. Kello kertoo sinulle joka tuntisen raportoinnin avulla, onko sinun turvallista jatkaa kipuamista ylöspäin vai onko syytä ottaa askel taaksepäin ja palata matalammalle korkeustasolle. Akun kestoa FULL GPS-tilassa on nostettu viidellä tunnilla, joten nyt ehdit tehdä pitkäkestoisemman treenin ilman UltraMax-tilan käyttöä. APEXista löytyy myös kosketusnäyttö digitaalisen kellokehän lisäksi.

Erot COROS APEXin ja COROS APEX Pron väilllä:

 • Kosketusnäyttö
 • 5 tuntia pidempi akunkesto Full GPS -tilassa
 • 24/7 veren happitason seuranta
 • Korkeuden neuvoja
 • Taustavalo aina päällä -asetus, jonka lisäksi oma nappi taustavalolle

Reittinavigointi ja Track Run -tila

Hopeavihreä COROS APEX Pro WAPXP-SVR pitää sisällään myös helppokäyttöisen reittinavigoinnin. Seuraa kulkuasi reiteillä reaaliaikaisesti ja saa hälytyksiä, mikäli hairahdat reitiltäsi ulos. Lisäksi APEX Pro tarjoaa oivan ratkaisun heille, jotka nauttivat 400 metrin ratajuoksusta. Usein sykekellot piirtävät ratajuoksusta teräviä mutkia tai radalta toiselle seilaavaa juoksua. Tämän vuoksi COROS on kehittänyt uuden Track Run -tilan, jonka äärimmäisen tarkka algoritmi pitää huolen siitä, että GPS-virheet ovat historiaa.

Valmistettu laadukkaista materiaaleista

COROS APEX Pro WAPXP-SVR on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Kellossa on 47 mm leveä alumiinirunko, titaaninen bezel sekä naarmuuntumaton safiirilasi. Silikonirannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 22 mm. Digitaalisen kellokehän vuoksi kellon hallinta on entistäkin helpompaa. Voit selata valikkoja läpi jopa hanskat kädessäsi, riittää, kun pyyhkäiset sormellasi kehästä ylös tai alas. Lisäksi kellosta löytyy nyt myös kosketusnäyttö.

Paljon erilaisia urheilutiloja

APEX Pro -sykekellossa on esiasennettuna yli 200 erilaista harjoitusta. Lisäksi COROS Training Mode antaa sinulle mahdollisuudet luoda, jakaa tai jopa ladata ammattilaisten treenejä. Voit luoda omia harjoituksia esimerkiksi juoksua, pyöräilyä, uintia ja voimaharjoittelua varten - käytännössä ilman mitään rajoituksia.

Tärkeimmät ominaisuudet ja tekniset tiedot:

 • Näytön koko: 1,2”
 • Kosketusnäyttö
 • Materiaali: alumiinirunko, titaaninen bezel
 • Ranneke: 22 mm leveä silikoniranneke
 • Lasi: Safiirilasi
 • Mitat: 47 x 47 x 13,4 mm
 • Paino: 59 g
 • Vesitiiviys: 10 ATM
 • Navigointi: GPS, GLONASS ja Beidou
 • Sensorit: Optinen rannesykkeenmittaus, barometri, kiihtyvyysanturi, kompassi, gyroskooppi, lämpömittari
 • Latausaika: alle 2 tunnissa täyteen
 • Akunkesto: 30 päivää ilman GPS / 40 tuntia Full GPS -tilassa / 100 tuntia UltraMax-tilassa
Lisätietoja
SKU 41617
Brändi COROS
Rungon leveys 47 mm
Lasi Safiirilasi
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Hopea/harmaa
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Vihreä
Taulun väri LCD
Vesitiiviys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Alumiini
Takuu 2 vuotta
mpn WAPXP-SVR

2024 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.