COROS Apex valkoinen 46 mm WAPX-WHT

349,00 € 332,00 € Säästät: 17,00 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 1)
SKU
41611
Muut mallit

COROS Apex on suunniteltu erityisesti urheilijoille, jotka vievät kehonsa äärimmilleen pitkissä ja haastavissa urheilusuorituksissa. Olitpa sitten triathlonisti, pitkien kestävyysjuoksujen ammattilainen tai vuorikiipeilijä, COROS Apex tarjoaa sinulle juuri sitä, mitä sykekelloltasi näissä olosuhteissa kaipaat.

Pitkä akunkesto

COROS Apex valkoinen 46 mm WAPX-WHT -sykemittari tarjoaa jopa 30 päivän akunkestoa ilman GPS:ää. Lisäksi laitteesta löytyy UltraMax-tila, jossa GPS kytkeytyy päälle 120 sekunnin aikana aina 30 sekunnin ajaksi. Loput 90 sekuntia seurantaa hoitaa COROSin oma Intelligent Stride -algoritmi. UltraMax tarjoaa jopa 100 tunnin akunkestoa. Normaalitilassa eli niin sanotusti kaikki herkut päällä virtaa riittää silti jopa 35 tunniksi.

Seuraa treenejäsi ja palaudu oikein

Seuraa treenejäsi ja pidä huoli omasta terveydestäsi Apexin avulla. Sykekello seuraa sekä kestävyystasoasi (0-100) että harjoituksen vaikutusta (0-6). Erittäin älykäs ja uniikki algoritmi seuraa niin anaerobista kynnystäsi, VO2 Maxia sekä sykettäsi. Älykäs COROS Trainer kertoo sinulle, milloin on aika levätä ja palautua kovista treeneistä. Treenihistoriaa seuraava COROS Trainer kertoo sinulle myös sen, milloin on hyvä aika aloittaa seuraava treeni.

Reittinavigointi ja Track Run -tila

Valkoinen COROS Apex WAPX-WHT 46 mm pitää sisällään myös helppokäyttöisen reittinavigoinnin. Seuraa kulkuasi reiteillä reaaliaikaisesti ja saa hälytyksiä, mikäli hairahdat reitiltäsi ulos. Lisäksi Apex tarjoaa oivan ratkaisun heille, jotka nauttivat 400 metrin ratajuoksusta. Usein sykekellot piirtävät ratajuoksusta teräviä mutkia tai radalta toiselle seilaavaa juoksua. Tämän vuoksi COROS on kehittänyt uuden Track Run -tilan, jonka äärimmäisen tarkka algoritmi pitää huolen siitä, että GPS-virheet ovat historiaa.

Valmistettu laadukkaista materiaaleista

COROS Apex WAPX-WHT on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Kellossa on 46 mm leveä alumiinirunko, titaaninen bezel sekä naarmuuntumaton safiirilasi. Silikonirannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 22 mm. Digitaalisen kellokehän vuoksi kellon hallinta on entistäkin helpompaa. Voit selata valikkoja läpi jopa hanskat kädessäsi, riittää, kun pyyhkäiset sormellasi kehästä ylös tai alas.

Paljon erilaisia urheilutiloja

Apex-sykekellossa on esiasennettuna yli 200 erilaista harjoitusta. Lisäksi COROS Training Mode antaa sinulle mahdollisuudet luoda, jakaa tai jopa ladata ammattilaisten treenejä. Voit luoda omia harjoituksia esimerkiksi juoksua, pyöräilyä, uintia ja voimaharjoittelua varten - käytännössä ilman mitään rajoituksia.

Tärkeimmät ominaisuudet ja tekniset tiedot:

 • Näytön koko: 1,2”
 • Materiaali: alumiinirunko, titaaninen bezel
 • Ranneke: 22 mm leveä silikoniranneke
 • Lasi: Safiirilasi
 • Mitat: 46 x 46 x 11,9 mm
 • Paino: 55,3 g
 • Vesitiiviys: 10 ATM
 • Navigointi: GPS, GLONASS ja Beidou
 • Sensorit: Optinen rannesykkeenmittaus, barometri, kiihtyvyysanturi, kompassi, gyroskooppi
 • Latausaika: alle 2 tunnissa täyteen
 • Akunkesto: 30 päivää ilman GPS / 35 tuntia Full GPS -tilassa / 100 tuntia UltraMax-tilassa
Lisätietoja
SKU 41611
Brändi COROS
Ominaisuudet Rannesykemittaus, GPS (sisäänrakennettu), Barometri, Askelmittari, Kalorikulutus, Unenseuranta
Lasi Safiirilasi
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Valkoinen
Rungon leveys 46
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Valkoinen
Taulun väri LCD
Vesitiiveys 100m / 10atm
Materiaali Alumiini
Takuu 2 vuotta
mpn WAPX-WHT
payments-logo
2020 All rights reserved.