COROS PACE 2 valkoinen nailonrannekkeella WPACE2-WHT-N on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

COROS PACE 2 valkoinen nailonrannekkeella WPACE2-WHT-N

209,00 €
Väliaikaisesti loppu
SKU
41609

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

COROS PACE 2 WPACE2-WHT-N on valkoinen sykemittari nailonrannekkeella. Vain 29 grammaa painava laite on maailman kevyin urheilukello. PACE 2 on edullinen sykekello, joka on pakattu täyteen monipuolisia ja ennen kaikkea laadukkaita ominaisuuksia.

Paljon erilaisia urheilutiloja ja treenejä

Valkoisesta COROS PACE 2 -sykekellosta löytyy paljon erilaisia urheilutiloja. Perinteisten juoksu-, pyöräily- ja uintiharjoitusten lisäksi laittesta löytyy esimerkiksi Strength Mode- ja Track Run -urheilutilat. Voimaharjoittelu-urheilutila pitää sisällään yli 200 erilaista treenimuotoa, joiden avulla treenaat tehokkaasti kehoasi kokonaisvaltaisesti. Laite seuraa sykkeen lisäksi jokaista vartalon liikettäsi, jolloin kulutettujen kalorien määrä on entistä tarkempaa. Hauskana lisänä Muscle Heatmap, jonka avulla näet helposti, mitä lihaksia olet tänään, viikon tai jopa kuukauden aikana rasittanut eniten. Uuden sykemittausalgoritminsa ansiosta COROS PACE 2 mittaa sykkeesi entistäkin tarkemmin huolimatta siitä, mitä urheilulajia harrastat.

Edeltäjäänsä tehokkaampi

COROS PACE 2 White -urheilukello on edeltäjäänsä, COROS PACEa, huomattavasti tehokkaampi. 1,5 kertaa tehokkaampi prosessori, 5 kertaa enemmän muistia ja 4 kertaa enemmän tallennustilaa. Lisäksi luonnollisesti myös akunkestoa on parannettu. 20% pidemmän akunkestonsa vuoksi laite tarjoaa nyt 30 tuntia virrankestoa täydessä GPS-tilassakin. Voit myös kytkeä GPS:n pois päältä, jolloin akunkeston pitäisi nousta jopa 20 päivään asti. Tällöin käytössäsi on tietenkin mm. sykkeenmittaus, unen seuranta, askelmittaus ja paljon muuta! Toki laitteesta löytyy myös UltraMax-tila, jonka avulla saat lisää käyttöaikaa laitteellesi, kun virta on vaarassa loppua. UltraMax-tilassa GPS kytkeytyy päälle 120 sekunnin aikana aina 30 sekunnin ajaksi. Loput 90 sekuntia seurantaa hoitaa COROSin oma Intelligent Stride -algoritmi.

Tarkka GPS ratajuoksuun

PACE 2 tarjoaa oivan ratkaisun heille, jotka nauttivat 400 metrin ratajuoksusta. Usein sykekellot piirtävät ratajuoksusta teräviä mutkia tai radalta toiselle seilaavaa juoksua. Tämän vuoksi COROS on kehittänyt uuden Track Run -tilan, jonka äärimmäisen tarkka algoritmi pitää huolen siitä, että GPS-virheet ovat historiaa.

Yötila auttaa pimeällä treenaamista

Valkoisen PACE 2 WPACE2-WHT-N -rannekellon yötila on aina läsnä, kun treenaat pimeällä. Automaattisesti urheilun aikana valaistu näyttö on juuri sopivan kirkas, jotta voit lukea näyttöä pimeässäkin, mutta kuitenkin riittävän pimeä, jotta akunkesto on maksimaalinen. Kun treeni on lopetettu, yötilan käyttö loppuu automaattisesti.

Tärkeimmät ominaisuudet ja tekniset tiedot:

 • Näytön koko: 1,2”
 • Materiaali: Kuitulujitettu polymeeri
 • Ranneke: 20 mm leveä nailonranneke
 • Lasi: Corning® Glass
 • Mitat: 42 x 42 x 11,7 mm
 • Paino: 29 g
 • Vesitiiviys: 5 ATM
 • Navigointi: GPS, GLONASS ja Beidou, Galileo tulossa
 • Sensorit: Optinen rannesykkeenmittaus, barometri, kiihtyvyysanturi, kompassi, gyroskooppi, lämpömittari
 • Latausaika: alle 2 tunnissa täyteen
 • Akunkesto: 20 päivää ilman GPS / 30 tuntia Full GPS -tilassa / 60 tuntia UltraMax-tilassa
Lisätietoja
SKU 41609
Brändi COROS
Rungon leveys 42 mm
Lasi Gorilla Glass
Ranneke Kangas / Nylon
Rungon väri Valkoinen
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Valkoinen
Taulun väri LCD
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi
Takuu 2 vuotta
mpn WPACE2-WHT-N

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.