COROS PACE 3 White Nylon WPACE3-WHT-N

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 229.00 €
Normaalihinta: 249.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 229.00 €

Varastossa (Määrä: 5)

SKU: 59090

COROS PACE 3 White Nylon on huippuluokan urheilukello, joka on suunniteltu vaativille urheilijoille ja ulkoilma-harrastajille. Tämä kello yhdistää teknisen tarkkuuden ja tyylikkään muotoilun tarjoten suorituskykyä ja kestävyyttä vaativimmissakin olosuhteissa. PACE 3 White Nylon on loistava kumppani monipuoliseen urheiluun. Se yhdistää teknisen huippuosaamisen ja tyylikkään muotoilun tarjoten käyttäjälleen monipuolisen ja luotettavan urheilukellon. Olitpa sitten kilpaileva urheilija tai vain aktiivinen liikkujatyyppi, tämä kello voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Mitä uutta PACE 3 tarjoaa?

PACE 3 White Nylon edustaa merkittävää parannusta verrattuna sen ikoniseen edeltäjäänsä, PACE 2:seen. Urheilukello tarjoaa vaikuttavan akunkeston. Normaalissa GPS-käytössä se kestää jopa 38 tuntia ja kaikkien satelliittijärjestelmien kanssa 25 tuntia. Dual Frequency GPS:llä se kestää 15 tuntia ja päivittäisessä käytössä jopa 24 päivää. Uuden sukupolven optinen sykkeenmittaus ja pulssioksimetri tarjoavat entistäkin tarkempaa sykkeen- ja happisaturaation mittausta. Samoin kellon paikannusta on päivitetty uudella satelliittipiirisarjalla, jossa on valinnainen kaksoistaajuus. Se säilyttää GPS-tietosi tarkkoina jopa suurten kaupunkien korkeissa rakennuksissa tai metsissä. PACE 3 -älykellossa on nyt 4 GB sisäinen tallennustila, joka mahdollistaa MP3-musiikkitiedostojen kuuntelun. Tämä malli on varustettu aina päällä olevalla 1.2” MIP-näytöllä, joka tukee nyt kosketuseleitä. Transflective Memory in Pixel -teknologia takaa selkeän näkyvyyden myös auringonvalossa. Night Mode -toiminto optimoi näytön pimeässä.

Kellossa on kestävä kotelo, joka on valmistettu lasikuituvahvistetusta polymeeristä. Se on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä. Tässä mallissa on valkoinen 22 mm nailonranneke, joka on erityisesti suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja kestävyyttä. Nailon on ihanteellinen valinta urheiluun, koska se on hengittävä, kevyt ja mukava ranteessasi. Valkoinen väri antaa kellolle tyylikkään ulkonäön. PACE 3 -kellon paino nailonrannekkeella on vain 30 grammaa, joten se tuntuu kevyeltä ranteessa, mikä on erityisen tärkeää pitkissä harjoituksissa.

Yhteensopivuus terveys- ja kuntoilusovellusten kanssa

COROS PACE 3 -urheilukello vie harjoittelusi uudelle tasolle. Tämä älykello mahdollistaa suoran synkronoinnin suosikki terveys- ja kuntoilusovelluksiin, kuten Stravaan, Nike Run Clubiin, Apple Healthiin ja Google Healthkittiin. Pysy ajan tasalla vastaanotetuista teksteistä ja puheluista tai käytä “Find my Phone”-toimintoa löytääksesi kadonneen laitteesi. Voit myös hallita GoPro- ja Insta360-kameroitasi suoraan ranteestasi.

Valkoisella nailorannekkeella varustetun COROS PACE 3 -kellon mukana saat koko COROS Training Solutions -palvelun ilman lisäkustannuksia. Lataa ilmaisia harjoitussuunnitelmia ja treeniohjelmia auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi, oli se sitten 5 kilometrin juoksu tai ultramatka. COROS PACE 3 tarjoaa avuksesi oikeita valmentajia ja asiantuntijoita Training Hubin kautta, jotka auttavat sinua saavuttamaan parhaan suorituskykysi.

Laite tarjoaa myös laajan valikoiman aktiivisuustiloja, mukaan lukien juoksu, pyöräily, uinti, voimaharjoittelu ja hiihto. Unenseuranta on huippuluokkaa kellon mukavuuden, tarkkojen sensorien ja pitkän akunkeston ansiosta, antaen sinulle yksityiskohtaista tietoa unesi laadusta ja palautumisestasi.

COROS PACE 3 White Nylon tekee myös reittisuunnittelusta helppoa. Luo mukautettuja reittejä tai etsi määränpäätä ja synkronoi ne helposti kellon Explore-sivulla COROS-sovelluksessa. Tämä on urheilukello, joka ei ainoastaan seuraa harjoittelua, vaan myös tekee siitä helpompaa ja monipuolisempaa kuin koskaan ennen.

Tekniset tiedot

 • Mitat: 41,9 x 41,9 x 11,7 mm
 • Paino: 30 g
 • Näyttö: 1.2” aina päällä oleva MIP (Memory-in-pixel) LCD, 240 x 240 px
 • Rungon materiaali: lasikuituvahvistettu polymeeri
 • Ranneke: nailon, Quick Release 22 mm
 • Mineraalilasi
 • Bluetooth ja Wi-Fi
 • Vesitiiviys: 5 ATM, kestää uimista
 • Akunkesto: 38 tuntia Full GPS -tilassa / 15 tuntia Dual Frequency / 24 päivää kellotilassa
 • Satelliittijärjestelmät: GPS, GLONASS, Galileo, Beidou, GZSS
 • Sensorit: sykemittari, barometri, gyroskooppi, kiihtyvyysmittari, 3D-kompassi, lämpömittari, optinen pulssioksimetri
 • Yhteensopivat sovellukset: Komoot, TrainingPeaks, Strava, Relive, adidas Running, Apple Health, Stryd, Final Surge, Runalyze, Running Quotient, Decathlon…
 • Käyttökielet: englanti, kiina, saksa, espanja, ranska, puola, thai, japani, korea, portugali, italia, venäjä

Pakkauksessa toimitetaan: COROS PACE 3 White Nylon WPACE3-WHT-N -urheilukello, latauskaapeli ja ohjekirjat.

SKU 59090
Brändi COROS
Rungon leveys 42 mm
Lasi Mineraalilasi
Ranneke Kangas / Nylon
Rungon väri Valkoinen
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen pituus 135 - 210 mm
Rannekkeen väri Valkoinen
Taulun väri MIP
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi
Takuu 2 vuotta
mpn WPACE3-WHT-N