COROS VERTIX Dark Rock musta WVTX-BLK on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

COROS VERTIX Dark Rock musta WVTX-BLK

499,00 €
Poistunut valikoimasta
SKU
41618

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

COROS VERTIX on COROSin lippulaivamalli. Tämä sykekello tarjoaa äärimmäiisen pitkää akunkestoa, kestävyyttä sekä monipuolisia ominaisuuksia, joiden avulla selviät vaativissakin olosuhteissa. Se on lisäksi ainut GPS-urheilukello, jossa on jopa 15 ATM:n vesitiiviys.

Huimaa akunkestoa

COROS VERTIX Dark Rock musta WVTX-BLK -sykemittari tarjoaa jopa 45 päivän akunkestoa ilman GPS:ää! Täydessä GPS-tilassa eli kaikki ominaisuudet päällä, laitteen akunkesto on 60 tuntia. Lisäksi laitteesta löytyy UltraMax-tila, jossa GPS kytkeytyy päälle 120 sekunnin aikana aina 30 sekunnin ajaksi. Loput 90 sekuntia seurantaa hoitaa COROSin oma Intelligent Stride -algoritmi. UltraMax tarjoaa jopa 150 tunnin akunkestoa. VERTIX Dark Rock -kello pitää virtansa myös kovissa pakkasissa. Akunkesto lyhenee noin 30 prosenttia, kun pakkanen hipoo -20 astetta. -30 asteen pakkasilla virtaa riittää täydessä GPS-tilassa silti jopa 21 tuntia.

Seuraa treenejäsi ja palaudu oikein

Seuraa treenejäsi ja pidä huoli omasta terveydestäsi VERTIXin avulla. Sykekello seuraa sekä kestävyystasoasi (0-100) että harjoituksen vaikutusta (0-6). Erittäin älykäs ja uniikki algoritmi seuraa niin anaerobista kynnystäsi, VO2 Maxia sekä sykettäsi. Älykäs COROS Trainer kertoo sinulle, milloin on aika levätä ja palautua kovista treeneistä. Treenihistoriaa seuraava COROS Trainer kertoo sinulle myös sen, milloin on hyvä aika aloittaa seuraava treeni.

Reittinavigointi ja Track Run -tila

Musta COROS VERTIX Dark Rock WVTX-BLK pitää sisällään myös helppokäyttöisen reittinavigoinnin. Seuraa kulkuasi reiteillä reaaliaikaisesti ja saa hälytyksiä, mikäli hairahdat reitiltäsi ulos. Lisäksi VERTIX tarjoaa oivan ratkaisun heille, jotka nauttivat 400 metrin ratajuoksusta. Usein sykekellot piirtävät ratajuoksusta teräviä mutkia tai radalta toiselle seilaavaa juoksua. Tämän vuoksi COROS on kehittänyt uuden Track Run -tilan, jonka äärimmäisen tarkka algoritmi pitää huolen siitä, että GPS-virheet ovat historiaa.

Valmistettu laadukkaista materiaaleista

Musta VERTIX WVTX-BLK on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Kellossa on 47 mm leveä titaanirunko ja -bezel sekä naarmuuntumaton safiirilasi timantin kaltaisella pinnotteella. Silikonirannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 22 mm. Digitaalisen kellokehän vuoksi kellon hallinta on entistäkin helpompaa. Voit selata valikkoja läpi jopa hanskat kädessäsi, riittää, kun pyyhkäiset sormellasi kehästä ylös tai alas. Lisäksi kellosta löytyy nyt myös kosketusnäyttö.

Paljon erilaisia urheilutiloja

VERTIX-sykekellossa on esiasennettuna yli 200 erilaista harjoitusta. Lisäksi COROS Training Mode antaa sinulle mahdollisuudet luoda, jakaa tai jopa ladata ammattilaisten treenejä. Voit luoda omia harjoituksia esimerkiksi juoksua, pyöräilyä, uintia ja voimaharjoittelua varten - käytännössä ilman mitään rajoituksia.

Tärkeimmät ominaisuudet ja tekniset tiedot:

 • Näytön koko: 1,2”
 • Kosketusnäyttö
 • Materiaali: titaanirunko ja -bezel
 • Ranneke: 22 mm leveä silikoniranneke
 • Lasi: Safiirilasi timantin kaltaisella pinnoitteella
 • Mitat: 47 x 47 x 15,6 mm
 • Paino: 76 g
 • Vesitiiviys: 15 ATM
 • Navigointi: GPS, GLONASS ja Beidou, Galileo tulossa
 • Sensorit: Optinen rannesykkeenmittaus, pulse-oksimetri, barometri, kiihtyvyysanturi, kompassi, gyroskooppi, lämpömittari
 • Latausaika: alle 2 tunnissa täyteen
 • Akunkesto: 45 päivää ilman GPS / 60 tuntia Full GPS -tilassa / 150 tuntia UltraMax-tilassa
Lisätietoja
SKU 41618
Brändi COROS
Rungon leveys 47 mm
Lasi Safiirilasi
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Musta
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Musta
Taulun väri LCD
Vesitiiviys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Titaani
Takuu 2 vuotta
mpn WVTX-BLK

2024 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.