COROS Vertix Ice Breaker sininen WVTX-BLU

699,00 € 664,00 € Säästät: 35,00 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 2)
SKU
41621
Muut mallit

COROS Vertix on COROSin lippulaivamalli. Tämä sykekello tarjoaa äärimmäiisen pitkää akunkestoa, kestävyyttä sekä monipuolisia ominaisuuksia, joiden avulla selviät vaativissakin olosuhteissa. Se on lisäksi ainut GPS-urheilukello, jossa on jopa 15 ATM:n vesitiiviys.

Huimaa akunkestoa

COROS Vertix Ice Breaker sininen WVTX-BLU -sykemittari tarjoaa jopa 45 päivän akunkestoa ilman GPS:ää! Täydessä GPS-tilassa eli kaikki ominaisuudet päällä, laitteen akunkesto on 60 tuntia. Lisäksi laitteesta löytyy UltraMax-tila, jossa GPS kytkeytyy päälle 120 sekunnin aikana aina 30 sekunnin ajaksi. Loput 90 sekuntia seurantaa hoitaa COROSin oma Intelligent Stride -algoritmi. UltraMax tarjoaa jopa 150 tunnin akunkestoa. Vertix Fire Dragon -kello pitää virtansa myös kovissa pakkasissa. Akunkesto lyhenee noin 30 prosenttia, kun pakkanen hipoo -20 astetta. -30 asteen pakkasilla virtaa riittää täydessä GPS-tilassa silti jopa 21 tuntia.

Seuraa treenejäsi ja palaudu oikein

Seuraa treenejäsi ja pidä huoli omasta terveydestäsi Vertixin avulla. Sykekello seuraa sekä kestävyystasoasi (0-100) että harjoituksen vaikutusta (0-6). Erittäin älykäs ja uniikki algoritmi seuraa niin anaerobista kynnystäsi, VO2 Maxia sekä sykettäsi. Älykäs COROS Trainer kertoo sinulle, milloin on aika levätä ja palautua kovista treeneistä. Treenihistoriaa seuraava COROS Trainer kertoo sinulle myös sen, milloin on hyvä aika aloittaa seuraava treeni.

Reittinavigointi ja Track Run -tila

Sininen COROS Vertix Ice Breaker WVTX-BLU pitää sisällään myös helppokäyttöisen reittinavigoinnin. Seuraa kulkuasi reiteillä reaaliaikaisesti ja saa hälytyksiä, mikäli hairahdat reitiltäsi ulos. Lisäksi Vertix tarjoaa oivan ratkaisun heille, jotka nauttivat 400 metrin ratajuoksusta. Usein sykekellot piirtävät ratajuoksusta teräviä mutkia tai radalta toiselle seilaavaa juoksua. Tämän vuoksi COROS on kehittänyt uuden Track Run -tilan, jonka äärimmäisen tarkka algoritmi pitää huolen siitä, että GPS-virheet ovat historiaa.

Valmistettu laadukkaista materiaaleista

Vertix WVTX-BLU on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Kellossa on 47 mm leveä läpinäkyvä lasikuiturunko, titaanibezel sekä naarmuuntumaton safiirilasi timantin kaltaisella pinnotteella. Silikonirannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 22 mm. Digitaalisen kellokehän vuoksi kellon hallinta on entistäkin helpompaa. Voit selata valikkoja läpi jopa hanskat kädessäsi, riittää, kun pyyhkäiset sormellasi kehästä ylös tai alas. Lisäksi kellosta löytyy nyt myös kosketusnäyttö.

Paljon erilaisia urheilutiloja

Vertix-sykekellossa on esiasennettuna yli 200 erilaista harjoitusta. Lisäksi COROS Training Mode antaa sinulle mahdollisuudet luoda, jakaa tai jopa ladata ammattilaisten treenejä. Voit luoda omia harjoituksia esimerkiksi juoksua, pyöräilyä, uintia ja voimaharjoittelua varten - käytännössä ilman mitään rajoituksia.

Tärkeimmät ominaisuudet ja tekniset tiedot:

 • Näytön koko: 1,2”
 • Kosketusnäyttö
 • Materiaali: läpinäkyvä lasikuiturunko ja titaanibezel
 • Ranneke: 22 mm leveä silikoniranneke
 • Lasi: Safiirilasi timantin kaltaisella pinnoitteella
 • Mitat: 47 x 47 x 15,6 mm
 • Paino: 76 g
 • Vesitiiviys: 15 ATM
 • Navigointi: GPS, GLONASS ja Beidou, Galileo tulossa
 • Sensorit: Optinen rannesykkeenmittaus, pulse-oksimetri, barometri, kiihtyvyysanturi, kompassi, gyroskooppi, lämpömittari
 • Latausaika: alle 2 tunnissa täyteen
 • Akunkesto: 45 päivää ilman GPS / 60 tuntia Full GPS -tilassa / 150 tuntia UltraMax-tilassa
Lisätietoja
SKU 41621
Brändi COROS
Ominaisuudet Rannesykemittaus, GPS (sisäänrakennettu), Barometri, Askelmittari, Kalorikulutus, Unenseuranta
Lasi Safiirilasi
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 47
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Sininen
Taulun väri LCD
Vesitiiveys 100m / 10atm
Materiaali Titaani
Takuu 2 vuotta
mpn WVTX-BLU
payments-logo
2020 All rights reserved.