Daniel Wellington Petite 32 Melrose RG MOP DW00100516

Ei varastossa

SKU: 51417

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 15 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Daniel Wellington Petite 32 Melrose RG MOP DW00100516 on ensimmäinen Daniel Wellington-kellomalli, jossa on helmiäistaulu. Materiaalina aito helmiäinen on ajatonta, ja siinä on hohtava pinta, mikä antaa kellolle hyvin korumaisen ilmeen. Nyt lanseerattava helmiäiskello-mallisto sopiikin oivallisesti paitsi arkikäyttöön myös asusteeksi juhlavimpiin tilaisuuksiin, ja helmiäistaulun ansiosta tämä kello kestää aikaa trendien vaihtuessa Tämä Daniel Wellington Petite-malli on valmistettu 316L-kirurgin teräksestä, siinä on 32 mm leveä ruusukullanvärinen runko, sekä mesh-ranneke, joka on helppo yhdistää muihin koruihin. Kello on pinnoitettu aidon 23 karaatin keltakullan ja kuparin yhdistelmällä, mikä antaa kellolle sen ruusukullanvärisen pinnan. 6 mm paksu runko on kevyt ja huomaamaton ranteessa, ja kokonaisuuden viimeistelee kestävä japanilainen kvartsikoneisto. Daniel Wellington-kelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan alkuperäisessä rasiassaan.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

SKU 51417
Brändi Daniel Wellington
Kaiverrus 10
Rungon leveys 32 mm
Kategoria Naisten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Ei
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 14mm
Rannekkeen väri Punakulta
Rungon paksuus 6
Rannekkeen pituus 135 - 200mm
Rungon väri Punakulta
Taulun väri Helmiäinen
Vesitiiviys Roiskevesitiivis / 30m
Mallisto Petite
Takuu 2 vuotta
mpn DW00100516