Daniel Wellington Quadro Studio RG 22x22 Green DW00100520

Varastossa (Määrä: 5)

SKU: 51420
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 15 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Ruusukullanvärinen Daniel Wellington Quadro Studio RG 22x22 White DW00100517 naisten kello on täysin uudenlainen kellomalli kevään 2022 kellomarkkinoilla. Samalla kun se ammentaa klassisesta kellomaailmasta, ja sisältää klassikoksi muodostuneen nelikulmaisen rungon, tässä Studio-mallissa on ohut piano-ranneke, joka muodostuu kapeista paloista. Tämä antaa rannekkeelle paitsi elegantin ilmeen, se on myös miellyttävä ja hyvin istuva ranteessa. 22 mm leveä runko on pyöristetty kulmista, mikä antaa kellolle miellyttävän istuvuuden. Kello on valmistettu ruusukullatusta 316L-kirurginteräksestä, ja kauniin ruusukultaisen pintansa ansiosta, tämä Daniel Welligton naisten kello on helppo yhdistää muihin koruihin ja asusteisiin. Pinnoite sisältää 85 % aitoa 23-karaatin keltakultaa sekä 15 % kuparia. Kello on varustettu japanilaisella kvartsikoneistolla. Daniel Wellington-kelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan alkuperäisessä rasiassaan.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

SKU 51420
Brändi Daniel Wellington
Kaiverrus 10
Rungon leveys 22 mm
Kategoria Naisten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Ei
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Suorakulmio
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 10mm
Rannekkeen väri Punakulta
Rungon paksuus 7
Rannekkeen pituus 122 - 176mm
Rungon väri Punakulta
Taulun väri Vihreä
Vesitiiviys Roiskevesitiivis / 30m
Mallisto Quadro
Takuu 2 vuotta
mpn DW00100520