Diesel Split kronografikello DZ4622

Varastossa (Määrä: 1)

SKU: 55615
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 15 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

‌Diesel Split kronografikello DZ4622 on pienempi versio rakastetusta Diesel Split -kellosta. Sama tyylikäs muotokieli on nyt mahdutettu hieman pienempään runkoon, mikä tekee tästä kellosta sopivan hieman pienempiin ranteisiin. 43 mm leveä runko on silti näyttävä, ja näyttävyyttä tuo leveä, harjattu besel ja näyttävät rannekelugit, sekä suuret indeksit. Suuret painikkeet löytyvät kellon oikealta puolelta, joilla on helppo säätää kellon kronografitoimintoja. Ranneke on mustaa nahkaa. DZ4622 kuuluu vesitiiviysluokkaan 50m / 5atm, eli se on rajoitetusti vesitiivis (ei suositella uimista). Diesel-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa, ja niillä on kahden vuoden takuu.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

SKU 55615
Brändi Diesel
Rungon leveys 43 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon paksuus 12
Rannekkeen pituus 160 - 210 mm
Rungon väri Hopea/harmaa
Taulun väri Musta
Vesitiiviys 50m / 5atm
Takuu 2 vuotta
mpn DZ4622