DKNY naisten keraaminen rannekello NY4886

d:Naisten DKNY NY4886 keraaminen rannekello. Kellon runko on leveydeltään 30mm ja ranneke 14mm. DKNY:n kelloilla on kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta! DKNY eli Donna Karan New York edustaa laajalla valikoimallaan mordernia ja muodikasta designia. Donna Karan on arvostettu suunnittelija ja on saanut tunnustuksena mm. Britannian Jalometalliyhdistyksen myöntämän ”Fashion Watch Brand of the Year” palkinnon. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 1863

;
171,75 €
-25%

DKNY naisten keraaminen rannekello NY4886

DKNY naisten keraaminen rannekello NY4886

Tuotekoodi: 1863

DKNY naisten keraaminen rannekello NY4886 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

229,00 €

171,75 €

Tuotekuvaus

Naisten DKNY NY4886 keraaminen rannekello. Kellon runko on leveydeltään 30mm ja ranneke 14mm. DKNY:n kelloilla on kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta!

DKNY eli Donna Karan New York edustaa laajalla valikoimallaan mordernia ja muodikasta designia. Donna Karan on arvostettu suunnittelija ja on saanut tunnustuksena mm. Britannian Jalometalliyhdistyksen myöntämän ”Fashion Watch Brand of the Year” palkinnon. 

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 1863
Brändi DKNY
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Valkoinen
Rungon leveys 30 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Keramiikka, Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa, Valkoinen
Väri Valkoinen
Takuu 2 vuotta
mpn NY4886

Pieni hetki