Edox Hydro-Sub Date Automatic Chronometer 80128-3BUM-BUIO

Varastossa (Määrä: 1)

SKU: 50808
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 15 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Edox Hydro-Sub Date Automatic Chronometer 80128-3BUM-BUIO sopii hänelle, joka etsii uniikkia, sveitsiläistä miesten kelloa. Edox Hydro-Sub Date Automatic Chronometer 80128-3BUM-BUIO kronometri on saanut muotokielensä alkuperäisistä 1960-luvun Edox-malleista ja siinä yhdistyy monipuoliset ominaisuudet kauniisiin ja ajattomiin design-elementteihin. Tässä miesten kellossa on hopeanvärinen, ruostumaton tonneau-teräsrunko ja ranneke, sekä syvänsinen kehä ja kellotaulu, jotka näyttävät tyylikkäältä hopeanväristä runkoa ja ranneketta vasten. Sininen kellotaulu on varustettu luminoiduin baton-indeksein ja viisarein, joissa on sykähdyttävät oranssit reunukset. Päivyri löytyy kello kolmen kohdalla. Rungon sisällä tikittää COSC-sertifioitu EDOX CALIBER 806 BASED ON SW 200 COSC CERTIFIED -koneisto, jossa on −4...+6 sekuntia/vrk käyntitarkkuus, ja 38 tunnin käyntivara, mikä takaa, ettei tämä kello koskaan jää ajasta. Kokonaisuuden viimeistelee naarmuuntumaton ja heijastamaton safiirilasi ja 300m vesitiiviys. Sveitsiläisille Edox-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Kello toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Edox Hydro-Sub Date Automatic Chronometer 80128-3BUM-BUIO on rajoitettu mallisto, jota on valmistettu vain 500 kappaletta maailmanlaajuisesti.

Kaiverrus veloituksetta. Voimme kaivertaa takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet. Jos haluatte kaiverruksen, valitkaa ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoittakaa kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huomioithan, ettei kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

SKU 50808
Brändi Edox
Kaiverrus 10
Rungon leveys 42 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Automaatti
Lasi Safiirilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon paksuus 14
Rannekkeen pituus 150 - 205 mm
Rungon väri Hopea/harmaa
Taulun väri Vihreä
Vesitiiviys 300m / 30atm
Takuu 2 vuotta
mpn 80128 3BUM BUIO