Festina Swiss Made F20026/4

Varastossa (Määrä: 1)

SKU: 60056
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 15 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Festina Swiss Made F20026/4 rannekellossa yhdistyvät poikkeuksellinen tyyli ja toimivuus. Elegantti miesten pukukello mustalla kellotaululla, jossa on luminoidut osoittimet ja indeksit sekä päivyri kello kolmen kohdalla. Kellossa on hopeanvärinen ruostumattomasta 316L kirurginteräksestä valmistettu 37,5 mm leveä ja 8,7 mm paksu runko. Rannekkeena tässä mallissa on ruostumaton 316L kirurginteräsranneke, jonka leveys kiinnityskohdasta on 17,8 mm. Kello kuuluu vesitiiviysluokkaan 50m / 5atm eli se on rajoitetusti vesitiivis (uintia ei suositella). Festina-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa ja niillä on kahden vuoden takuu.

Festina Swiss Made malliston kellot ovat täysin sveitsiläisvalmisteisia ja saaneet ulkonäkönsä ensimmäisistä alkuperäisistä Festina-kelloista. Niissä on laadukas Rondan Quartz-koneisto ja kellotaulua suojaa safiirilasi, jonka vuoksi näissä kelloissa on loistava hinta-laatusuhde. Swiss Made -merkki edustaa kellonvalmistuksen huippuosaamista.

SKU 60056
Brändi Festina
Rungon leveys 37.5 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 18mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon paksuus 9
Rannekkeen pituus 125 - 205 mm
Rungon väri Hopea/harmaa
Taulun väri Musta
Vesitiiviys 50m / 5atm
Takuu 2 vuotta
mpn F20026/4