Festina Swiss Made F20044/6

Varastossa (Määrä: 1)

SKU: 60071
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 15 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Festina Swiss Made F20044/6 rannekellossa on kultainen värimaailma tuomassa luksusta ja ylellisyyttä. Miesten pukukello mustalla kellotaululla, jossa on luminoidut osoittimet ja indeksit sekä päivyri kello kolmen kohdalla. Kellossa on ruostumaton 316L kirurginteräksestä valmistettu 41 mm leveä ja 9,3 mm paksu runko. Rannekkeena toimii ruostumaton 316L kirurginteräsranneke, jonka leveys kiinnityskohdasta on 20,95 mm. Kello kuuluu vesitiiviysluokkaan 100m / 10atm eli se soveltuu pintauintikäyttöön ja snorkkelisukellukseen, mutta ei laitesukellukseen. Festina-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa ja niillä on kahden vuoden takuu.

Festina Swiss Made malliston kellot ovat täysin sveitsiläisvalmisteisia ja saaneet ulkonäkönsä ensimmäisistä alkuperäisistä Festina-kelloista. Niissä on laadukas Rondan Quartz-koneisto ja kellotaulua suojaa safiirilasi, jonka vuoksi näissä kelloissa on loistava hinta-laatusuhde. Swiss Made -merkki edustaa kellonvalmistuksen huippuosaamista.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

SKU 60071
Brändi Festina
Rungon leveys 41 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 21mm
Rannekkeen väri Kulta
Rungon paksuus 9
Rannekkeen pituus 145 - 205 mm
Rungon väri Kulta
Taulun väri Musta
Vesitiiviys 100m / 10atm
Takuu 2 vuotta
mpn F20044/6