Fossil Aluminium CH2745

d:Fossil Aluminium CH2745. Kellon alumiinirungon leveys on 42mm ja alumiinirannekkeen 20mm. Kellossa ajanotto sekä 24h näyttö. Kellon runko ja ranneke alumiiniä, joka tekee kellosto todella kevyen (kellon takakansi kuitenkin ruostumatonta terästä). Fossil kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta.Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tekstityyli: Tekstaus Kauno Vanessa  

Sku: 7916

;
185,00 €
    • Fossil Aluminium CH2745 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Fossil Aluminium CH2745

Fossil Aluminium CH2745

Tuotekoodi: 7916

Fossil Aluminium CH2745 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

185,00 €

Tuotekuvaus

Fossil Aluminium CH2745. Kellon alumiinirungon leveys on 42mm ja alumiinirannekkeen 20mm. Kellossa ajanotto sekä 24h näyttö. Kellon runko ja ranneke alumiiniä, joka tekee kellosto todella kevyen (kellon takakansi kuitenkin ruostumatonta terästä). Fossil kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekstityyli:
Tekstaus
Kauno
Vanessa

 

Tekniset tiedot

Tuotenumero 7916
Brändi Fossil
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Alumiini
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 42 mm
Taulun väri Hopea
Vesitiiveys 100m / 10atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Alumiini
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi
Rungon väri Hopea/harmaa
Väri Hopea
Takuu 2 vuotta
mpn CH2745

Pieni hetki