Fossil Keraaminen rannekello CE1043

d:Naisten Fossil Keraaminen rannekello CE1043 rannekello. Kellon rungon leveys on 36mm ja rannekkeen leveys 18mm. Kellon runko ja ranneke ovat keramiikkaa, joka on lähes naarmuuntumaton materiaali. Kellossa päivyri, viikonpäivänäyttö sekä 24h näyttö. Fossil kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 15 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tekstityyli: Tekstaus Kauno Vanessa  

Sku: 7630

;
319,00 €
    • Fossil Keraaminen rannekello CE1043 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Fossil Keraaminen rannekello CE1043

Fossil Keraaminen rannekello CE1043

Tuotekoodi: 7630

Fossil Keraaminen rannekello CE1043 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

319,00 €

Tuotekuvaus

Naisten Fossil Keraaminen rannekello CE1043 rannekello. Kellon rungon leveys on 36mm ja rannekkeen leveys 18mm. Kellon runko ja ranneke ovat keramiikkaa, joka on lähes naarmuuntumaton materiaali. Kellossa päivyri, viikonpäivänäyttö sekä 24h näyttö. Fossil kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 15 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekstityyli:
Tekstaus
Kauno
Vanessa

 


Tekniset tiedot

Tuotenumero 7630
Brändi Fossil
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Ranneke Keramiikka
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Keramiikka
Ominaisuudet Multifunction, Päivyri
Rungon väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn CE1043

Pieni hetki