Gant Park Avenue 32 G127020

Varastossa (Määrä: 2)

SKU: 56136
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 15 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Kullanvärinen Gant Park Avenue 32 G127020 naisten kello on täydellinen lisä vapaa-ajan asuun. Tämä täysin kiillotetusta, ruostumattomasta teräksestä valmistettu naisten kello on 32 mm leveä, ja 6 mm paksu, mikä tarkoittaa, että kello on kevyt ja varsin huomaamaton ranteessa. Ranneke on kullanvärinen, ja se on helppo yhdistää muihin koruihin ja asusteisiin. Rannekkeen leveys on 16 mm. Gant G127020 -kellon taulu on ylellistä smaragdinvihreää terästä, joka sointuu kauniisti kullanväristä ranneketta vasten, ja sitä suojaa mineraalilasi. Kello saa käyntivoimansa Miyota GL20-kvartsikoneistosta. Kello kuuluu vesitiiviysluokkaan 50m / 5atm eli se on rajoitetusti vesitiivis (uintia ei suositella). Gant- naisten kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa, ja niillä on kahden vuoden takuu.

Aina ilmainen kaiverrus! Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

SKU 56136
Brändi GANT
Kaiverrus 15
Rungon leveys 32 mm
Kategoria Naisten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Ei
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Kulta
Rungon paksuus 9
Rannekkeen pituus 140 - 180 mm
Rungon väri Kulta
Taulun väri Vihreä
Vesitiiviys 50m / 5atm
Takuu 2 vuotta
mpn G127020