Garmin Approach G5 GPS Golflaite -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Garmin Approach G5 GPS Golflaite

Ei varastossa

SKU: 8001

Valitettavasti Garmin Approach G5 -golflaitteen tuotanto on lopetettu eikä sitä ole enää saatavilla. Onneksi Garminilla on kuitenkin paljon uusia parempia tuotteita valikoimissaan. Tutustu Garmin Approach -valikoimaan.

Paranna peliäsi kestävällä, vesitiiviillä Garmin Approach G5 GPS -golflaitteella, jossa on kosketusnäyttö ja tuhansia esiladattuja golfkenttien karttoja. Approach-laitteen herkkä GPS-vastaanotin mittaa yksittäisten lyöntien pituuden ja näyttää tarkan etäisyyden väylille, esteille ja viheriöille. Approach näyttää ja päivittää tarkan sijaintisi upean yksityiskohtaisissa, esiladatuissa Euroopan kenttäkartoissa. Approachin erittäin herkkä GPS-vastaanotin osoittaa sijaintisi tarkasti, eikä sinun tarvitse enää arvailla. Approach päivittää sijaintisi automaattisesti liikkuessasi, joten tiedät etäisyydet aina. Et tarvitse tilauksia tai määritysmaksuja, ja Approach on USGA- ja R&A-sääntöjen mukainen. Laitteelle myönnetään kahden vuoden takuu.

Olemme myös lisänneet kenttäkarttoihin puuston tietoja. Puusto voi aiheuttaa ongelmia joillekin pelaajille, ja toiset pelaajat taas saattavat käyttää puustoa strategisesti suunnitellessaan seuraavia lyöntejä. Tämä ominaisuus lisätään yhä uusille Yhdysvaltojen ja Kanadan kentille säännöllisten päivitystemme yhteydessä. Nyt on ladattavissa uusi Approach G5 -laitteen Stat Tracking -ohjelmistopaketti, jolla voit analysoida peliäsi helposti. Voit tarkkailla puttien määrää kierroksella, osumat viheriöille ja väylälle sekä keskimääräinen lyönnin pituus kullakin mailalla.

Haluatko mitata etäisyyksiä seuraavaa lyöntiäsi varten? Kun kosketat mitä tahansa kohtaa auringonpaisteessa luettavissa olevassa näytössä, Approach näyttää etäisyyden siihen tarkasti—viheriöön, esteeseen, laskeutumisalueeseen tai viheriön etu-, taka- ja keskikohtaan. Approachin viheriönäkymässä näet lipputangon tarkasti. Lähennä viheriötä napauttamalla lippua kartassa—sen jälkeen voit vetää lipun kohtaan, jossa näet sen ja etäisyytesi siihen tarkasti.

Approach toimii myös neljän pelaajan digitaalisena pistetaulukkona. Pelin jälkeen voit tallentaa pisteet tietokoneeseen kotonasi ja tarkastella niitä. Lisäämme karttatietoihimme ajoittain uusia kenttiä ja lisäksi päivitämme ja kehitämme Approach G5:n kenttäkarttoja.

SKU 8001
Brändi Garmin
Takuu 2 vuotta