Garmin Approach G6 GPS Golflaite -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Garmin Approach G6 GPS Golflaite

Ei varastossa

SKU: 8002
Golfissa innovaatio on keskeistä. Garmin Approach G6 -laitteen ohjelmisto- ja muotoiluinnovaatioilla pelisi nousee uusiin ulottuvuuksiin. Approach G6 sisältää yli 30 000 esiladattua kenttää maailmanlaajuisesti (ei tilauksia eikä maksuja) ja ladattavan akun, joten se on erinomainen kumppani vakavasti otettavalle pelaajalle. G6-laitteen ohut muotoilu sopii erinomaisesti pelaamiseen. Approach G6 -laitteessa on käsinekäyttöön soveltuva, värikäs kosketusnäyttö ja lisäksi 2 painiketta, jolla voit avata nopeasti viheriönäkymän tai digitaalisen tuloskortin tai mitata lyönnin. Lisäksi se on vesitiivis ja kestää pelin tuoksinassa. Approach G6 mullistaa golfkenttien saatavuuden. G6 sisältää yli 30 000 esiladattua kenttää eri puolilta maailmaa — ilman lisämaksuja ja tilauksia. Ladattava akku kestää jopa 15 tuntia, joten voit pelata koko viikonlopun yhdellä latauksella. Laitteelle myönnetään kahden vuoden takuu.

Approach G6 toimii neljän pelaajan digitaalisena tuloskorttina. Pisteytysvaihtoehdot ovat lyöntipeli, pistebogey, skinit ja reikäpeli, ja tasoituksia voi muuttaa. Värikkäät layup-kaaret 100, 150, 200 ja (mahdollisuuksien mukaan) 250 jaardin kohdalla ilmoittavat tarkasti, miten pitkä lyönti layup-tilanteessa tarvitaan. Kun kosketat mitä tahansa kohtaa auringonpaisteessa luettavissa olevassa näytössä, Approach näyttää etäisyyden siihen tarkasti—viheriöön, esteeseen, laskeutumisalueeseen tai viheriön etu-, taka- ja keskikohtaan.

Parannetulla tilastojen seurantatoiminnolla voit tarkkailla väyläosumia, GIR-arvoja ja pelikohtaisia puttausmääriä. Voit tarkistaa tilastot pelin aikana ja lisäksi ladata ja tulostaa ne kotitietokoneesta. Approachin viheriönäkymässä näet lipputangon tarkasti. Lähennä viheriötä napauttamalla lippua kartassa—sen jälkeen voit vetää lipun kohtaan, jossa näet sen ja etäisyytesi siihen tarkasti.

Pakkauksen mukana tulee Garmin Approach G6, USB-kaapeli, verkkolaite, karbiinihaka ja pikaohjekirja.

 

Digitaalinen tuloskortti  

Digitaalinen tuloskortti

Digitaalisilla tuloskorteilla voit seurata enintään 4 golfarin lyöntejä. Voit hallita tai tarkistaa tietyn pelaajan kokonaispisteitä koko pelin ajan tai tarkastella tulostettavaa versiota tietokoneessa pelin jälkeen. Uudet pisteytysvaihtoehdot ovat lyöntipeli, pistebogey, skinit ja reikäpeli, ja tasoitukset ovat muutettavissa.

   
Parannetut kartat ja layup-kaaret  

Kartat ja layup-kaaret

Suuret, kirkkaat, suurikontrastiset kuvat ja numerot parantavat G6:n luettavuutta. Kartan layup-kaarista näet nopeasti viittaukset 100, 150, 200 ja (mahdollisuuksien mukaan) 250 jaardiin layup-päätöksiä varten.

   
Tarkkaile tilastoja  

Tarkkaile tilastoja

Parannetulla tilastojen seurantatoiminnolla voit tarkkailla väyläosumia, GIR-arvoja ja pelikohtaisia puttausmääriä. Voit tarkistaa tilastot pelin aikana ja lisäksi ladata ja tulostaa ne kotitietokoneesta.

   
Mailan keskiarvot  

Selvitä mailan keskiarvot

Approach G6 -laitteella voit jatkuvasti päivittää kunkin mailan lyöntitietoja ja laskea niiden keskiarvoja. Lisäksi voit mukauttaa mailojen nimiä.

   
Tarkista pelin tiedot  

Tarkista pelin tiedot

Uusi laitteen ominaisuus, joka näyttää pelin aikana kunkin reiän puttaukset, käytetyt mailat, lyöntien pituudet, väyläosumat ja -hudit vasemmalle tai oikealle, GIR-arvot, peliajat ja kuljetun matkan.

   
Mukautetut etäisyydet  

Mukautetut etäisyydet

Toinen uusi G6-laitteen toiminto, jolla voit valita, merkitä ja tallentaa etäisyyden tiettyyn golfkentän kohtaan. Voit merkitä nykyisen GPS-sijaintisi tai valita tallennettavan pisteen kosketustähtäyksellä.

 

Fyysiset tiedot ja suorituskyky:

Tuotteen mitat, L x K x S: 5,4 x 9,3 x 1,9 cm (2,1 x 3,7 x 0,8 tuumaa)
Näytön koko, L x K: 3,6 x 5,5 cm (1,4 x 2,2 tuumaa), lävistäjä 6,6 cm (2,6 tuumaa)
Näytön tarkkuus, L x K: 160 x 240 kuvapistettä
Näytön tyyppi: transflektiivinen TFT-värikosketusnäyttö
Paino: 95,6 g (3,37 unssia)
Akku: sisäinen ladattava litiumpolymeeriakku
Akunkesto: enintään 15 tuntia
Vesitiivis: yes (IPX7)
GPS-yhteensopiva: kyllä
Herkkä vastaanotin: kyllä
Liitännät: USB

 

Kartat ja muisti:

Esiladatut golfkenttäkartat: kyllä (maailmanlaajuinen)
Kenttäkapasiteetti: rajaton

 

Toiminnot:

Kosketusnäyttö: kyllä
Kosketustähtäystoiminto (näet etäisyyden mihin tahansa pisteeseen koskettamalla näytössä näkyvää pistettä): kyllä
Manuaalinen reiän sijainnin määritys (napsauta ja vedä lippu viheriölle, jotta näet tarkan etäisyyden): kyllä
Lyönnin pituuden mittaus (laskee tarvittavan lyönnin tarkan etäisyyden missä tahansa kentällä): kyllä
Kentän esikatselu (näet tarkat tiedot jokaisesta reiästä): kyllä
Pelitilastot (puttien määrä kierroksella, osumat viheriölle ja väylälle, keskimääräinen lyönnin pituus): kyllä
Save locations (mark course points of interest for future reference): yes (displayed on course map)
Digitaalinen tuloskortti: yes (score up to four players with optional adjustable handicaps; scoring options include Stroke Play, Stableford, Skins and Match Play)
Tuloskorttien tarkastelu tietokoneessa (tallenna tuloskortit tietokoneeseen ja katsele niitä): yes (on device or computer)

 

SKU 8002
Brändi Garmin
Takuu 2 vuotta