Garmin Approach S1 Europe Golfkello

d:Garmin Approach S1 on erilainen kuin kaikki muut golf-GPS-laitteet. S1 sisältää herkän GPS-vastaanottimen ja kevyen, joustavan urheilukellon ja antaa etäisyystietoja viheriöiden etu-, taka- ja keskiosista. Voit mitata yksittäisten lyöntien etäisyyksiä, seurata golfkentällä kävelemääsi matkaa ja aseta laitteen herättämään aamulla. Approach S1 on golfarien ensimmäinen täysmittainen urheilukello ja golf-GPS-laite samassa. Laitteelle myönnetään kahden vuoden takuu.Approach S1:n avulla pelaat ammattilaisen tavoin, kun laite ilmoittaa etäisyydet viheriön etu- ja takareunaan sekä keskikohtaan. Auringonvalossakin hyvin luettavan näytön numerot ovat suurikokoiset, jotta näet tilanteen yhdellä vilkaisulla. Lisäksi S1 mittaa koko kentällä tehtyjen lyöntien tarkat pituudet. Kävelystä pitäville S1 sisältää matkamittarin, joka ilmoittaa kävellyn matkan kentällä ja muualla.Monista muista markkinoilla olevista golf-GPS-laitteista poiketen S1 sisältää valmiiksi ladattuina tuhansia kenttiä Euroopasta –ja niitä lisätään jatkuvasti. Et tarvitse tilauksia, latauksia etkä lisämäärityksiä– S1 on valmis peliin heti, kun otat sen paketista.S1:n tyylikkään kuoren sisällä piilee kestävä, vedenpitävä koneisto. Golfkentille optimoitu S1 toimii myös tavallisena rannekellona. S1 sisältää herätystoiminnon ja ladattavan litiumioniakun ja määrittää aikavyöhykkeen automaattisesti.HUOM! Tuetut golfkentät löydät tästä linkistä.Myyntipakkauksessa:Approach S1Lataus-/datapidikeVerkkolatauslaiteKäyttöopas

Sku: 6248

;
179,00 €
    • Garmin Approach S1 Europe Golfkello on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Garmin Approach S1 Europe Golfkello

Garmin Approach S1 Europe Golfkello

Tuotekoodi: 6248

Garmin Approach S1 Europe Golfkello 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

179,00 €

Tuotekuvaus

Garmin Approach S1 on erilainen kuin kaikki muut golf-GPS-laitteet. S1 sisältää herkän GPS-vastaanottimen ja kevyen, joustavan urheilukellon ja antaa etäisyystietoja viheriöiden etu-, taka- ja keskiosista. Voit mitata yksittäisten lyöntien etäisyyksiä, seurata golfkentällä kävelemääsi matkaa ja aseta laitteen herättämään aamulla. Approach S1 on golfarien ensimmäinen täysmittainen urheilukello ja golf-GPS-laite samassa. Laitteelle myönnetään kahden vuoden takuu.

Approach S1:n avulla pelaat ammattilaisen tavoin, kun laite ilmoittaa etäisyydet viheriön etu- ja takareunaan sekä keskikohtaan. Auringonvalossakin hyvin luettavan näytön numerot ovat suurikokoiset, jotta näet tilanteen yhdellä vilkaisulla. Lisäksi S1 mittaa koko kentällä tehtyjen lyöntien tarkat pituudet. Kävelystä pitäville S1 sisältää matkamittarin, joka ilmoittaa kävellyn matkan kentällä ja muualla.

Monista muista markkinoilla olevista golf-GPS-laitteista poiketen S1 sisältää valmiiksi ladattuina tuhansia kenttiä Euroopasta –ja niitä lisätään jatkuvasti. Et tarvitse tilauksia, latauksia etkä lisämäärityksiä– S1 on valmis peliin heti, kun otat sen paketista.

S1:n tyylikkään kuoren sisällä piilee kestävä, vedenpitävä koneisto. Golfkentille optimoitu S1 toimii myös tavallisena rannekellona. S1 sisältää herätystoiminnon ja ladattavan litiumioniakun ja määrittää aikavyöhykkeen automaattisesti.

HUOM! Tuetut golfkentät löydät tästä linkistä.

Myyntipakkauksessa:

  • Approach S1
  • Lataus-/datapidike
  • Verkkolatauslaite
  • Käyttöopas

Tekniset tiedot

Tuotenumero 6248
Brändi Garmin
Takuu 2 vuotta

Pieni hetki