Garmin Approach S1 Orange Special Edition

Sku: 7897

89,00 €

Garmin Approach S1 Orange Special Edition

Lisää kuvia

Garmin Approach S1 Orange Special Edition

Tuotekoodi: 7897

Garmin Approach S1 Orange Special Edition 0 0

Väliaikaisesti loppu

Special Price 89,00 €

Hinta: 179,00 €

Tuotekuvaus

Garmin Approach S1 Orange Special Edition on erilainen kuin kaikki muut golf-GPS-laitteet. S1 sisältää herkän GPS-vastaanottimen ja kevyen, joustavan urheilukellon ja antaa etäisyystietoja viheriöiden etu-, taka- ja keskiosista. Voit mitata yksittäisten lyöntien etäisyyksiä, seurata golfkentällä kävelemääsi matkaa ja aseta laitteen herättämään aamulla. Approach S1 on golfarien ensimmäinen täysmittainen urheilukello ja golf-GPS-laite samassa. Laitteelle myönnetään kahden vuoden takuu.

Garmin Approach S1:n avulla pelaat ammattilaisen tavoin, kun laite ilmoittaa etäisyydet viheriön etu- ja takareunaan sekä keskikohtaan. Auringonvalossakin hyvin luettavan näytön numerot ovat suurikokoiset, jotta näet tilanteen yhdellä vilkaisulla. Lisäksi S1 mittaa koko kentällä tehtyjen lyöntien tarkat pituudet. Kävelystä pitäville S1 sisältää matkamittarin, joka ilmoittaa kävellyn matkan kentällä ja muualla.

Monista muista markkinoilla olevista golf-GPS-laitteista poiketen S1 sisältää valmiiksi ladattuina tuhansia kenttiä Euroopasta –ja niitä lisätään jatkuvasti. Et tarvitse tilauksia, latauksia etkä lisämäärityksiä– S1 on valmis peliin heti, kun otat sen paketista.

S1:n tyylikkään kuoren sisällä piilee kestävä, vedenpitävä koneisto. Golfkentille optimoitu S1 toimii myös tavallisena rannekellona. S1 sisältää herätystoiminnon ja ladattavan litiumioniakun ja määrittää aikavyöhykkeen automaattisesti.

HUOM! Tuetut golfkentät löydät tästä linkistä.

Myyntipakkauksessa:

  • Approach S1 Orange Special Edition
  • Lataus-/datapidike
  • Verkkolatauslaite
  • Käyttöopas

Tekniset tiedot

Tuotenumero 7897
Brändi Garmin
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita

Pieni hetki