Garmin Approach S4 Black -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Garmin Approach S4 Black

Ei varastossa

SKU: 10409

Garmin Approach S4 Black on Garminin Approach eli golf -harrastajille tarkoitetun tuotesarjan uusin lippulaivamalli. Se on näppärä ja kehittynyt kosketusnäytöllinen apuväline, jolle jokaisella golffarilla on varmasti käyttöä. Pakkauksen mukana tulee Garmin Approach S4 Black -rannetietokone, lataus-/datapidike sekä pikaohjekirja.

Laitteen ominaisuudet lyhyesti:

  • GPS-golfkello, jossa on tarkka ja auringonpaisteessakin helppolukuinen kosketusnäyttö
  • Täysin uutena ominaisuutena S4 tuo Approach sarjaan älykkäät ilmoitukset. Sen avulla voit siis vastaanottaa ja lukea tekstiviestejä ja sähköposteja iPhone puhelimestasi. (Huom! Vaatii iOS7 -käyttöjärjestelmän)
  • Laitteeseen on esiladattu yli 30 000 kansainvälistä Golf -kenttää, jotka on käytettävissäsi täysin ilmaiseksi
  • S4 -laitteen akun kesto on 25% pidempi, kuin S3 -laitteen, eli sen akku kestää 10 tuntia GPS-tilassa ja 6 viikkoa rannekellotilassa.
  • Approach S4 Golfkello kertoo tarkan etäisyyden viheriöiden etu- ja keskikohtaan sekä takareunaan. sekä layup-kaariin ja doglegeihin
  • Tarkat etäisyydet myös doglegeihin ja layup-kaariin
  • Voit analysoida kierroksiasi laitteen keräämän hyödyllisen statistiikan avulla

Tarkemmat tuotetiedot:

Tekniset ominaisuudet: Approach S4 on  markkinoiden kehittynein golfarin apuväline tarkalla käsinekäyttöön soveltuvalla kosketusnäytöllä. Se kestää kovaa käyttöä ja on vesitiivis 10 metrin syvyyteen, joten se ei pelkää yllättäviä sadekuuroja. Rannetietokoneen akku kestää jopa 10 tuntia GPS-tilassa ja 6 viikkoa rannekellotilassa. Laite on todella kevyt ja sopivan kokoinen, sillä se painaa vain 58,4g ja sen mitat ovat 4.6 x 6.13 x 1.48 cm (rungon leveys x korkeus x syvyys)

Golf -ominaisuudet: Rannetietokoneeseen on esiladattuna 30 000 kentän tiedot, ja ne ovat käytettävissäsi täysin ilmaiseksi. Voit myös ilmaiseksi ladata kenttäpäivityksiä Garminin kotisivuilta, aina kun niitä on saatavilla. Laite näyttää etäisyyden viheriön etu- ja keskikohtaan sekä takareunaan. Väylällä liikkuessasi voit määrittää ja tallentaa mukautettavia etäisyyspisteitä, esimerkiksi hiekka- ja vesiesteitä. Halutessasi näet myös etäisyydet layup-kaariin ja doglegeihin. Laitteessa on GreenView-painike, eli ns. viheriönäkymä-painike. Sitä painamalla siirryt helposti ja nopeasti viheriönäkymään, joka näyttää viheriön todellisen muodon, missä kohtaa väylällä ikinä oletkin. Viheriönäkymässä pystyt asettamaan lipun paikan manuaalisesti. Tämä ominaisuus on ennenkaikkea hyödyllinen par 3 -väylillä, koska pystyt määrittämään etäisyyden lipulle tarkasti ja lyödä varmemmin. Laite kerää jatkuvasti hyödyllistä statistiikkaa. Statistiikka seuraa esimerkiksi kierroksella käyttämiäsi putteja ja väylä osumia. Voit katsoa tilastoja kierooksen jälkeen laitteestasi, tulostaa ne tai siirtää ne PC tai Mac -tietokoneellesi tarkempaa ja monipuolisempaa analyysiä varten. Kierroksen jälkeen voit myös tallentaa, jakaa ja tulostaa digitaalisen tuloskortin lyöntipelistäsi tietokoneellasi. Mittaa lyönti -toiminnolla näet myös pisimpien lyöntiesi pituudet!

Muut ominaisuudet: Uutena ominaisuutena Approach S4 tuo älykkäät ilmoitukset. Niiden avulla sinulta ei jää enää teksti- tai sähköpostiviestit huomaamatta kierroksella ollessasi, vaikka iPhone -älypuhelimesi olisi bägissäsi tai kärryssäsi. Laite näyttää kaikki kännykkäsi tapahtumat suoraan rannetietokoneen näytöltä, eli voit lukea kiireelliset sähköpostit ja tekstiviestit kesken kierroksen kaivamatta puhelinta esille. iPhone puhelimessasi tulee olla iOS7 -käyttöjärjestelmä ja tuki Bluetooth 4.0 tekniikalle. Approach S4 toimii myös tavallisena rannekellona, joka kertoo urheilullisesta elämäntyylistäsi ja golf -harrastuksestasi. Sen matkamittarista näet kävelemäsi matkan, joten voit käyttää kelloa myös lenkillä. Mikäli olet kiinnostunut kierrostesi ajallisesta kestosta, niin voit käyttää ajanottotoimintoa.

screenshots

SKU 10409
Brändi Garmin
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Takuu 2 vuotta