Garmin Edge 500 sininen -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Garmin Edge 500 sininen

Ei varastossa

SKU: 8020

Garmin Edge 500 polkupyörätietokone on välttämätön kaikille pyöräilyä tosissaan harrastaville. Edge 500 tallentaa todella paljon tärkeää tietoa harjoituksestasi. Tarkan GPS -paikannuksen ja edistyneen teknologian avulla se mittaa ajon aikana nopeuden, etäisyyden, sijainnin, ajan, kulutetut kalorit, korkeuden, nousun ja laskun sekä tallentaa kaikki nämä tiedot myöhempää tarkastelua varten. Lisäksi tarkan sisäänrakennetun barometrin avulla se mittaa korkeusvaihtelut vielä tarkemmin. Laitteen tiedot on siirrettävissä ilmaiseen Garminin Connect palveluun, jonka kautta voit alalysoida harjoitustietojasi ja seurata kulkemiasi reittejä kartalta. Lisäksi voit myös jakaa harjoitustietosi muille palvelun käyttäjille. Saatavilla olevien lisävarusteiden avulla saat myös sykeominaisuudet, nopeus-/poljinnopeustiedot, sekä voima ja tehotiedot (Lisävarusteet eivät sisälly pakkaukseen). Pakkaus sisältää Garmin Edge 500 -laitteen, laturin, usb-kaapelin ja kaksi pyörätelinettä. Saatavilla myös musta Garmin Edge 500 . Laitteella on kahden vuoden takuu!

Edge 500 löytää sijaintisi nopeasti herkän GPS-vastaanottimen ja HotFix -sateliittiennustusteknologian avulla. Garmin Edge 500 on todella helppokäyttöinen, joten se mahdollistaa vaivattoman ja huolettoman matkanteon. Sen käyttöönottaminen ei vaadi asennusta. Laitat vain mukana toimitettavan polkupyörätelineen pyörän sarveen kiinni, lataat laitteen akun ja asetat sen telineeseen. Laite kiinnittyy telineeseen kätevästi kääntämällä sitä neljäsosakierroksen. Tämän jälkeen olet valmis pyöräilemään. Edge 500 varoittaa, jos et ole muistanut laittaa ajanottoa päälle lähtiessäsi liikkeelle. Sen älykkäiden GPS toimintojen avulla se tietää koska liikut ja koska et. Kun pysähdyt, se sammuttaa ajanoton automaattisesti, ja kun lähdet taas liikkeelle, niin ajanotto jatkuu normaalisti. Laitteeseen on mahdollista asettaa myös kalori-, matka- sekä aikahälytyksiä oman mielensä mukaan.

Kaikki Edge 500 -sarjan laitteet ovat yhteensopivia ANT+-tekniikkaa tukevien kolmansien osapuolten voimamittarien kanssa, jotta näet ajon aikana käytetyn tehon watteina. Yhdistettynä Garminin sykevyöhön Edge 500 mittaa sykkeen ja käyttää sykettä kehittyneessä kalorien laskennassa, jotta tiedät kuluttamasi kalorit entistä tarkemmin.

SKU 8020
Brändi Garmin
Takuu 2 vuotta