Garmin Edge 800 Navigation Bundle -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Garmin Edge 800 Navigation Bundle

Ei varastossa

SKU: 8639

Garmin Edge 800 Performance Bundle pakkauksen mukana tulee Edge 800 GPS-tietokone, Garminin laadukas sykevyö, nopeus-/poljinnopeusanturi (cadence pod), Muistikortti, johon on esiladattu City Navigator -katukartat Euroopasta (esiladatulla muistikortilla olevia karttoja ei voi kopioida tai katsella tietokoneella), kaksi polkupyöräpidikettä, verkkovirtalaturi, USB-kaapeli ja aloitusopas. Tuote toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Laitteen avulla pystyt hyödyntämään kaikki pyörälenkit. Se on maailman ensimmäinen GPS-tietokone, joka on tarkoitettu pyöräilyyn, jossa on kosketusnäyttö. Edge 800 toimii laadukkaan navigaattorina, joten sen avulla voit navigoida ja seurata suorituksiasi. Se toimii kaikissa tilanteissa: voit käyttää sitä esimerkiksi retkeilyyn, työmatkoille sekä kilpa- ja maastopyöräilyyn. Laite pitää sisällään peruskartan ja seuraa nopeuttasi, sijaintiasi, kulkemaasi matkaa, sekä nousua ja laskua. Pakkauksen mukana tulevilla lisävarusteilla pystyt analysoimaan suoritustasi entistä tarkemmin. ANT+ sykevyön avulla se seuraa sykettäsi ja nopeus/poljinanturin avulla nopeus- ja poljinnopeustietojasi.

Laitteen kestävää ja laadukasta kosketusnäyttöä pystyy käyttämään hansikkaat kädessä. Harjoitussivujen vaihtaminen tai kartan panorointi ja zoomaus toimii yhdellä painalluksella. Näyttö on niin kirkas, että se näkyy hyvin myös auringonvalossa. Tyylikkäästä ulkoasusta huolimatta Garmin Edge 800 on vesitiivis IPX7 -standardien mukaan ja kestää varmasti maastopyöräilyssä tulevat kovatkin iskut ja naarmut. Laitteen ulkoasu näyttää hiilikuidulta, ja sitä on saatavilla valkoisilla ja sinisillä tehosteilla. Tässä mallissa on valkoiset tehosteet! Mukana tuleva matalaprofiilinen pyöräteline kiinnittää laitteen kätevästi runkoon tai ohjaustankoon. Telineen lukitus toimii neljäsosakierroksen periaatteella, eli laitteen saa nopeasti ja helposti vaihdettua pyörästä toiseen. Myös pyörätelineen kiinnityshihnat ovat käytettävissä uudelleen, joten voit vaihtaa helposti myös telineen paikkaa.

Laitteen helppokäyttöiset ja tarkat peruskartat lisäävät pyöräilymukavuuttasi jokaisessa tilanteessa. Se pitää sisällään peruskartan, jossa näkyy suurimmat tiet ja kaupungit, joten urbaani navigointikin on tehty helpoksi. Garminilta on lisävarusteena saatavilla katu- ja topografiakarttoja sisältäviä microSD -kortteja, jotka ovat yhteensopivia laitteen kanssa. Sinulla on siis mahdollisuus saada laitteeseesi myös tarkempia navigointiominaisuuksia.

Voit tallentaa omia reittejä ja ajaa muiden tallentamia reittejä ilmaisen Garmin Connect -sivuston avulla PC- tai Mac-tietokoneellasi. Siellä on miljoonia muiden käyttäjien tallentamia reittejä! Palvelun avulla voit myös tarkastella ajamaasi matkaa kartalla. Lataamasi toiminnot tallentuvat Edge 800 laitteeseesi harjoitukseksi, joten voit seurata harjoitustasi, kilpailla määrittämiäsi tavoitteita vastaan ja käyttää navigointiohjeita. Voit luoda uusia reittejä ja tarkastella muita tietoja, kuten korkeusmuutoksia Garmin Connect palvelun avulla. Kaikki tiedot ovat ladattavissa laitteeseen maksuttomalla BaseCamp -ohjelmistolla. 

Laitteen erittäin tarkka GPS-vastaanotin tallentaa kaikki liikkeesi. Garminin laadukas HotFix -sateliittiennustustoiminto laskee sijaintisi todella nopeasti. Se myös ottaa kellonajan sateliitista ja vaihtaa aikavyöhykettäkin tarvittaessa automaattisesti.

Voit mukauttaa laitteen harjoitussivuja oman mielesi mukaan kolmella harjoitussivulla. Laitteen sisäänrakennettu barometrinen korkeusmittari tallentaa tarkat nousu- ja laskutiedot, sekä lämpötilamuutokset.

Kolmansilta osapuolilta on ostettavissa ANT+ yhteensopivia voimamittareita, jolloin näet tehosi watteina. Tämän tärkeän tiedon avulla tiedät aina kuinka lujaa treenaat, ja pystyt jatkossa harjoittelemaan tehokkaammin ja viisaammin. Yhteensopivia voimamittareita ovat: Quarq, SRM, iBike® ja PowerTap.

Garmin Edge 800 laitteessa on laajat harjoitusominaisuudet. Virtual Partner on kätevä "harjoittelukumppani". Se on tavoitteesi ja nopeutesi perusteella luotu digitaalinen ilmentymä, jota vastaan pystyt kilpailemaan. Auto Pause -toiminto pysäyttää ja käynnistää halutessasi ajastimen nopeutesi perusteella. Auto Lap -toiminto käynnistää automaattisesti uuden kierroksen. Näiden kätevien ominaisuuksien avulla pystyt vertaamaan saman reitin peräkkäisiä ajokertoja. Lisäksi voit suunnitella harjoituksesi yksityskohtaisesti etukäteen. 

SKU 8639
Brändi Garmin
Takuu 2 vuotta