Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani ja kastanjanruskea nahkaranneke 51 mm 010-02804-30

 • Ammattimainen ja tyylikäs rakenne: Monipuolinen yhdistelmä kestävyyttä, tyyliä ja huipputeknologiaa.
 • Markkinoiden huippuominaisuudet: Tarkat hyvnvoinnin mittarit, kattavat urheiluominaisuudet, innovatiivinen LED-taskulamppu ja erittäin nopea akun lataus.
 • Monipuolinen ja käyttäjäystävällinen: Kirkas ja tarkka kosketusnäyttö yhdistettynä kellon laajan sovellusvalikoimaan, tekevät siitä täydellisen valinnan monipuoliseen käyttöön arjessa ja urheilussa.
1 239,00 € 875,00 € Säästät: 364,00 €

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 875.00 €
Normaalihinta: 1239.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 875.00 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 5+)
SKU
56973

Tyylikäs Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani ja kastanjanruskea nahkaranneke 51 mm 010-02804-30

Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani ja kastanjanruskea nahkaranneke 51 mm 010-02804-30 -urheilukello yhdistää laadukkaan teknologian ja tyylikkään designin edistääkseen aktiivista ja terveellistä elämäntapaasi. Valitsemalla Garmin Epix Pro -kellon saat käyttöösi monipuolisen ja luotettavan kumppanin, joka tukee sinua kaikissa elämänvaiheissasi. Tässä hiilenharmaassa DLC-pinnoitetussa titaanimallissa on titaanirunko ja kastanjanruskea nahkaranneke, jotka tuovat tyylikkyyttä ranteeseesi. Pakkauksen mukana tulee myös vaihdettava silikoniranneke.

Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani -kellossa on lukuisia hienoja ominaisuuksia, kuten LED-taskulamppu ja jatkuvan hyvinvoinnin seuranta. Kello on saatavilla kolmessa eri koossa, mutta tämän mallin halkaisija on 51 mm, mikä varmistaa erinomaisen luettavuuden.

Monipuolinen kumppani aktiiviseen elämään

Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani on erinomainen valinta niin arjen askareisiin kuin urheilullisiin haasteisiin. Tämä tyylikäs kello tarjoaa kestävän ja luotettavan kumppanin, jonka avulla voit saavuttaa tavoitteesi ja nauttia aktiivisesta elämäntyylistä.

Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani on valmistettu vahvasta titaanista, joka kestää kovaakin käyttöä. Safiirilasilla suojattu näyttö kestää naarmuja ja kolhuja, joten voit huoletta lähteä seikkailuihin luonnossa. Kellossa on myös ClimbPro-ominaisuus, joka näyttää reaaliaikaisesti nousutiedot suunnitellulla reitillä, jotta voit suunnitella vaelluksesi entistä paremmin.

Tämä vankkatekoinen kello on varustettu kirkkaalla AMOLED-näytöllä, joka näyttää tiedot selkeästi kaikissa olosuhteissa. Herkkä kosketusnäyttö ja painikkeet tekevät käytöstä helppoa ja intuitiivista. Kuituvahvistettu polymeerikuori tekee kellosta kestävän ja luotettavan kumppanin kaikkiin seikkailuihin.

Garminin valmentaja-ominaisuus tarjoaa räätälöityjä koulutussuunnitelmia juoksulenkeille eri matkoille. Voit asettaa itsellesi tavoitteita ja seurata kehitystäsi helposti. Kello pitää sinut ajan tasalla ja auttaa tasapainottamaan elämääsi. Lisäksi päiväkohtaiset harjoitusehdotukset tuovat hauskuutta ja leikkisyyttä päivääsi.

Valitse Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani ja anna sen olla luotettava kumppanisi aktiivisessa elämässäsi. Nauti liikunnasta, hymyile ja anna kellon auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Oma henkilökohtainen valmentajasi

Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani -kello on oma henkilökohtainen valmentajasi, joka kulkee aina mukanasi. Sen älykellotila tarjoaa upean akunkeston jopa 31 päivää, joten voit unohtaa akun loppumisen stressin. GPS-tilassa akku kestää jopa 82 tuntia, joten voit luottaa kellon tarjoamaan luotettavan navigointiavun retkillesi ja maratonharjoituksiisi. Nauti liikunnasta ja unohda huoli akunkestosta!

Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani -kellossa on innovatiivinen integroitu taskulamppu, jonka valoa voit säätää tarpeen mukaan. Olitpa sitten juoksemassa auringonlaskun jälkeen tai ennen auringonnousua, punainen varoitusvalo vilkkuu juoksunopeuden tahdissa, parantaen näkyvyyttäsi ja turvallisuuttasi. Tyylikkyys ja turvallisuus kulkevat käsi kädessä tämän kellon kanssa!

Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani -kello ei ole vain juoksijoille. Siinä on ennalta ladattuja lajiprofiileja monista eri urheilulajeista, mukaan lukien joukkuepelit, kuten jalkapallo ja amerikkalainen jalkapallo, sekä useat mailapelit. Olitpa sitten kiipeilijä, jalkapalloilija, maratoonari tai monilajiharrastaja, Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani on valmis ottamaan haasteen vastaan kanssasi!

Personoitavuus ja monipuolisuus

Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani -kello tarjoaa rajattomat mahdollisuudet personoida ja mukauttaa sitä juuri omien tarpeidesi mukaan. Voit ladata Connect IQ™ -kaupasta lisää urheilusovelluksia, tietokenttiä ja kellotauluja, jotta saat juuri haluamasi toiminnot käyttöösi. Näin voit varmistaa, että kello näyttää ja toimii juuri niin kuin haluat.

Rannekkeiden valikoimasta löydät myös monipuolisen valikoiman eri värejä ja materiaaleja, joten voit vaihtaa ranneketta tilanteen mukaan. Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani -kello sopii täydellisesti niin arkeen kuin juhlaan.

Tämä kello ei ole pelkästään ajan mittari, vaan se on kuin henkilökohtainen valmentajasi. Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani -kello kannustaa sinua elämään täyttä elämää, hengittämään syvään, harjoittelemaan kovaa ja nauttimaan jokaisesta hetkestä. Se on luotettava kumppanisi kaikissa seikkailuissasi. Nyt on sinun aikasi loistaa ja saavuttaa tavoitteesi!

Tehokkaat ominaisuudet, jotka parantavat suoritustasi

Akunkesto: Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani -kellon akku kestää jopa 31 päivää jatkuvassa käytössä ja 82 tuntia GPS-tilassa. Voit siis luottaa siihen, että akku kestää pitkät lenkit ja seikkailut ilman keskeytyksiä.

Integroitu taskulamppu: Kellossa on kätevä integroitu taskulamppu, jonka valoa voi säätää tarpeen mukaan. Lisäksi kellossa on punainen varoitusvalo, joka vilkkuu juoksunopeuden tahdissa. Tämä parantaa näkyvyyttäsi ja turvallisuuttasi erityisesti hämärässä harjoitellessa tai yöjuoksuilla.

Hill Score: Hill Score -ominaisuus mittaa ylämäkijuoksukykyäsi ja arvioi edistymistäsi ajan mittaan. Se hyödyntää VO2max-arvoa ja aiempaa harjoitteluhistoriaa laskiakseen pistemäärän, joka kuvastaa suorituskykyäsi pitkällä aikavälillä. Näin voit seurata kehitystäsi jyrkissä ja pitkissä nousuissa sekä tavoitella entistä parempia tuloksia.

Endurance Score: Endurance Score -ominaisuus mittaa kestävyyttäsi pitkäkestoisen rasituksen aikana ja auttaa ymmärtämään, miten harjoitus vaikuttaa yleiseen kestävyyteesi. Se ottaa huomioon muun muassa VO2max-arvon, harjoituskuormituksen ja muut tekijät, jotta voit paremmin arvioida kunnon kehittymistäsi. Tämä antaa sinulle arvokasta tietoa harjoittelun optimoimiseksi.

Jet Lag -avustin: Jet Lag -avustin auttaa sinua sopeutumaan paremmin aikaerorasitukseen tarjoamalla neuvoja valon määrän, unirytmin ja harjoittelun suhteen. Näin voit minimoida aikaerosta johtuvat vaikutukset ja palautua nopeammin matkustamisen jälkeen.

Edistynyt juoksuteho ranneanturin avulla: Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani -kellossa on innovatiivinen ranneanturi, joka mittaa juoksutehoasi suoraan ranteestasi. Tämä antaa sinulle arvokasta tietoa siitä, kuinka paljon voimaa kohdistat jalkoihisi juostessasi. Voit hallita rasitustasi ja hienosäätää harjoituksiasi saumattomasti ilman ylimääräisiä lisävarusteita.

Monipuolinen lajien seuranta: Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani -kello tarjoaa ennalta ladattuja lajiprofiileja eri urheilulajeille. Nyt mukaan on lisätty myös joukkuepelit, kuten jalkapallo, amerikkalainen jalkapallo ja mailapelit. Saat tarkkaa tietoa ja hyödyllisiä neuvoja eri lajien suorituksistasi, jotta voit kehittyä entistä paremmaksi urheilijaksi.

Premium-tason kartat ja satelliittikuvat: Voit tilata valinnaisen Outdoor Maps+ -tilauksen, joka mahdollistaa premium-tason karttojen lataamisen (vain Yhdysvallat) sekä satelliittikuvien käytön (koko maailma) suoraan kelloosi. Tämä auttaa sinua suunnistamaan ja löytämään uusia reittejä luotettavasti ja tarkasti.

Kartta-integraatio: Garmin Epix Pro -kello integroi edessä olevat kartat kiinnostavien kohteiden (POI), kuten juomapaikkojen, kanssa. Kilpailun aikana voit nähdä kartalla valitut pisteet suoraan kellon näytöltä, mikä helpottaa suunnistusta ja pitää sinut oikealla reitillä.

Garmin-valmentaja: Saat ilmaiset, räätälöidyt koulutussuunnitelmat ammattivalmentajilta 5 km, 10 km ja puolimaratonin matkoille. Garmin-valmentaja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja kehittämään kuntoasi yksilöllisesti suunnitellun harjoitusohjelman avulla.

Kestävä rakenne: Laite on kestävä, siinä on kirkas AMOLED-näyttö, herkkä kosketusnäyttö, painikkeet ja kuituvahvistettu polymeerikuori. Tietyissä malleissa on myös titaaninen kellonkehä ja naarmuuntumista kestävä safiirilasi. Kellon lämmön-, iskun- ja vedenkestävyys on testattu Yhdysvaltain armeijan standardien mukaisesti.

Visualisoitu kilpailuennuste: Laite arvioi käyttäjän juoksunopeutta 5 km, 10 km, puolimaratonilla ja maratonilla.

PacePro™: Suunnittele kilpailustrategiasi GPS-pohjaisen vauhtiohjeen avulla valitulla reitillä tai matkalla.

ClimbPro-ominaisuus: Näyttää reaaliaikaisesti nykyiset ja tulevat nousutiedot ladatulla reitillä.

Nousuun sopeutettu tahti: Samanlainen juoksunopeus samalla rasituksella tasaisella maastolla ja nousuissa.

Valmius harjoittelulle: Heti heräämisen jälkeen laite näyttää pisteytyksen harjoitusvalmiudesta, joka perustuu unen laatuun, palautumiseen, harjoitusstressiin, jne. Pisteiden perusteella voit helposti päättää, pitäisikö sinun treenata kovasti tänään vai ottaa hieman kevyemmin.

Harjoitusstatus: Harjoitusstatus auttaa sinua arvioimaan harjoittelun vaikutusta kehoosi, selvittämään oletko optimaalisessa kunnossa vai tarvitsetko lepoa ylikuormituksen välttämiseksi.

Suoritustiedot: Saat kattavat harjoitustiedot, kuten VO2max-arvon, harjoitusstressin ja muut olennaiset tiedot, jotka auttavat sinua seuraamaan kehitystäsi.

Real-Time Stamina: Vältä ylirasitusta seuraamalla ja hallitsemalla rasituksen määrää reaaliajassa. Näin voit optimoida suorituksesi ja välttää uupumuksen.

Päiväkohtaiset harjoitusehdotukset: Tutustu viikon aikana ehdotettuihin harjoituksiin, jotka mukautuvat jokaisen juoksu- tai pyörälenkin jälkeen. Näin voit suunnitella ja seurata harjoittelua tehokkaasti.

Palautumisavustaja: Palautumisavustaja auttaa sinua määrittämään tarvittavan levon määrän ennen seuraavaa intensiivistä suoritusta perustuen viimeaikaiseen harjoitteluusi.

Kisawidget: Kisawidget auttaa sinua valmistautumaan seuraavaan kilpailuun tarjoamalla arvokkaita harjoitteluvinkkejä, henkilökohtaisia päivittäisiä harjoitusehdotuksia ja paljon muuta kilpailuvalmiuden parantamiseksi.

HIIT-harjoitukset: Seuraa HIIT-harjoituksiasi, mukaan lukien AMRAP-, EMOM-, Tabata- ja mukautetut treenit. Näin voit seurata edistymistäsi ja saavuttaa tehokkaan harjoittelun tulokset.

Animaatioharjoitukset: Seuraa kellon näytöltä animoituja harjoituksia, jotka on suunniteltu sykkeen kohottamiseen, voimaharjoitteluun, joogaan ja pilatesharjoituksiin. Saat visuaalista opastusta ja seurantaa harjoitustesi aikana.

Vapaalasku ja lumilautailu: Kellon avulla voit seurata nousu- ja laskutietoja sekä tarkastella tahdin, laskun pituuden ja rinteen jyrkkyyden tietoja, jotta voit nauttia vapaalaskun ja lumilautailun harrastuksesta täysillä.

Maastohiihdon dynamiiikka: Mittaa maastohiihdon rasituskuormaa yhdistämällä kellon HRM-Pro™ Plus -sykevyöhön (lisävaruste). Saat tarkempaa tietoa harjoittelustasi ja suoritustasostasi maastohiihdossa.

Lainelautailu: Tallenna tärkeitä tietoja lainelautailustasi, kuten surffattujen aaltojen määrä, maksiminopeus, matka ja muut tiedot. Näin voit seurata ja kehittää taitojasi vesillä.

Maastopyöräilyn dynamiiikka: Seuraa maastopyöräilylenkkiesi yksityiskohtia ja saa tarkempaa tietoa suorituksestasi Grit™- ja Flow™-tietojen avulla. Analysoi ajolinjojasi, jarrutusta ja muuta maastopyöräilyn dynamiikkaa.

SATIQ™-teknologia: Hyödynnä useita taajuuksia maailmanlaajuisissa satelliittinavigointijärjestelmissä (GNSS) SATIQ™-teknologian avulla. Saat tarkemman sijaintitarkkuuden ja pidennät samalla akun kestoa navigoidessasi ulkona.

ABC-anturit: Kellossa on sisäänrakennettu korkeusanturi, barometrinen ilmanpaineanturi ja kolmiakselinen sähköinen kompassi. Näiden anturien avulla saat tarkkaa tietoa korkeudesta, ilmanpaineesta ja suunnasta ulkoillessasi.

Topo-kartat useilta mantereilta: Voit ladata Wi-Fi®-yhteyden avulla TopoActive-karttoja eri puolilta maailmaa. Sapphire-malleihin on jo valmiiksi ladattu paikallinen Topo-kartta, joka esittää yksityiskohtaisesti maastonmuodot, korkeuserot, vuorenhuiput, puistot, rantaviivan, joet, järvet ja muut maantieteelliset kohteet.

SkiView™-kartat: Yli 2 000 laskettelukohteen kartat, joissa on selkeästi merkityt rinteiden nimet ja vaikeusasteet. Näiden karttojen avulla voit suunnitella lasketteluretkesi ja pysyä kartalla rinteillä.

Golfkenttäkartat: Älykelloon on ennalta ladattu yli 43 000 golfkentän CourseView-kartat ympäri maailmaa. Nämä värikkäät kartat auttavat sinua navigoimaan golfkentillä ja tarjoavat tarkkoja tietoja kentän ominaisuuksista.

NextFork™-opastus: Tämä kätevä ominaisuus näyttää etäisyyden seuraavaan risteykseen ja polun nimen yhdellä nopealla vilkaisulla. Näin voit helposti suunnistaa poluilla ja varmistaa, ettet jää vääriin reittivalintoihin.

Rengasreittireititys: Syötä haluamasi matkan pituus ja laite ehdottaa reittejä, jotka päätyvät alkupisteeseen. Lisäksi Trendline™-suosituimmuusreititys auttaa sinua löytämään paikallisten suosimat reitit, joiden avulla voit tutustua uusiin maisemiin ja haastaa itsesi.

Käännös käännökseltä -opastus: Luo reitti Garmin Connect™-sovelluksessa tai synkronoi suosikkireittisi kolmannen osapuolen alustalle saadaksesi yksityiskohtaiset ohjeet matkan varrella. Tämä auttaa sinua pysymään oikealla reitillä ja nauttimaan sujuvasta navigoinnista kaikilla retkilläsi.

Auringonnousu- ja auringonlaskuwidget: Tämä widget tarjoaa tarkat tiedot auringonnoususta, auringonlaskusta ja auringon sijainnista eri aikoina. Näiden tietojen avulla voit suunnitella reittisi ja aktiviteettisi sopivasti auringonvalon mukaan.

Aamuraportti: Heti heräämisen jälkeen kello näyttää yhteenvedon unestasi ja harjoittelustasi. Raportissa voit nähdä sykevälivaihtelun, säätiedot ja muita hyödyllisiä tietoja, jotka auttavat sinua päivän suunnittelussa ja valmistautumisessa.

Sykevälivaihtelu: Tämä ominaisuus seuraa sykevälivaihtelua, joka antaa sinulle kokonaisvaltaisen kuvan terveydentilastasi, harjoittelustasi ja palautumisestasi. Sykevälivaihtelu on hyödyllinen mittari kehon stressitasojen ja palautumisen seuraamisessa.

Pulse Ox -anturi: Kellon Pulse Ox -anturi seuraa kehosi happisaturaatiota päivällä ja yöllä. Tämä auttaa sinua arvioimaan kehosi sopeutumista korkeisiin ilmanaloihin ja antaa sinulle tärkeää tietoa terveydestäsi.

Unenseuranta ja unenlaadun pisteytys: Kello seuraa unta ja arvioi unenlaadun pisteytyksen avulla. Saat tietoa univaiheista, unen kestosta ja laatupisteistä, joiden avulla voit ymmärtää paremmin kehosi palautumista ja saada yksilöllisiä vinkkejä unen laadun parantamiseen.

Body Battery™-energiatason seuranta: Tämä ominaisuus auttaa sinua seuraamaan kehosi energiatasoa ja tunnistamaan parhaat ajankohdat aktiivisuudelle ja levolle. Body Battery™ antaa sinulle viitteitä siitä, milloin olet energisimmilläsi ja milloin kannattaa ottaa lepoa.

Stressitason seuranta: Kello seuraa stressitasoasi ja antaa sinulle tietoa siitä, milloin tunnet olosi tasapainoiseksi tai stressaantuneeksi. Tämä auttaa sinua tiedostamaan omat stressitekijäsi ja hallitsemaan stressiä paremmin.

Health Snapshot™ -toiminto: Tämä toiminto mahdollistaa tärkeimpien hyvinvointitietojesi tallentamisen kahden minuutin ajan. Voit generoida raportin näistä tiedoista, jota voit jakaa terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Health Snapshot™ auttaa sinua seuraamaan ja dokumentoimaan terveydentilaasi.

Korkeaan ilmanalaan ja kuumuuteen sopeutuminen: Hyvinvointitietojen avulla voit tarkistaa, miten kehosi sopeutuu korkeaan ilmanalaan tai kuumuuteen. Tämä auttaa sinua arvioimaan kehosi suorituskykyä erilaisissa ympäristöissä ja tekemään tarvittavia sopeutumistoimenpiteitä.

Älykkäät ilmoitukset: Kun älykello on pariliitetty iPhone®- tai Android™-älypuhelimeen, saat sähköpostit, tekstiviestit ja hälytykset suoraan kellon näytölle. Tämä mahdollistaa kätevän tiedonvälityksen ilman, että sinun tarvitsee ottaa puhelinta käteesi.

Musiikki: Voit ladata biisejä ja soittolistoja Spotify-, Deezer- tai Amazon Music -tililtäsi älykelloon, jolloin voit kuunnella musiikkia kuulokkeilla ilman puhelinta. Voit hallita musiikin toistoa suoraan kellon näytöltä.

Garmin Pay -lähimaksu: Voit käyttää Garmin Pay -lähimaksua nopeuttaaksesi maksamista kassalla ja helpottaaksesi maksusiirtoja. Garmin Pay toimii yhteistyökumppaneiden järjestelmien kanssa, joten voit maksaa älykellolla yhteensopivissa maksupäätteissä ilman fyysistä maksukorttia.

Turvallisuus- ja seurantaominaisuudet: Jos tunnet olosi turvattomaksi tai kello havaitsee tapahtuman, voit käyttää turvallisuus- ja seurantaominaisuuksia. Kello lähettää viestin, joka sisältää reaaliaikaiset sijaintitiedot valituille yhteyshenkilöille, jotta he voivat auttaa sinua tarvittaessa.

Pörssikurssien seuranta: Voit seurata älykellon näytöllä jopa 50 suosikkipörssikurssiasi. Tämä ominaisuus antaa sinulle nopean ja kätevän tavan pysyä ajan tasalla sijoituksiesi kehityksestä.

Connect IQ™ -kauppa: Connect IQ™ -kaupasta voit ladata kellotauluja, tietokenttiä ja sovelluksia älykelloosi. Voit räätälöidä kellon näytön sisältöä ja lisätä siihen toiminnallisuuksia, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

Virrankulutuksen hallinta: Voit seurata, miten eri asetukset ja anturit vaikuttavat kellon akun kestoon. Tämä auttaa sinua optimoimaan kellon käyttöä ja pidentämään akun kestoa tarvittaessa.

Tekniset tiedot

 • Mitat: 51 x 51 x 14,9 mm
 • Paino: 88 g
 • Kehän materiaali: Titaani
 • Rungon materiaali: Kuitulujitteinen polymeeri, takakansi titaania
 • Rannekkeen materiaali: Silikoni ja nahka
 • Näytön koko: 1.4” (454 x 454 px)
 • Kellonlasin materiaali: Safiirilasi
 • Akunkesto: Älykellotilassa jopa 31 päivää, GPS jopa 82 tuntia
 • LED-taskulamppu
 • Vesitiiviys 10 ATM

Pakkaus sisältää:

 • Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani ja kastanjanruskea nahkaranneke 51 mm 010-02804-30
 • vaihdettava silikoniranneke
 • USB-C/datakaapeli
 • Dokumentaatio
Lisätietoja
SKU 56973
Brändi Garmin
Rungon leveys 51 mm
Lasi Safiirilasi
Ranneke Nahka
Rungon väri Hopea/harmaa
Rannekkeen leveys 26mm
Rannekkeen pituus 127 - 210 mm
Rannekkeen väri Ruskea
Taulun väri AMOLED
Vesitiiviys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi, Titaani
Takuu 2 vuotta
mpn 010-02804-30

2024 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.