Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani ja musta nahkaranneke 47 mm 010-02803-30

 • Ammattimainen ja tyylikäs rakenne: Monipuolinen yhdistelmä kestävyyttä, tyyliä ja huipputeknologiaa.
 • Markkinoiden huippuominaisuudet: Tarkat hyvnvoinnin mittarit, kattavat urheiluominaisuudet, innovatiivinen LED-taskulamppu ja erittäin nopea akun lataus.
 • Monipuolinen ja käyttäjäystävällinen: Kirkas ja tarkka kosketusnäyttö yhdistettynä kellon laajan sovellusvalikoimaan, tekevät siitä täydellisen valinnan monipuoliseen käyttöön arjessa ja urheilussa.

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 827.00 €
Normaalihinta: 1089.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 827.00 €

Varastossa (Määrä: 5+)

SKU: 56972

Uusi ja upea Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani ja musta nahkaranneke 47 mm 010-02803-30

Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani 47 mm tarjoaa huippuluokan teknologian ja designin, joka tukee aktiivista ja terveellistä elämäntapaa. Valitsemalla Garmin Epixin Pron, saat käyttöösi luotettavan ja monipuolisen laitteen, joka seuraa ja tukee sinua jokaisessa elämäsi vaiheessa. Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani 47 mm -mallissa on musta runko ja tumma -ranneke. Kello tarjoaa muun muassa LED-taskulampun sekä hyvinvoinnin seurannan vuorokauden ympäri. Kellosta on saatavilla kolmea eri kokoa. Tämän mallin rungon halkaisija on 47 mm, Joten se yhdistää pienen ja suuren kellon parhaat puolet.

Loistava valinta niin arkeen kuin urheiluun

Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani 47 mm -mallin runkomateriaalina on erittäin vahva titaani ja näyttöä suojaa kestävä safiirilasi. Juuri tästä syystä se on erinomainen valinta myös vaelluksille ja ulkoiluun. ClimbPro-ominaisuus näyttää reaaliaikaisesti nykyiset ja tulevat nousutiedot suunnitellulla reitillä. Voit suunnitella reitit ja merkitä kiinnostuksen kohteet kartalle, ja kello näyttää ne juoksun tai vaelluksen aikana.

Tämä vankkatekoinen komistus on varustettu kirkkaalla AMOLED-näytöllä, herkällä kosketusnäytöllä, painikkeilla ja kuituvahvistetulla polymeerikuorella - kuin seikkailija, joka olisi valmis mihin vain! Ja puhumattakaan Garminin valmentaja-ominaisuudesta, joka tarjoilee sinulle räätälöidyt koulutussuunnitelmat juoksulenkeille, tarjoaa suunnitelmia 5 km, 10 km ja puolimaratonin matkoille - kuten kokenut henkilökohtainen valmentaja!

Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani 47 mm pitää sinut ajan tasalla ja tasapainossa. Se kertoo, milloin on aika ottaa rennosti, ja milloin jalka voidaan laittaa kaasulle. Ja jottei elämä menisi liian vakavaksi, Epix Pro tarjoaa hauskuutta ja leikkisyyttä esimerkiksi päiväkohtaisten harjoitusehdotusten muodossa. Hymyile, hikoile ja nauti – Garmin Epix Pro on mukana matkassa!

Henkilökohtainen valmentaja

Garmin Epix Pro -kello on kuin oma henkilökohtainen, aina mukana kulkeva superassistenttisi! Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani 47 mm -kellon akku kestää älykellotilassa jopa 16 päivää, joten sinun ei tarvitse murehtia akun loppumisesta kesken päivän. Puolestaan GPS-tilassa akku kestää 42 tuntia, tarjoten luotettavan navigointiavun retkillesi tai maratonharjoituksiisi. Unohda siis akunkestosta stressaaminen ja keskity nauttimaan liikunnan ilosta!

Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani 47 mm kello sisältää myös innovatiivisen integroidun taskulampun, jonka valoa on mahdollista säätää. Juoksetpa sitten auringonlaskun jälkeen tai ennen auringonnousua, punainen varoitusvalo vilkkuu juoksunopeuden tahdissa, parantaen näkyvyyttäsi ja turvallisuuttasi. Kuka sanoi, että turvallisuus ja tyylikkyys eivät voisi kulkea käsi kädessä?

Mikä parasta, Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani 47 mm kello ei ole vain juoksijoille. Se sisältää ennalta ladattuja lajiprofiileja useista eri urheilulajeista, mukaan lukien joukkuepelit, kuten jalkapallo ja amerikkalainen jalkapallo sekä useat mailapelit. Joten riippumatta siitä, oletko kiipeilijä, jalkapalloilija, maratoonari tai kaikki nämä yhdessä, Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani 47 mm on kumppanisi, joka on valmis ottamaan haasteen vastaan kanssasi!

Muunneltavuus

Voit ladata Connect IQ™ -kaupasta lisää urheilusovelluksia tietokenttiä ja kellotauluja! Näin voit varmistaa, että saat personoitua kellostasi juuri sen näköisen kun haluat. Suuresta rannekevalikoimastamme löydät myös eri värisiä ja eri materiaaleista valmistettuja rannekkeita. Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani 47 mm -kellosi sopii siis jokaiseen arjen tilanteeseen ja juhlaan.

Onko se kello vai henkilökohtainen valmentaja? Garmin Epix on molempia – ja vielä enemmän! Elä, hengitä, urheile, nauti – Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani 47 mm on matkassasi. Nyt on sinun aikasi loistaa!

Ominaisuudet:

Akunkesto: Akku kestää jopa 16 päivää jatkuvassa käytössä ja 42 tuntia GPS-tilassa.

Integroitu taskulamppu: Lamppu, jonka valoa voi säätää, ja punainen varoitusvalo hämärässä harjoittelua varten. Valo vilkkuu juoksunopeuden mukaan, parantaen näkyvyyttä yöjuoksussa.

Hill Score: Tämä ominaisuus mittaa ylämäkijuoksukykyäsi ja arvioi edistymistäsi ajan mittaan VO2max-arvon ja aiemman harjoitteluhistorian perusteella. Juoksuteho ja kestävyys jyrkissä ja pitkissä nousuissa mitataan, ja niiden perusteella lasketaan pistemäärä, joka kuvastaa suorituskykyä pitkällä aikavälillä.

Endurance Score: Ominaisuus, joka mittaa kykyäsi kestää pitkäkestoista rasitusta ja pyrkii selittämään, kuinka treeni vaikuttaa yleiseen kestävyyteesi. Mittauksessa otetaan huomioon VO2max-arvo, lyhyen/pitkän aikavälin harjoituskuormitus ja muut tekijät, joiden avulla kunnon kehittymistä voidaan arvioida paremmin kuin seuraamalla pelkästään VO2max-arvoa.

Jet Lag -avustin: Tämä ominaisuus auttaa vähentämään aikaerorasituksen vaikutuksia tarjoamalla neuvoja valon määrän, unirytmin ja harjoittelun suhteen.

Juoksuteho ranneanturin avulla: Voit tarkistaa, kuinka paljon voimaa kohdistat juostessa alustaan ja näin hallita rasitustasi sekä hienosäätää harjoitustasi. Nyt voit nähdä juoksutehon suoraan ranteestasi ilman lisävarusteita.

Useampien lajien seuranta: Ennalta ladattujen lajiprofiilien avulla saat tietoa ja neuvoja eri lajien suorituksista. Nyt mukaan on lisätty joukkuepelit, kuten jalkapallo, amerikkalainen jalkapallo ja mailapelit.

Gen 5 rannesykeanturi: Uusi sykeanturi on suunniteltu tarjoamaan optimaalista suoritustietoa kaikissa lajeissa.

Outdoor Maps+ -tilaus: Valinnaisen Outdoor Maps+ -tilauksen avulla voit ladata premium-tason karttoja (vain Yhdysvallat) ja satelliittikuvia (koko maailma) suoraan kellollesi.

Edessä kartta-integraatio: Näyttää valitut pisteet kiinnostuksen kohteina (POI), kuten juottopaikat, kilpailun aikana kartan yli.

Garmin valmentaja: Ilmaiset, räätälöidyt koulutussuunnitelmat ammattilaisvalmentajilta 5 km, 10 km ja puolimaratonin matkoille.

Kestävä rakenne: Laite on kestävä, siinä on kirkas AMOLED-näyttö, herkkä kosketusnäyttö, painikkeet ja kuituvahvistettu polymeerikuori. Tietyissä malleissa on myös titaaninen kellonkehä ja naarmuuntumista kestävä safiirilasi. Kellon lämmön-, iskun- ja vedenkestävyys on testattu Yhdysvaltain armeijan standardien mukaisesti.

Visualisoitu kilpailuennuste: Laite arvioi käyttäjän juoksunopeutta 5 km, 10 km, puolimaratonilla ja maratonilla.

PacePro™: Suunnittele kilpailustrategiasi GPS-pohjaisen vauhtiohjeen avulla valitulla reitillä tai matkalla.

ClimbPro-ominaisuus: Näyttää reaaliaikaisesti nykyiset ja tulevat nousutiedot ladatulla reitillä.

Nousuun sopeutettu tahti: Samanlainen juoksunopeus samalla rasituksella tasaisella maastolla ja nousuissa.

Valmius harjoittelulle: Heti heräämisen jälkeen laite näyttää pisteytyksen harjoitusvalmiudesta, joka perustuu unen laatuun, palautumiseen, harjoitusstressiin, jne. Pisteiden perusteella voit helposti päättää, pitäisikö sinun treenata kovasti tänään vai ottaa hieman kevyemmin.

Harjoitusstatus: Auttaa ymmärtämään, tuottaako harjoittelu tuloksia, oletko parhaassa kunnossa vai oletko ylikuormittunut.

Suoritustiedot: Sisältää kattavia harjoitustietoja, kuten VO2max, harjoitusstressi, jne.

Real-Time Stamina: Vältä ylirasitus seuraamalla ja hallitsemalla rasituksen määrää.

Päiväkohtaiset harjoitusehdotukset: Tarkista koko viikon ehdotetut harjoitukset, jotka mukautuvat jokaisen juoksu- tai pyörälenkin jälkeen.

Palautumisavustaja: Kertoo viimeaikaisen harjoittelun perusteella, kuinka paljon lepoa tarvitset ennen seuraavaa intensiivistä suoritusta.

Kisawidget: Tämä ominaisuus auttaa sinua valmistautumaan seuraavaan kilpailuun tarjoamalla harjoitteluvinkkejä, henkilökohtaisia päivittäisiä harjoitusehdotuksia ja paljon muuta.

HIIT-harjoitukset: Seuraa HIIT-harjoituksiasi, mukaan lukien AMRAP-, EMOM-, Tabata- ja mukautetut treenit.

Animaatioharjoitukset: Kellon näytöltä voit seurata animoituja harjoituksia, jotka on suunniteltu sykkeen kohottamiseen, voimaharjoitteluun, joogaan ja pilatesharjoituksiin.

Vapaalasku ja lumilautailu: Tämä ominaisuus näyttää nousu- ja laskutiedot sekä tahdin, laskun pituuden ja rinteen jyrkkyyden.

Maastohiihdon dynamiiikka: Maastohiihdon rasituskuorman mittaus onnistuu pariliitetyllä HRM-Pro™ Plus -sykevyöllä (lisävaruste).

Lainelautailu: Tämä ominaisuus tallentaa surffattujen aaltojen määrän, maksiminopeuden, matkan ja muut tiedot.

Maastopyöräilyn dynamiiikka: Seuraa jokaisen ajolenkin yksityiskohtia ja erityisiä Grit™ and Flow™-tietoja.

SATIQ™-teknologia: Hyödyntäen useita taajuuksia maailmanlaajuisissa satelliittinavigointijärjestelmissä (GNSS), SATIQ™-teknologia tarjoaa paremman sijaintitarkkuuden ja optimoi akun kestoa.

ABC-anturit: Tähän kuuluu korkeusanturi, barometrinen ilmanpaineanturi ja kolmiakselinen sähköinen kompassi.

Topo-kartat useilta mantereilta: Voit ladata TopoActive-karttoja eri puolilta maailmaa Wi-Fi®-yhteyden avulla. Sapphire-malleihin on esiladattu paikallinen Topo-kartta, joka esittää maastonmuodot, korkeuserot, vuorenhuiput, puistot, rantaviivan, joet, järvet ja muut maantieteelliset kohteet.

SkiView™-kartat: Tarjoaa yli 2.000 maailmanlaajuisen laskettelukohteen kartat, joissa on merkitty rinteiden nimet ja vaikeusasteet.

Golfkenttäkartat: Älykelloon on esiladattu yli 43.000 eri puolilla maailmaa sijaitsevan golfkentän värilliset CourseView-kartat.

NextFork™-opastus: Tämän avulla näet etäisyyden seuraavaan risteykseen ja polun nimen yhdellä nopealla vilkaisulla.

Rengasreittireititys: Syötä matkan pituus ja laite ehdottaa reittejä, jotka päättyvät alkupisteeseen. Trendline™-suosituimmuusreititys auttaa sinua löytämään paikallisten suosimat reitit.

Käännös käännökseltä -opastus: Luo reitti Garmin Connect™-sovelluksessa tai synkronoi suosikkireittisi kolmannen osapuolen alustalle saadaksesi yksityiskohtaiset ohjeet.

Auringonnousu- ja auringonlaskuwidget: Tämä widget tarjoaa tarkat auringonnousu- ja auringonlaskutiedot sekä auringon sijainnin eri aikoina, jotta voit suunnitella reittisi sen mukaan.

Aamuraportti: Heti heräämisen jälkeen kello näyttää yhteenvedon unestasi ja harjoittelustasi, mukaan lukien sykevälivaihtelu ja säätiedot.

Sykevälivaihtelu: Tämä ominaisuus antaa sinulle kokonaisvaltaisen kuvan terveydentilastasi, harjoittelustasi ja palautumisestasi unen aikana.

Pulse Ox -anturi: Anturi seuraa kehosi happisaturaatiota päivällä ja yöllä, mikä auttaa sinua sopeutumaan korkeisiin ilmanaloihin.

Unenseuranta ja unenlaadun pisteytys: Unenlaadun pisteytys, univaiheiden jaottelu ja yksilöidyt vinkit unen laadun parantamiseen auttavat sinua ymmärtämään paremmin kehosi palautumista.

Body Battery™-energiatason seuranta: Tämä ominaisuus auttaa sinua tunnistamaan parhaat ajankohdat aktiivisuudelle ja levolle.

Stressitason seuranta: Seuraa milloin tunnet olosi tasapainoiseksi tai stressaantuneeksi.

Health Snapshot™ -toiminto: Tämän toiminnon avulla voit tallentaa tärkeimmät hyvinvointitietosi kahden minuutin ajan ja tuottaa näistä tiedoista raportin, jonka voit jakaa terveydenhuollon ammattilaisille.

Korkeaan ilmanalaan ja kuumuuteen sopeutuminen: Hyvinvointitietojen avulla voit tarkistaa, miten kehosi kestää nykyisen korkeuden tai lämpötilan.

Älykkäät ilmoitukset: Kun älykello on pariliitetty iPhone®- tai Android™-älypuhelimeen, saat sähköpostit, tekstiviestit ja hälytykset suoraan kellon näytölle.

Musiikki: Voit ladata biisejä ja soittolistoja Spotify-, Deezer- tai Amazon Music -tililtäsi, jolloin voit kuunnella musiikkia kuulokkeilla ilman puhelinta.

Garmin Pay -lähimaksu: Voit nopeuttaa maksamista kassalla ja helpottaa maksusiirtoja käyttämällä Garmin Pay -lähimaksua. Tämä toimii yhteistyökumppaneiden järjestelmien kanssa.

Turvallisuus- ja seurantaominaisuudet: Jos tunnet olosi turvattomaksi tai kello havaitsee tapahtuman, kello lähettää viestin, joka sisältää reaaliaikaiset sijaintitiedot.

Pörssikurssien seuranta: Voit seurata älykellon näytöllä jopa 50 suosikkipörssikurssiasi.

Connect IQ™ -kauppa: Lataa kellotauluja, tietokenttiä ja sovelluksia pariliitettyyn älykelloosi.

Virrankulutuksen hallinta: Seuraa, miten eri asetukset ja anturit vaikuttavat kellon akun kestoon.

Tekniset tiedot

 • Mitat: 47 x 47 x 14,5 mm
 • Paino: 70 g
 • Kehän materiaali: Titaani
 • Rungon materiaali: Kuitulujitteinen polymeeri, takakansi titaania
 • Rannekkeen materiaali: Nahka
 • Näytön koko: 1.3” (416 x 416 px)
 • Kellonlasin materiaali: Safiirilasi
 • Akunkesto: Älykellotilassa jopa 16 päivää, GPS jopa 42 tuntia
 • LED-taskulamppu
 • Vesitiiviys 10 ATM

Pakkaus sisältää:

 • Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani 47 mm
 • USB-C/datakaapeli
 • Dokumentaatio
SKU 56972
Brändi Garmin
Rungon leveys 47 mm
Lasi Safiirilasi
Ranneke Nahka
Rungon väri Hopea/harmaa
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen pituus 125 - 208 mm
Rannekkeen väri Musta
Taulun väri AMOLED
Vesitiiviys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi, Titaani
Takuu 2 vuotta
mpn 010-02803-30