Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani ja hiilenharmaa titaaniranneke 010-02778-30

 • Markkinoiden kärkiominaisuudet: Garmin Fenix 7 Pro -sarja erottuu edistyksellisillä terveysmittareillaan, älykellotoiminnoillaan ja erinomaisella akunkestollaan.
 • Erittäin kestävä rakenne: Suunniteltu kestämään äärimmäisen vaativia olosuhteita ja pitkiä seikkailuja, sisältäen aurinkolatauksen ja uudistetun sykemittarin.
 • Erinomainen näyttö ja intuitiivinen käyttöliittymä: Fenix 7 Pro -sarjassa on korkearesoluutioinen värillinen kosketusnäyttö ja intuitiivinen käyttöliittymä, jotka tekevät kellon käytöstä helppoa ja miellyttävää.

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 907.00 €
Normaalihinta: 1239.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 907.00 €

Varastossa (Määrä: 5+)

SKU: 57726
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition 010-02778-30 - äärimmäistä akunkestoa ja kestävyyttä

Tuo arkeesi lisää suorituskykyä ja kestävyyttä Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani ja hiilenharmaa titaaniranneke 010-02778-30 -urheilukellolla. Tämä tyylikäs kellomalli on suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä ja tarjoamaan sinulle vertaansa vailla olevia ominaisuuksia. Kellossa on edistyksellisiä harjoittelutoimintoja, joiden avulla voit seurata kehitystäsi ja saavuttaa uusia tavoitteita. Lisäksi siinä on jatkuva hyvinvoinnin seuranta, joka auttaa sinua pitämään huolta terveydestäsi. Lisäominaisuutena kellossa on nyt myös LED-taskulamppu, joka tulee tarpeeseen pimeässä liikkuessa.

Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition on varustettu naarmuuntumista kestävällä Power Sapphire™ -aurinkolatauslasilla. Tämän ansiosta kellossa oleva akku kestää jopa uskomattomat 37 päivää älykellotilassa ja peräti 139 päivää GPS:n kanssa Expedition-tilassa, kun sitä käytetään päivittäin kolme tuntia suorassa auringonpaisteessa. Voit siis huoletta luottaa kellon kestävyyteen ja akunkestoon, oli käyttötarkoituksesi mikä tahansa.

Pakkaukseen sisältyy myös musta silikoniranneke, joka tarjoaa vaihtoehdon tyylikkäälle hiilenharmaalle titaanirannekkeelle. Voit siis muokata kellon ulkonäköä ja mukauttaa sen omaan tyyliisi sopivaksi.

Tyylikäs ja kestävä Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition -urheilukello aktiiviselle elämäntavalle

Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition 010-02778-30 -kellossa yhdistyvät titaanirunko, naarmuuntumista kestävä lasi ja tarkka sykeanturi. Tämä malli on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita ja seikkailuja. Hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaanirunko ja hiilenharmaa titaaniranneke antavat kellolle tyylikkään ilmeen, kun taas Power Sapphire -lasi suojaa sitä naarmuilta. Olitpa sitten vaelluksella tai ulkoilemassa, tämä urheilukello on luotettava kumppanisi.

Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition -kellossa on aurinkolatautuva MIP-näyttö, joka varmistaa selkeän näkyvyyden kaikissa valaistusolosuhteissa. Sen responsiivinen kosketusnäyttö ja käytännölliset painikkeet tekevät käytöstä helppoa ja intuitiivista. Rungon valmistuksessa on käytetty titaanin lisäksi kevyttä ja kestävää kuitulujitettua polymeeriä, mikä tekee kellosta kestävän ja miellyttävän käyttää.

Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition on läpäissyt tiukat testit ja se täyttää Yhdysvaltain armeijan standardit lämmön-, iskun- ja vedenkestävyyden suhteen. Voit siis luottaa tähän kellon kestävyyteen kaikissa tilanteissa.

Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition - huippuluokan urheilukello tarkalla sykeanturilla

Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani -urheilukello on varustettu uuden sukupolven (Gen 5) sykeanturilla, joka tarjoaa entistä tarkempaa seurantaa eri urheilulajeissa, olipa kyseessä juoksu, pyöräily, uinti tai mikä tahansa muu laji. Voit luottaa siihen, että saat arvokasta tietoa kehityksestäsi ja pystyt viemään harjoittelusi seuraavalle tasolle.

Fenix 7X Pro -mallin uudet ominaisuudet

Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition, jossa on hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaanirunko, tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka tekevät siitä täydellisen kumppanin aktiiviselle elämäntavalle. Tämä huippuluokan urheilukello tarjoaa laadukasta ja monipuolista seurantaa sekä edistää harjoittelusi tehokkuutta ja tuloksellisuutta.

 • Käytännöllinen integroitu taskulamppu tarjoaa säädettävän valon hämärässä treenaamiseen. Lisäksi juoksutahdin mukaan vilkkuva valo parantaa näkyvyyttä yöaikaan, takaen turvallisen harjoittelukokemuksen.
 • Hill Score -toiminto mittaa kykyä juosta ylämäkeen ja arvioi edistymistä ajan myötä. Se hyödyntää VO2max-arvoa ja harjoitushistoriaa. Mittaamalla juoksuvoimaa jyrkissä nousuissa ja juoksukestävyyttä pitkillä nousuilla, tämä toiminto arvioi pistemäärän, joka perustuu pitkän aikavälin suorituskykyyn.
 • Endurance Score -toiminto mittaa kestävyyttä ja näyttää, miten harjoittelu vaikuttaa yleiseen kestävyyteesi eri lajeissa. Tämä dynaaminen mittaus käyttää monia tekijöitä, kuten VO2max-arvoa, lyhyen ja pitkän aikavälin harjoitusrasitusta, jotta voit paremmin arvioida kunnon kehittymistä kuin pelkän VO2max-arvon seuraaminen.
 • Jet Lag -avustin auttaa minimoimaan aikaeron vaikutuksia tarjoamalla vinkkejä valon määrästä, unirytmeistä ja harjoittelusta.
 • Juoksuteho ranneanturilla: voit tarkkailla tehon jakautumista juoksualustaan ja hallita rasitusta tehokkaammin. Nyt juoksuteho on mahdollista nähdä suoraan rannekellosta ilman erillisiä lisävarusteita.
 • Uusia urheilulajeja: Urheilukello tarjoaa laajan valikoiman lajiseurantaa ja esiladattuja lajiprofiileja eri lajeihin, mukaan lukien joukkuelajit, kuten jalkapallo, amerikkalainen jalkapallo ja mailapelit.
 • Voit täydentää kelloasi Outdoor Maps+ -tilauksella, joka tarjoaa premium-karttoja (ainoastaan Yhdysvalloissa) ja satelliittikuvia (koko maailma) suoraan ladattuna kelloon.

Monipuolinen ja edistyksellinen Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition -urheilukello

Reitillä navigointi ja harjoittelu

Garmin Fenix 7X Pro tarjoaa Edessä reitillä -ominaisuuden, joka mahdollistaa reittipisteiden lisäämisen ja helpottaa ennalta tallennettujen reittipisteiden seuraamista matkan aikana. Lisäksi laite tarjoaa maksuttomia harjoitussuunnitelmia Garmin Coachin ja mukautuvan valmennuksen avulla. Voit seurata kattavia harjoittelutietoja, kuten VO2maxia ja harjoitusrasitusta, sekä saada reaaliaikaisia tietoja harjoitustesi edistymisestä.

Ominaisuuksia eri harrastuksiin

Garmin Fenix 7X Pro arvioi juoksuvauhtiasi eri matkoilla ja tarjoaa GPS-pohjaisen vauhtiopastuksen PacePro-toiminnon avulla. Lisäksi se näyttää nykyiset ja tulevat nousut ladatulla reitillä ClimbPro-ominaisuuden avulla. Kellossa on myös päivittäisiä harjoitusehdotuksia, palautumisavustin, HIIT-harjoitusten seuranta (mm. AMRAP-, EMOM-, Tabata- ja mukautetut treenit) ja animoidut harjoitukset esimerkiksi joogaa ja pilatesta varten. Garmin Fenix 7X Pro tarjoaa myös laajan valikoiman ominaisuuksia eri harrastuksiin, kuten vapaalaskuun, lumilautailuun, maastohiihtoon, lainelautailuun ja maastopyöräilyyn. Lisäksi se sisältää tarkat kartat eri aktiviteetteja varten, kuten topo-kartat, Skiview™-kartat laskettelua varten ja golfkenttäkartat.

Terveydentilan seuranta

Urheilukello seuraa terveydentilaasi monin eri tavoin, kuten unen seurannan, sykevälivaihtelun, happisaturaation seurannan ja stressitason seurannan avulla. Näiden tietojen avulla voit paremmin ymmärtää kehosi palautumista ja terveydentilaa.

Garmin Fenix 7X Pro -urheilukello tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka auttavat sinua parantamaan harjoittelua ja seuraamaan terveydentilaasi. Kellossa on innovatiivinen Health Snapshot™ -toiminto, jonka avulla voit tallentaa ja jakaa terveyteen liittyviä tietoja terveydenhuoltohenkilöstölle. Lisäksi se tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten korkeaan ilmanalaan ja kuumaan ilmastoon sopeutumisen tukemisen, älykkäät ilmoitukset puhelimesta, mahdollisuuden kuunnella musiikkia suosikkisovellusten (mm. Spotify) kautta, kätevän Garmin Pay™ -lähimaksun, turvallisuus- ja seurantaominaisuudet sekä pörssikurssien seurannan. Lisäksi saatavilla on laaja valikoima lisäsovelluksia Garmin Connect IQ™ -kaupasta, joka tarjoaa entistä enemmän toiminnallisuuksia kelloosi.

Optimoi harjoittelusi

Garmin Fenix 7X Pro -urheilukello tarjoaa monia ominaisuuksia, joiden avulla voit optimoida harjoittelusi ja saavuttaa parempia tuloksia. Voit seurata kuormitussuhdetta, parantaa sopeutumista korkeaan ilmanalaan, seurata esteratakilpailujen suorituksia ja hyödyntää mukautuvaa valmennusta, joka tarjoaa räätälöityjä harjoituksia suorituskykysi ja palautumisesi perusteella.

Garmin Fenix 7X Pro -urheilukello on luotettava kumppani, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi harjoittelussa ja seuraamaan terveydentilaasi. Olitpa sitten aktiiviliikkuja tai ammattiurheilija, tämä urheilukello tarjoaa kaiken tarvitsemasi yhdessä tyylikkäässä ja kestävässä paketissa.

Tekniset tiedot

 • Mitat: 51 x 51 x 14,9 mm
 • Rungon ja kehän materiaali: titaani ja kuitulujitteinen polymeeri
 • Kellonlasi: naarmuuntumista kestävä Power Sapphire™ -aurinkolatauslasi
 • Näytön koko ja tarkkuus: 1.4” transflektiivinen MIP, 280 x 280 px
 • Ranneke: titaani ja silikoni
 • Rungon paino: 61 g
 • Muisti: 32 GB
 • Akunkesto: Älykello-tila: jopa 28 päivää (37 päivää aurinkolatauksella) / Vain GPS: jopa 89 tuntia (122 tuntia aurinkolatauksella) / Expedition GPS: Jopa 62 päivää (139 päivää aurinkolatauksella)
 • Vesitiiviys: 10 ATM
 • Langattomat yhteydet: BLUETOOTH®, ANT+® ja Wi-Fi®

Pakkauksen mukana toimitetaan: Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani ja hiilenharmaa titaaniranneke 010-02778-30 -urheilukello, musta silikoniranneke, USB-C lataus-/datajohto ja käyttöohjeet.

SKU 57726
Brändi Garmin
Rungon leveys 51 mm
Lasi Safiirilasi
Ranneke Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Rannekkeen leveys 26mm
Rannekkeen pituus 127 - 210 mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Taulun väri LCD
Vesitiiviys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi, Titaani
Takuu 2 vuotta
mpn 010-02778-30