Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition titaani ja sumunharmaa/oranssi silikoniranneke 010-02778-15

 • Markkinoiden kärkiominaisuudet: Garmin Fenix 7 Pro -sarja erottuu edistyksellisillä terveysmittareillaan, älykellotoiminnoillaan ja erinomaisella akunkestollaan.
 • Erittäin kestävä rakenne: Suunniteltu kestämään äärimmäisen vaativia olosuhteita ja pitkiä seikkailuja, sisältäen aurinkolatauksen ja uudistetun sykemittarin.
 • Erinomainen näyttö ja intuitiivinen käyttöliittymä: Fenix 7 Pro -sarjassa on korkearesoluutioinen värillinen kosketusnäyttö ja intuitiivinen käyttöliittymä, jotka tekevät kellon käytöstä helppoa ja miellyttävää.

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 789.00 €
Normaalihinta: 989.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 789.00 €

Varastossa (Määrä: 4)

SKU: 57725
24/7 kampanja

Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition 010-02778-15 - huippuluokan akunkestoa

Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition titaani ja sumunharmaa/oranssi silikoniranneke 010-02778-15 on suunniteltu jatkuvaan, jokapäiväiseen käyttöön. Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar titaani -urheilukellon edistyksellisten harjoittelutoimintojen, jatkuvan hyvinvoinnin seurannan ja LED-taskulampun avulla voit ylittää omat rajasi entistä helpommin. Kello on varustettu naarmuuntumista kestävällä Power Sapphire™ -aurinkolatauslasilla, jonka ansiosta akku kestää jopa 37 päivää älykellotilassa ja GPS:n kanssa Expedition-tilassa peräti 139 päivää, kun kelloa käytetään päivittäin 3 tuntia suorassa auringonpaisteessa.

Titaanirunko, naarmuuntumista kestävä lasi ja tarkka sykeanturi – täydellinen kumppani aktiiviselle elämälle

Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition 010-02778-15 -mallissa on 51 mm leveä titaanirunko ja sumunharmaa/oranssi silikoniranneke. Koska kellossa on naarmuuntumista kestävä Power Sapphire -lasi, on se erinomainen valinta kovaan käyttöön niin vaelluksille kuin ulkoiluun. Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition Titanium Fog Gray/Ember Orange Silicone Band 010-02778-15 -urheilukello on urheilullisesti muotoiltu laite, jossa yhdistyvät tyylikäs ulkonäkö ja kestävyys. Kellossa on aurinkolatautuva MIP-näyttö, joka takaa selkeän näkyvyyden kaikissa olosuhteissa. Responsiivinen kosketusnäyttö ja käytännölliset painikkeet tarjoavat helpon ja intuitiivisen käyttökokemuksen. Rungon valmistuksessa on lisäksi käytetty kuitulujitettua polymeeriä, joka tekee kellosta kevyen ja kestävän. Kello on läpäissyt tiukat testit, joiden avulla se on todettu lämmön-, iskun- ja vedenkestäväksi Yhdysvaltain armeijan standardien mukaisesti.

Garmin Fenix 7X Pro -urheilukello on varustettu uuden sukupolven (Gen 5) sykeanturilla, joka tarjoaa sinulle entistä tarkempaa suoritustietoa kaikissa urheilulajeissa. Sykeanturi on suunniteltu optimoimaan suorituksesi ja auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi tehokkaammin. Olipa kyseessä juoksu, pyöräily, uinti tai mikä tahansa muu laji, tämä sykekello antaa sinulle arvokasta tietoa kehityksestäsi ja auttaa sinua viemään harjoittelusi seuraavalle tasolle.

Fenix 7X Pro -mallin uudet ominaisuudet

Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition titaanirungolla tarjoaa monipuolisen valikoiman ominaisuuksia, jotka tekevät siitä täydellisen kumppanin aktiiviselle elämäntavalle. Se on suunniteltu tarjoamaan laadukasta ja monipuolista seurantaa sekä edistämään harjoittelusi tehokkuutta ja tuloksellisuutta.

 • Kellossa on integroitu taskulamppu, jossa on säädettävä valo hämärässä treenaamista varten. Lisäksi juoksutahdin mukaan vilkkuva valo parantaa näkyvyyttä yöaikaan, varmistaen turvallisen harjoittelun.
 • Hill Score -toiminto mittaa kykyä juosta ylämäkeen ja arvioi edistymistä ajan kuluessa, hyödyntäen VO2max-arvoa ja harjoitushistoriaa. Mittaamalla juoksuvoimaa jyrkissä nousuissa ja juoksukestävyyttä pitkillä nousuilla, tämä toiminto arvioi pistemäärän, joka perustuu pitkän aikavälin suorituskykyyn.
 • Endurance Score -toiminto mittaa kestävyyttä ja näyttää, miten harjoittelu vaikuttaa yleiseen kestävyyteen eri lajeissa. Dynaamisessa mittauksessa hyödynnetään monia eri tekijöitä, kuten VO2max-arvoa, lyhyen/pitkän aikavälin harjoitusrasitusta ja muita tekijöitä, jotta pystytään arvioimaan kunnon kehittymistä paremmin kuin pelkkää VO2max-arvoa seuraamalla.
 • Jet Lag -avustin auttaa minimoimaan aikaerorasituksen vaikutuksia tarjoamalla vinkkejä valon määrästä, unirytmistä ja harjoittelusta.
 • Juoksuteho ranneanturin avulla: voit tarkkailla tehon jakautumista juoksualustaan ja hallita rasitusta tehokkaammin. Nyt juoksuteho on mahdollista nähdä suoraan rannekellosta ilman erillisiä lisävarusteita.
 • Uusia urheilulajeja: urheilukello tarjoaa myös laajaa lajien seurantaa ja esiladattuja lajiprofiileja eri lajeihin, mukaan lukien joukkuelajit, kuten jalkapallo, amerikkalainen jalkapallo ja mailapelit.
 • Voit täydentää kelloasi Outdoor Maps+ -tilauksella, joka tarjoaa premium-karttoja (ainoastaan Yhdysvalloissa) ja satelliittikuvia (koko maailma) suoraan kelloon ladattuna.

Urheilukello, joka tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia

Titaanirungolla varustettu Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition -urheilukello on huippuluokan laite, joka tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia aktiivisille liikkujille. Sen Edessä reitillä -ominaisuus mahdollistaa reittipisteiden lisäämisen, jolloin käyttäjä voi helposti nähdä ennalta tallennetut reittipisteet matkallaan. Laite tarjoaa myös maksuttomia harjoitussuunnitelmia Garmin Coachin ja mukautuvan valmennuksen avulla, kattavat harjoittelutiedot kuten VO2maxin ja harjoitusrasituksen sekä reaaliaikaiset tiedot. Kello arvioi käyttäjän juoksuvauhdin eri matkoilla ja tarjoaa kilpailustrategian suunnitteluun GPS-pohjaisen vauhtiopastuksen PacePro-toiminnon avulla. Se myös näyttää reaaliaikaisesti nykyiset ja tulevat nousut ladatulla reitillä ClimbPro-ominaisuuden avulla. Garmin Fenix 7X Pro tarjoaa myös päivittäisiä harjoitusehdotuksia, palautumisavustimen, HIIT-harjoitusten seurannan ja animoidut harjoitukset eri liikuntamuotoihin. Lisäksi se sisältää ominaisuuksia eri harrastuksiin, kuten vapaalaskuun, lumilautailuun, maastohiihtoon, lainelautailuun ja maastopyöräilyyn. Laite tarjoaa myös tarkat kartat eri aktiviteetteja varten, kuten topo-kartat, Skiview™-kartat laskettelua varten ja golfkenttäkartat. Garmin Fenix 7X Prossa on myös käteviä ominaisuuksia reitin navigointiin, kuten NextFork™-opastus ja rengasreittiopastus, sekä auringonnousu- ja auringonlaskuwidget, jotka auttavat reitin suunnittelussa. Lisäksi se seuraa terveydentilaa unen seurannan, sykevälivaihtelun, happisaturaation seurannan ja stressitason seurannan avulla. Kokonaisuutena Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition -urheilukello on monipuolinen ja edistyksellinen laite, joka auttaa käyttäjää seuraamaan ja kehittämään kuntoa eri liikuntamuodoissa sekä ymmärtämään kehon palautumista ja terveydentilaa.

Garmin Fenix 7X Pro -urheilukello tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka auttavat parantamaan harjoittelua ja seuraamaan terveyttä. Kellossa on Health Snapshot™ -toiminto, jonka avulla voi tallentaa ja jakaa terveyteen liittyviä tietoja terveydenhuoltohenkilöstölle. Lisäksi se tarjoaa hyödyllisiä ominaisuuksia korkeaan ilmanalaan ja kuumaan ilmastoon sopeutumiseen, älykkäitä ilmoituksia puhelimesta, musiikin kuuntelua suosikkisovellusten kautta, Garmin Pay™ -lähimaksun, turvallisuus- ja seurantaominaisuudet, pörssikurssien seurannan sekä Connect IQ™ -kaupan kellosta löytyville lisäsovelluksille. Lisäksi kello tarjoaa ominaisuuksia, jotka auttavat optimoimaan harjoittelua, kuten kuormitussuhteen seuraamisen, korkeaan ilmanalaan sopeutumisen parantamisen, esteratakilpailun suoritusten seurannan ja mukautuvan valmennuksen, joka tarjoaa räätälöityjä harjoituksia suorituskyvyn ja palautumisen mukaan.

Tekniset tiedot

 • Mitat: 51 x 51 x 14,9 mm
 • Rungon ja kehän materiaali: titaani ja kuitulujitteinen polymeeri
 • Kellonlasi: naarmuuntumista kestävä Power Sapphire™ -aurinkolatauslasi
 • Näytön koko ja tarkkuus: 1.4” transflektiivinen MIP, 280 x 280 px
 • Ranneke: silikoni, pituus 127-210 mm
 • Rungon paino: 61 g
 • Muisti: 32 GB
 • Akunkesto: Älykello-tila: jopa 28 päivää (37 päivää aurinkolatauksella) / Vain GPS: jopa 89 tuntia (122 tuntia aurinkolatauksella) / Expedition GPS: Jopa 62 päivää (139 päivää aurinkolatauksella)
 • Vesitiiviys: 10 ATM
 • Langattomat yhteydet: BLUETOOTH®, ANT+® ja Wi-Fi®

Pakkauksen mukana toimitetaan: Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition titaani ja sumunharmaa/oranssi silikoniranneke 010-02778-15 -urheilukello, USB-C lataus-/datajohto ja käyttöohjeet.

SKU 57725
Brändi Garmin
Rungon leveys 51 mm
Lasi Safiirilasi
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Hopea/harmaa
Rannekkeen leveys 26mm
Rannekkeen pituus 127 - 210 mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Taulun väri LCD
Vesitiiviys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi, Titaani
Takuu 2 vuotta
mpn 010-02778-15