Garmin Fenix GPS HR Performer Bundle -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Garmin Fenix GPS HR Performer Bundle

Ei varastossa

SKU: 8012

Garmin Fenix GPS HR Performer Bundle on ensimmäinen GPS-navigaattorin, korkeusmittarin, ilmanpainemittarin ja kompassin sisältävä rannekello, joka on varustettu myös Garminin laajoilla GPS-navigointiominaisuuksilla. Garmin Fenix Performer Bundlen mukana tulee myös huippuluokan Garmin sykevyö pehmeällä hihnalla sykkeen mittausta ja treenitietoja varten, sekä räyhäkäs oranssi kumiranneke. fēnix on kehitetty yhteistyössä ammattimaisten vuorioppaiden kanssa ja suunniteltu vuorikiipeilijöille ja ulkoilijoille ja mahdollistaa varman navigoinnin vapain käsin vaativissa vuoristoympäristöissä. Sen avulla voit suunnistaa omin avuin huipulle ja palata vuoristomajaan turvallisesti. Itsestään kalibroituvien korkeus-, ilmanpaine- ja suuntatunnistimien ja Garminin laadukkaiden navigointiominaisuuksien, kuten TracBackin™ ja selvästi näkyvän navigointilinjan, ansiosta laite määrittää uuden standardin navigointiin vuoristoympäristössä. Laitteelle myönnetään kahden vuoden takuu. Tuote toimitetaan postikuluitta!

Voimme kaivertaa veloituksetta laitteen takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekstityyli:
Tekstaus
Kauno
Vanessa
 

Lisätietoa tuotteesta:

Voit luoda ja seurata reittejä, merkitä 1 000 reittipistettä, tallentaa 10 000 jälkipistettä ja suunnistaa niihin helposti. Jaa tiedot langattomasti muiden yhteensopivien Garminin GPS-laitteiden ja älypuhelimien kanssa. Navigointiin käytettävä GPS-kello sisältää myös korkeusmittarin, ilmanpainemittarin, kolmiakselisen kompassin ja lämpötilatunnistimen. Kestävä, tyylikäs ja 50 metriin (164 jalkaan) asti vedenpitävä kello sopii niin kaupunkiviidakkoon kuin tuntemattomilla seuduilla tapahtuviin seikkailuihin.

Yksikään toinen GPS-navigaattorilla ja korkeus-, ilmanpaine- ja suuntatunnistimella varustettu rannekello ei tarjoa maailman luotetuimman navigointilaitevalmistajan Garminin GPS-navigointiominaisuuksia. fēnix jäljittää kulkemasi reitit, ja sen avulla voit suunnistaa erämaahan, ja mikä vielä tärkeämpää, palata turvallisesti takaisin askeltakaan eksymättä.

Se tallentaa jälkilokin eli luo GPS-jäljen kulkemistasi reiteistä. fēnixin avulla voit merkitä myös reittipisteitä, esimerkiksi ajoneuvosi paikan, majapaikan sijainnin, parhaat maisemapaikat ja muita kohdepisteitä. Voit luoda ja seurata reittejä, merkitä 1 000 reittipistettä ja tallentaa 10 000 jälkipistettä. Lisäksi voit luoda matkatiedot Garminin ilmaisella BaseCamp™-suunnitteluohjelmistolla. Voit suunnitella matkasi rauhassa kotona, ladata matkatiedot fēnixiin ja seurata navigointinuolia reittipisteisiin tai kulkea määränpäähäsi selvästi näkyvää navigointilinjaa seuraamalla. Kun haluat palata, TracBack™ näyttää sinulle tien.

Kestävä, tyylikäs ja tarkka fēnix-kello sopii myös päivittäiseen käyttöön. Siihen voi määrittää hälytysasetuksia ja ääni- ja värinähälytyksen. Sitä voi käyttää myös ajastimena ja sekuntikellona, ja se näyttää eri aikavyöhykkeiden ajat. Ennen kaikkea se kuitenkin viestii vuorikiipeilijän ja ulkoilijan elämäntyylistäsi.

fēnixissä on sisäinen barometrinen korkeusmittari, joka näyttää korkeustiedot tarkasti. Sen avulla voit seurata nousemistasi ja laskeutumistasi, joten tiedät aina, miten korkealle olet edennyt perusleiristä. Korkeusmittari on entistä tarkempi, sillä fēnix seuraa korkeustunnistinta jatkuvasti ja kalibroi sen automaattisesti. Olet siis jatkuvasti selvillä siitä, kuinka pitkä matka sinulla on jäljellä määränpäähäsi.

Sisäinen ilmanpainemittari näyttää ilmanpaineen muutokset lyhyellä aikavälillä, ja sen ansiosta voit seurata ja ennakoida sään muutoksia. Jos ilmanpaine esimerkiksi alkaa laskea tasaisesti, odotettavissa on myrskyä.

fēnixissä on kolmiakselinen sähköinen kompassi, jonka ansiosta saat suuntatiedot missä tahansa ja riippumatta siitä, oletko liikkeessä vai et. Kompassin avulla voit tarkistaa sijaintisi helposti tauon aikana. Voit ottaa suuntiman ja luottaa siihen, että fēnix vie sinut määränpäätäsi kohti. Myös kompassitunnistimen voi määrittää kalibroitumaan automaattisesti, jotta saavutat määränpääsi varmasti.

Samaan tapaan kuin Garminin huipputasoiset GPS-juoksukellot, fēnix mahdollistaa reaaliaikaisen suorituksen seurannan esimerkiksi maastojuoksijoille ja suksilla liikkuville vuorikiipeilijöille. Kierros- ja automaattisen kierrostoiminnon sekä tärkeiden suoritustietojen, kuten etäisyys, pystynopeus ja askellus, ansiosta vuorikiipeilijät voivat seurata etenemistään ulko- tai muiden kuntoharjoitteiden aikana. fēnix on myös yhteensopiva Garminin lisälaitteena saatavien ensiluokkaisten sykemittarin sekä etäisyys-, nopeus- ja poljinnopeustietoja tarjoavan nopeus-/poljinnopeustunnistimen kanssa. Kaikkia näytettäviä tietoja voi mukauttaa rannekellosta käsin. Paketin mukana tulevan laadukkaan sykevyön ansiosta laite toimii myös sykemittarina.

Sisäinen lämpötilatunnistin mahdollistaa lämpötilan muutosten seuraamisen. tempe™-ominaisuudellaan Garmin avaa jälleen uusia uria tarkkojen ulkoilukellojen saralla. tempe™ Garminin uusi ANT+-lämpötilatunnistin, joka tarjoaa tarkan ympäristön lämpötilan ilman ruumiinlämmön vaikutusta. Kun tiedät, kuinka nopeasti lämpötila nousee tai laskee, voit määritellä paremmin vaatetuksen ja suojan tarpeen ja sen, kannattaako jo kääntyä takaisin.

Voit jakaa helposti ja langattomasti jäljet, reittipisteet, reitit ja paperittomat geokätköt muiden yhteensopivien Garminin GPS-laitteiden ja älypuhelimien kanssa. fēnix on varustettu sekä ANT+™-ominaisuuksilla että Bluetooth®-tekniikalla.

Sisäisen GPS:n lisäksi löydät fēnixistä korkeus- ja ilmanpainemittarit sekä kompassin - siis kaikki mitä tarvitset yhdessä näppärässä paketissa. Kätesi jäävät täysin vapaiksi tärkeämpiin tehtäviin. Saat aina tarkat lukemat, riippumatta siitä, missä asennossa kätesi on tai kuinka tiheän metsikön keskellä kuljetkaan.

 

Fyysiset tiedot ja suorituskyky:

SKU 8012
Brändi Garmin
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Takuu 2 vuotta